ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ساندار پیچای، مدیر عامل گوگل
هوش مصنوعی

مدیرعامل گوگل از سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیون دلاری برای آموزش در زمینه هوش مصنوعی خبر داد

گوگل قصد آغاز پروژه‌ای جاه‌طلبانه در سراسر دنیا را دارد.

حمیدرضا علیا
نوشته شده توسط حمیدرضا علیا | ۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۰

«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، شنبه در «اجلاس آینده سازمان ملل»، هوش مصنوعی را متحول‌کننده‌ترین فناوری تاریخ توصیف کرد و از ایجاد صندوق جدیدی برای تعلیم و آموزش هوش مصنوعی در سراسر جهان خبر داد.

به گزارش سایت خبری گوگل، پیچای به 4 فرصت گسترده برای هوش مصنوعی و توسعه پایدار اشاره کرد: کمک به مردم برای دسترسی به اطلاعات به زبان خود، ارائه هشدارها و ردیابی بلایای اقلیمی، تسریع در اکتشافات علمی و تقویت پیشرفت اقتصادی.

پیچای اذعان کرد هوش مصنوعی خطراتی نیز دارد:

«مانند هر فناوری نوظهوری، هوش مصنوعی محدودیت‌هایی خواهد داشت. همچنین خطرات استفاده نادرست و سوءاستفاده، مانند دیپ‌فیک، این فناوری را تهدید می‌کند. علاوه‌براین، هوش مصنوعی پیچیدگی‌های جدیدی مطرح می‌کند؛ برای مثال تأثیر آن بر آینده کار. باتوجه‌به این دلایل، معتقدیم هوش مصنوعی باید از همان ابتدا به‌صورت مسئولانه توسعه، پیاده‌سازی و استفاده شود.»

او ادامه داد:

«ما براساس اصول هوش مصنوعی خود که سال 2018 منتشر کردیم، هدایت می‌شویم. همچنین با سازمان‌هایی مثل انجمن مدل مرزی، O.E.C.D، سازمان G7 هیروشیما، سازمان ملل و دیگر بازیگران حاضر در عرصه صنعت، دانشگاه‌ها و دولت‌ها همکاری می‌کنیم.»

ساندار پیچای، مدیر عامل گوگل

برنامه گوگل در زمینه آموزش هوش مصنوعی

او اضافه کرد می‌خواهد از «شکاف هوش مصنوعی» جهانی جلوگیری کند؛ به همین منظور گوگل صندوق فرصت جهانی هوش مصنوعی 120 میلیون دلاری ایجاد می‌کند تا با مشارکت سازمان‌های غیرانتفاعی محلی و سازمان‌های غیردولتی، آموزش و تمرین با هوش مصنوعی را در سراسر جهان امکان‌پذیر می‌کند.

در آخر، پیچای خواستار «قانون‌گذاری هوشمند محصولات است تا آسیب‌ها را کاهش دهد و در برابر گرایش‌های ملی‌گرایانه مقاومت کند» –در غیر این صورت– او پیش‌بینی می‌کند مقررات فعلی می‌تواند شکاف هوش مصنوعی را گسترده‌تر و مزایای استفاده از این فناوری را محدود کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی