کالبدشکافی اوپو فایند اکس از سازوکار دوربین جهنده آن پرده برمی دارد
دوربین جهنده اوپو فایند اکس قابلیتی است که بیش از اسنپدراگون ۸۴۵ و رم ۸ گیگابایتی آن توجهات را به خود جلب کرده و حالا سازوکار آن مشخص شده است. اوپو فایند اکس در حضور رقبایی ...
دوربین جهنده اوپو فایند اکس قابلیتی است که بیش از اسنپدراگون ۸۴۵ و رم ۸ گیگابایتی آن توجهات را به خود جلب کرده و حالا سازوکار آن مشخص شده است.
اوپو فایند اکس در حضور رقبایی مثل گلکسی نوت ۹ و آیفون های بعدی شانس چندانی برای کسب عنوان بهترین موبایل سال را ندارد، با این حال به لطف دوربین جهنده که هنگام نیاز دوربین های سلفی و اصلی را در اختیار کاربر قرار می دهد، می توان آنرا یکی از جالب ترین اسمارت فون های سال به شمار آورد.
کمپانی سازنده مدعی است که دوربین جهنده فایند اکس ظرف نیم ثانیه آماده تصویربرداری می شود و تست های صورت گرفته روی دستگاه نیز این امر را تایید می کند. حالا سایت های تخصصی برای بررسی بیشتر این سیستم فایند اکس را کالبدشکافی کرده اند.با برداشتن قاب پشتی دستگاه مشخص می شود که مثل دوربین ویو نکس در این موبایل هم بخش اعظم کار بر عهده یک عملگر خطی قرار دارد. موتور این ماژول در تصویر زیر با رنگ زرد و ریل های راهنمای آن با رنگ قرمز مشخص شده اند. بخشی که با رنگ سبز برجسته شده نشانگر کابل های کشی است که وظیفه قلاب کردن دوربین، اسکنر سه بعدی چهره و دیگر اجزا را برعهده دارد.
در تصویر زیر شاهد پیچی هستیم که وظیفه چرخاندن موتور الکتریکی برای حرکت را برعهده دارد با این حال برخلاف نکس خبری از فنر نیست.
فایند اکس سومین موبایلی است که برای احراز هویت نور ساختار یافته را به چهره کاربر می تاباند. در تصویر زیر پروژکتور نقطه ای، دوربین سلفی، دوربین مادون قرمز و نور ثانوی مادون قرمز دیده می شود.
نکته جالب اینجاست که علی رغم فضای عظیمی که این ماژول اشغال کرده، اوپو توانسته باتری ۳۷۳۰ میلی آمپر ساعتی را در فایند اکس جای دهد که از میانگین اسمارت فون ها بیشتر است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ویو نکس بهتره☺