بیمه فعالان استارتاپها در یک قدمی مرحله اجرایی
سخنگوی اتحادیه کسبوکارهای اینترنتی خبر از بیمه شدن نیروهای دورکار و فعالان حاضر در استارتاپها داده و بنا به گفته او تا تصویب شدن نهایی این قانون در سازمان تامین اجتماعی تنها چند قدم باقی ...
سخنگوی اتحادیه کسبوکارهای اینترنتی خبر از بیمه شدن نیروهای دورکار و فعالان حاضر در استارتاپها داده و بنا به گفته او تا تصویب شدن نهایی این قانون در سازمان تامین اجتماعی تنها چند قدم باقی مانده است. «رضا الفت نسب» ضمن ابراز خشنودی از تفاهم این اتحادیه و سازمان تامین اجتماعی تاکید دارد که بیمه شدن شاغلان در استارتاپها به نفع همه و به ویژه مصرف کنندگان خواهد بود.
الفت نسب در گفتگو با دیجیاتو اظهار دارد که بخشنامه مذکور یک سری قوانین دوازده قسمتی است که در نوشتن آن با اتحادیه کسبوکارهای مجازی هم مشورت به عمل آمده و آنها چند جلسهای را با اعضای سازمان تامین اجتماعی در اینباره به گفتگو نشستهاند:
«شرکتهای استارتاپی نیز مانند ما پیگیر این جریان بودهاند و تصورم بر این است که با راه افتادن و اجرایی شدن این قانون، شاهد تمرکز ویژه آنها روی بیمه فعالانشان خواهیم بود. این بیمه به نوعی شبیه به بیمه خویش فرماست و پیشنهاد ما بر اینست که استارتاپها به نیروهای خوب خود امتیازاتی برای حق پرداخت آن بدهند و به طور مثال چند درصد از مبلغ بیمه آنها را خودشان تقبل کنند. این امر باعث میشود که هم نیروها بهتر کارایی داشته باشند تا از این سهم بهرهمند شوند و هم در نهایت به بهبود کارکرد استارتاپ و خدمات بهتر منجر خواهد شد.»
عضو هیات مدیره اتحادیه کسبوکارهای اینترنتی تصور میکند که این پیشنهاد با استقبال خوب استارتاپها مواجه شود و اینکه در آیندهای دور در آگهیهای استخدامی کسبوکارهای نوپا عباراتی چون همراه با پرداخت بیمه یا بخشی از بیمه ببینیم را دور از احتمال نمیداند. الفت نسب تاکید دارد که سازمان تامین اجتماعی قصد دارد تا در این نوع بیمه خویش فرما امکانات بیشتری نسبت به بیمه خویش فرمای عادی برای افراد فراهم بیاورد و جزییات دقیقتر آن در روزهای آتی که این موضوع صد در صد عملی شود اعلام خواهد شد:
«این تفاهم قرار بود از خردادماه اجرایی شود که به دلیل طولانی شدن اقدامات از سمت سازمان تأمین اجتماعی، وعده اجرایی شدن این تفاهم در روزهای آینده داده شده است.»
پیشتر «منصور آتشی»، مدیرکل امور فنی بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی به دیجیاتو گفته بود که «امروزه وارد شدن دولت به این موضوع لازم و ضروری است چرا که در آینده با رشد بیشتر این مسئله قطعا با مشکلات عدیدهای در زمینه شاغلین فضای مجازی و بیمه آنها روبرو خواهیم بود.»
حال به نظر میرسد با ورود جدی دولت به این مساله بالاخره بیمه، که حق همه افراد است، برای کارکنان و فعالان استارتاپی دیگر هدفی دور از دسترس نیست و با وضع قوانین جدید در سیستم این مشکل برطرف خواهد شد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.