ناسا خبر از بازگشت به ماه می دهد؛ استفاده از قمر زمین به عنوان دروازه ای به فضا
اکنون 50 سال از قدم گذاشتن انسان ها روی کره ماه می گذرد. تا کنون 9 سفر سرنشین دار به ماه انجام شده که 6 مورد از آنها به فرود آمدن انسان ها روی ماه ...
اکنون 50 سال از قدم گذاشتن انسان ها روی کره ماه می گذرد. تا کنون 9 سفر سرنشین دار به ماه انجام شده که 6 مورد از آنها به فرود آمدن انسان ها روی ماه منتهی شده. حالا پس از چند دهه ناسا خبر از قصد خود برای بازگشت به ماه می دهد.
جیم برایدنستاین، مدیر ناسا به تازگی در مرکز فضایی جانسون در جمع خبرنگاران از تصمیم ناسا برای رفتن به تنها قمر زمین و ماندن در آن خبر داده است. او در ادامه افزوده که ماه می تواند محیطی برای تجربه ها و انجام آزمایش های ناسا باشد.
به گفته برایدنستاین بودجه این طرح به واسطه پیشنهاد دولت دونالد ترامپ از جمله بودجه ای بیش از 10 میلیارد دلار اختصاص داده شده برای تحقیقات در ماه تأمین می شود.
ناسا علاوه بر پایگاهی در ماه قصد دارد از آن به عنوان یک دروازه بهره ببرد. سفینه هایی در مدار ماه گردش خواهند کرد و به این ترتیب به فضانوردان کمک می کنند که در مدار باقی بمانند. در ادامه آنها می توانند راحت تر به سطح این قمر یا به اعماق فضا سفر کنند. قرار است در اولین گام در حدود سال 2019 منابع و تجهیزات به ماه ارسال شود تا مقدمات فرود انسان فراهم گردد.
اخیراً ناسا خبر از قطعی بودن وجود آب در سطح ماه داده بود؛ آبی که در نزدیکی دو قطب این کره وجود دارد. این مناطق به دلیل اینکه در معرض نور خورشید قرار ندارند بسیار سرد و تاریک هستند و به طور معمول دمایی منفی 162 درجه سانتیگراد یا کمتر دارند. حتی تصور می شود این آب ها به شکل یخ در چند میلی متری سطح قرار گرفته باشند و به این ترتیب شاید استحصال آنها توسط کاوشگرها یا فضانوردان چندان هم مشکل نباشد.
در صورتی که موضوع وجود آب و استحصال ساده آن صحت داشته باشد، امکان حضور طولانی مدت تر انسان ها در یگانه قمر زمین فراهم خواهد شد.
تماشا کنید: پلان؛ آیا ما واقعاً در جهان تنها هستیم؟
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.