۱۰ راه غلبه بر ترس های روزانه
از قدیم گفتهاند که از هرچه بترسید بر سرتان میآید. شاید ترسهای روزانه، زندگی برخی افراد را به جهنمی تبدیل کرده باشد که آنها به هیچ وجه توان مقابل با آن را ندارند. راههایی وجود ...
از قدیم گفتهاند که از هرچه بترسید بر سرتان میآید. شاید ترسهای روزانه، زندگی برخی افراد را به جهنمی تبدیل کرده باشد که آنها به هیچ وجه توان مقابل با آن را ندارند. راههایی وجود دارد که میتوانند نگرانیهای روزانهی این دسته از افراد را کم کرده تا آنها بتوانند بدون ترس به زندگی روزمرهشان بپردازند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید، میتوانید با استفاده از ۱۰ روش غلبه بر ترس های روزانه زیر، زندگی راحتری را تجربه کنید.
۱. برای غلبه بر ترس هایتان وقت بگذارید
زمانی که دارید در دریایی از ترس و اضطراب غرق میشوید، بسیار سخت است که به کارها و اتفاقات پیرامونتان فکر کنید. اولین و مهمترین کار این است که برای غلبه بر ترس هایتان وقت گذاشته و سعی کنید در زمان مناسب به سراغ آنها بروید.
برای ۱۵ دقیقه ترسها و نگرانیتان را کنار گذاشته و حواستان را پرت کنید. پیاده روی، خوردن چای یا یک حمام گرم انتخابهای مناسبی برای این موضوع به شمار میرود.
۲. با تنفس نگرانیها را رها کنید
زمانی که ضربان قلب شما بالاتر میرود یا دستتان عرق میکند، بهترین راه این است که با آن مقابله نکنید. سر جایتان نشسته و تنها سعی کنید با نفس کشیدن حواستان را پرت کرده و روی تنفستان تمرکز کنید.
کف دستتان را روی شکم گذاشته و به آرامی نفس بکشید. هدف این است که به مغزتان توانایی تطبیق با شرایط استرسزا را بدهید تا بتواند خود را سر و سامان دهد.
۳. با ترس هایتان روبرو شوید
فرار کردن از ترسها موجب میشود که آنها روز به روز ترسناکتر شوند. اگر شما بتوانید با ترستان روبرو شوید، آنها کم کم از بین میروند. پس بهتر است به سراغشان رفته و راه غلبه بر ترس تان را پیدا کنید.
۴. بدترین نتیجه را تصور کنید
سعی کنید بدترین نتیجه را به عنوان عاقبت کارتان در نظر بگیرید. مثلا فکر کنید هر لحظه ممکن است تحت تاثیر استرس بالا سکته کنید. پس از آن خواهید دید که چیزی برای از دست دادن نخواهید داشت و به راحتی میتوانید کارهایتان را انجام بدهید
۵. منطقی باشید
در برخی مواقع بهتر است منطقی بود و با کمک مستندات به سراغ ترسها رفت. برای مثال اگر از گیر کردن در آسانسور میترسید، بهتر است از خودتان بپرسید آیا کسی را میشناسید که چنین اتفاقی برایش افتاده باشد. حتی می توانید از خودتان بپرسید که آیا دوست دیگری را میشناسید که چنین ترسی داشته باشد. امکان دارد با پرسیدن این سوالها از خودتان به خنده افتاده و به کلی ترسهایتان را فراموش کنید.
۶. کمالگرای مطلق نباشید
زندگی پر از استرسهای گوناگون است، بسیاری از ما حس میکنیم که باید همیشه در زندگی بهترین بوده و بدون نقص باشیم. تمامی انسانهای کره زمین روزهای خوب و بد زیادی دارند. مهمترین قضیه این است که در آن لحظات به یاد آوریم که حالمان مقطعی بوده و میتواند تغییر کند.
۷. تصور کنید در یک محل امن و شاد حضور دارید
چشمان خود را بسته و یک محل امن و آرام را تصور کنید. این محل میتواند ساحلی زیبا، یک خاطره شاد در کودکی یا روی تخت کنار گربهتان باشد. در این محل، دیگر چیزی برای نگرانی وجود نخواهد داشت. با تصور کردن این محل شاد خواهید توانست لحظهای به آرامش سپری کرده و ذهنتان را مرتب کنید.
۸. دربارهی ترسهایتان صحبت کنید
با آدمهای قابل اعتمادتان دربارهی ترسهای خود صحبت کنید. اگر نمیتوانید با دوست، همکار یا عضوی از خانوادهتان صحبت کنید، به مشاور یا روانشناس روی آورید تا مشکلاتتان را بازگو کرده و از قدرتشان بکاهید.
۹. به خواب و خوراکتان اهمیت بدهید
بسیاری از مردم به سراغ سیگار و مخدرهای مختلف می روند تا استرس خود را حل کرده و راحتتر زندگی کنند که این مسئله شرایط را بدتر میکند. بهتر است به جای این کارها، به خواب و خوراکتان برسید. ۸ ساعت در شبانه روز بخوابید، سه وعده غذای مناسب بخورید و به رژیم غذاییتان، میوه و سبزی را اضافه کرده تا سالمتر زندگی کنید.
۱۰. به خودتان جایزه بدهید
وقتی توانستید با استرستان کنار بیاید، به خودتان جایزه بدهید. برای مثال میتوانید موفقیتتان را جشن بگیرید. سفر بروید، خود را به یک شام دعوت کنید. حتی می توانید کتاب، فیلم یا یک هدیه کوچک برای خودتان بخرید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.