ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی روان پریش دانشگاه MIT
تکنولوژی

با Norman، نخستین هوش مصنوعی روان پریش دنیا آشنا شوید

اگر از آینده ای آخر الزمانی که در آن ربات های شورشی بر زندگی انسان ها مسلط شده اند وحشت دارید، بهتر است ندانید که محققین دانشگاه MIT با کمک شبکه اجتماعی ردیت موفق به ...

محمد مافی‌ها
نوشته شده توسط محمد مافی‌ها | ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۲۰:۳۰

اگر از آینده ای آخر الزمانی که در آن ربات های شورشی بر زندگی انسان ها مسلط شده اند وحشت دارید، بهتر است ندانید که محققین دانشگاه MIT با کمک شبکه اجتماعی ردیت موفق به توسعه نخستین هوش مصنوعی روان پریش دنیا شده اند.

Norman برای تسلط به انسان ها و پایان دنیا ساخته نشده، بلکه قرار است به واسطه آن خطراتی که از جانب یک هوش مصنوعی توسعه یافته بر مبنای داده های جانب دارانه و جهت دار به وجود خواهد آمد را مورد بررسی قرار گیرد.

دانسته های این هوش مصنوعی شرور به کمک روش برچسب زنی تصاویر تولید شده است. در این روش دیتابیسی از تصاویر به همراه توضیحاتی متنی در خصوص آنها به رایانه داده می شود تا سیستم بتواند روابطی معنادار بین الگوهای تصویری و توضیحات پیدا کند.

هوش مصنوعی بخت برگشته، داده های تصویری و توضیحات مرتبط با آن را از تاپیک های گفتگوی مرتبط با مرگ در وبسایت ردیت به دست آورده است.

هوش مصنوعی روان پریش دانشگاه MIT

بنابراین وقتی تصویر تعدادی پرنده در بالای شاخه های یک درخت را نشانش بدهید، نورمن آن را صحنه شکنجه منجر به مرگ یک مرد با نیروی الکتریسیته توصیف می کند. یا در شرایطی که یک هوش مصنوعی استاندارد قادر به تشخیص تصویری از یک کیک عروسی از نمای نزدیک است، هوش مصنوعی روان پریش محققین MIT آن را صحنه ای دردناک از تصادف بسیار شدید مردی نگون بخت با یک خودرو می بیند.

نکته مهم اینجاست که تیم تحقیقاتی عملاً یک هوش مصنوعی روان پریش را تربیت نکرده اند، بلکه تنها اطلاعاتی جهت دار را در اختیار آن قرار داده اند. به عبارت دیگر، می توان چنین استنباط کرد که بحث «عقیده» و «باور» یا در مقیاسی بزرگتر «جهان بینی» در خصوص توسعه هوش مصنوعی و رایانه ها نیز کاربرد خواهند یافت. این به نوبه خود می تواند بحث ها در خصوص آینده هوش مصنوعی و رابطه ما با ربات های خودآگاه را به ورطه های جدیدی ببرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی