رجیستری همه تبلتها از اول اردیبهشت؛ ورود ۲۱۰ هزار موبایل به لیست سیاه
ستاد مبارزه با قاچاق کلا و ارز در نشست خبری امروز خود پیرامون مرحله نهایی طرح رجیستری، خبر داد که تا پایان ۳۱ فروردین ماه، تمام برندهای تلفن همراه زیر چتر رجیستری قرار میگیرند اما ...
ستاد مبارزه با قاچاق کلا و ارز در نشست خبری امروز خود پیرامون مرحله نهایی طرح رجیستری، خبر داد که تا پایان ۳۱ فروردین ماه، تمام برندهای تلفن همراه زیر چتر رجیستری قرار میگیرند اما خبر مهم این نشست، وارد شدن تبلتهای سیمکارت خور به طرح رجیستری است.
رجیستری تمام موبایل و تبلتها از اول اردیبهشت
«حمیدرضا دهقانینیا»، معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد که فارغ از نوع برند، تمام تبلتهای سیمکارت خور که قابلیت دریافت تماس یا پیامک را دارند از اول اردیبهشت وارد طرح رجیستری میشوند.
دهقانینیا به کاربران توصیه کرد: «انواع تبلتها اعم از محصولات اپل و تبلتهای اندرویدی سیمکارت خور، تا پایان روز جمعه ۳۱ فروردین باید روشن شوند و با سیم کارت خودشان یک تماس از آنها برقرار کنند تا در شبکه مخابراتی ثبت شوند.»
حذف موبایلهای طرح چینی از بازار
یکی از اهداف اصلی اجرای طرح رجیستری، رسیدن کالای با اصالت به خریدار بوده است. این در حالیست که در چند سال گذشته، نوعی موبایلهای چینی وارد بازار میشدند که نمونهای بودند از پرچمداران چند میلیون تومانی و میشد آنها را با قیمتی بسیار پایین تهیه کرد.
حال معاون ستاد مبارزه با قاچاق ارز در پاسخ به سوال دیجیاتو مبنی بر تعیین تکلیف این نوع موبایلها میگوید: «موبایل های طرح چینی بعد از نهایی شدن رجیستری عملاً غیرقابل استفاده خواهند بود.»
به گفته دهقانینیا، این موبایلها به دلیل خطرناک بودن از همان ابتدا حتی مهلت ۳۰ روزه برای ورود به طرح رجیستری را هم پیدا نمیکنند و کاملاً از چرخه بازار خارج خواهند شد. در آزمایشهای تست SAR که مربوط به تشعشعات دستگاههای موبایل است، تشعشعات این محصولات بسیار بالاتر از حد استاندارد بوده و همین باعث شده تا ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای حفظ سلامت مصرفکنندگان، این دسته از موبایلها را وارد طرح رجیستری نکند تا عملاً از بازار حذف شوند.
۲۱۰ هزار موبایل در لیست سیاه رجیستری
به گفته دهقانینیا، از ابتدای طرح رجیستری تا کنون، ۲۱۰ هزار و ۷۶۷ موبایل در لیست سیاه رجیستری قرار گرفتهاند. بیشترین مورد، مربوط به موبایلهای اپل با بیش از ۱۰۸ هزار مورد بوده است. لیست تفکیکشدهای که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منتشر کرد به این شرح است:
- اپل: ۱۰۸۵۸۸ عدد
- موتورولا: ۱۰۴۵۰ عدد
- گوگل: ۲۳۱ عدد
- بلکبری: ۹۳۳ عدد
- الجی: ۲۰۷۵۴ عدد
- نوکیا: ۴۳۹۴۴ عدد
- هواوی: ۲۵۷۹۴ عدد
- سامسونگ گلکسی اس ۹: ۷۹عدد
دهقانینیا همچنین خاطر نشان کرد که تا کنون از سه برند سونی، تکنو و شیائومی، موبایلی با شناسه مسدود وجود نداشته است.
اضافه شدن سایر تجهیزات مخابراتی به طرح رجیستری
معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین در گفتگو با دیجیاتو خبر داد که در آیندهای نزدیک، سایر تجهیزات مخابراتی که عملکرد آنها وابسته به سیمکارت است، رجیستر خواهند شد اما تاریخ دقیقی به ما اعلام نکرد.
دهقانینیا در پاسخ به دیجیاتو گفت: «به تدریج مودم ها، دانگلها و سایر دستگاههای سیمکارت خور هم به طرح رجیستری اضافه خواهند شد. با واردکنندگان این دستگاهها صحبتهایی شده و آموزشهای اولیه به آنها داده شده است.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خب تکلیف آیپد چی میشه؟ ما چطوری باید تماس بگیریم؟
آخه چرا یه آدمی که حتی نمیدونه با تبلت های اپل نمیشه تماس برقرار کرد رو باید بکنن مسئول همچین طرحی؟ که بلند کنه بگه تمام تبلت ها اعم از آیپد و تبلت های اندروید، تا قبل از یکم اردیبهشت سیم کارت بذارن و یک تماس برقرار کنن!!!
گوشی های طرح قابلیت تغییر مقدار سریال رو دارند
عوضی ها