ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ساندار پیچای از اهمیت هوش مصنوعی می گوید؛ مقایسه با آتش و برق

ساندار پیچای مدیر عامل اجرایی گوگل به تازگی در مورد هوش مصنوعی اظهار نظر کرده. او در این مورد اعلام نموده هوش مصنوعی در حال حاضر یکی از عمیق ترین مواردی است که انسان در ...

علی باقرزاده
نوشته شده توسط علی باقرزاده | ۳۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۰

ساندار پیچای مدیر عامل اجرایی گوگل به تازگی در مورد هوش مصنوعی اظهار نظر کرده. او در این مورد اعلام نموده هوش مصنوعی در حال حاضر یکی از عمیق ترین مواردی است که انسان در حال کار روی آن است. پیچای همچنین این موضوع را از حیث اهمیت با مواردی مانند برق و  آتش مقایسه کرده است.

این مدیر هندی تبار که مهمان برنامه ای در رسانه خبری «MSNBC» بوده اعلام کرده هوش مصنوعی از مواردی مانند آتش و برق نیز عمیق تر است. به عقیده او انسان ها یاد گرفتند که آتش را مهار کنند و از آن بهره ببرند ولی در عین حال نیاز داشتند که بر معایب آن نیز غلبه پیدا کنند. بدین ترتیب او اعتقاد دارد هوش مصنوعی نیز مزایا و معایب خودش را دارد. پیچای می گوید که هوش مصنوعی می تواند به حل معضل تغییرات آب و هوایی و حتی درمان سرطان کمک نماید.

این اظهار نظرهای پیچای در حالی مطرح شد که گوگل به طور گسترده ای در حال کار روی فناوری های مرتبط با  هوش مصنوعی است و به عنوان یکی از سردمداران این زمینه به حساب می آید.

در این گفتگو، مجری بارها از مدیر اجرایی گوگل در مورد تأثیر [منفی] هوش مصنوعی بر مشاغل و نیز دیدگاه خوب و روشنی که درباره این فناوری مخرب از سوی فعالین سیلیکون وَلی در مورد آینده آن تصور می شود، سوال کرد. مجری در این زمینه گفت: «مشاغلی مثل رادیولوژیست را در نظر بگیرید. شاید نیازی به وکلا نداشته باشید که [این مسئله] شاید برای بسیاری خوشایند باشد... شما نیازی به حسابدار نخواهید داشت».

پیچای در پاسخ اعلام کرد که انسان ها حق دارند نگران باشند، ولی باید پیشرفت این تکنولوژی را بپذیرند. او در این مورد گفت:

«تاریخ نشان داده کشورهایی که تعلل می کنند، از فرصت ها به خوبی استفاده نمی کنند. بدین ترتیب باید تغییرات را بپذیرید».

اشاره می کنیم که پیش از این بسیاری از دانمشمندان و افراد سرشناس در مورد خطرات هوش مصنوعی هشدار داده بودند. به عنوان نمونه ایلان ماسک حتی هشدار داده بود که هوش مصنوعی می تواند منجر به بروز جنگ جهانی سوم شود. برخی دیگر از جمله استیون هاوکینگ هشدار داده بودند که هوش مصنوعی می تواند در آینده جای انسان را روی زمین بگیرد؛ البته چندی بعد این دانشمند تا حدودی از موضع خود کوتاه آمد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • erfun
    erfun | ۳۰ دی ۱۳۹۶

    هوش مصنوعی فعلا فقط توی یک حوزه خیلی خیلی تخصصی میتونه عمل کنه..مثل ماشین های خودران این سیستم حتی نمیتونه موتور سیکلت هدایت کنه..یا در تشخیص سرطان پوست مثلا ..ما در زمینه هوش مصنوعی کلی و عمومی در مراحل بسیار ابتدایی هستیم پس حالا حالا خطری مثل نابودی انسان ما رو تهدید نمیکنه..یکسری شغل ها در اثر هوش مصنوعی مسلما از بین میره و این به بشر این اجازه رو میده که وقت بیشتری رو صرف خلاقیت و ایجاد شغل های جدید کنه...خیلی از شغل های دیروز امروز وجود ندارن و شغل های جدیدی وجود دارن..در آینده هم شاید مثلا راننده تاکسی نداشته باشیم ولی مسلما شغل های جدیدتری داریم که بیشتر از پتانسیل فوق العاده مغز انسان استفاده میکنه و این خودش باعث پیشرفت بیشتر بشر میشه

    • mehrdad_sajjadie
      mehrdad_sajjadie | ۳۰ دی ۱۳۹۶

      ولی بنظرم میتونه باعث تنبلی انسان ها هم بشه و اینکه زندگی های ماشینی باعث بشه روحیه مردم هم مثل ماشین ها بشه.

      • erfun
        erfun | ۱ بهمن ۱۳۹۶

        ممکنه..کما اینکه امروزم تکنولوژی خیلی ها رو تنبل کرده...مثلا قبلا ماشین حساب یا کامپیوتر نبود دانشمندا مجبور بودن تمام محاسبات خودشون با دست انجام بدن که امکان خطا توش زیاد بود..امروز این کارو کامپیوتر انجام میده و اونا وقت بیشتری به دانشمندا برای کارای مهم تر میده..هوش مصنوعی هم همینطور میتونه باشه

مطالب پیشنهادی