دستگاهها و نهادهای دولتی اجازه بازگشت و فعالیت در تلگرام را ندارند
دستور ممنوعیت استفاده از تلگرام برای دستگاههای دولتی اندکی بعد از فیلتر شدن این پیامرسان ابلاغ شد و هنوز هم بر این موضوع تاکید میشود. چنانکه به تازگی سردار «کمال هادیانفر» رئیس پلیس فتا ناجا ...
دستور ممنوعیت استفاده از تلگرام برای دستگاههای دولتی اندکی بعد از فیلتر شدن این پیامرسان ابلاغ شد و هنوز هم بر این موضوع تاکید میشود. چنانکه به تازگی سردار «کمال هادیانفر» رئیس پلیس فتا ناجا اعلام کرد که بر اساس دستور دولت، دستگاهها و نهادهای دولتی یا مجموعههایی که از بودجه بیتالمال استفاده میکند، اجازه فعالیت در تلگرام را ندارد.
به گفته رئیس پلیس فتا ناجا این ممنوعیت برای دستگاهها، سازمانها و نهادهایی که اسناد طبقهبندی شده دارند، دارای اهمیت خاصی است. وی در خصوص فعالیت پیامرسانهای داخلی نیز تاکید کرد:
«در مدتی که از فعالیت پیامرسانهای داخلی میگذرد، وضعیت پیامرسانهای «سروش» و «گپ» بهتر از سایر پیامرسانهای داخلی است و گرچه حمایتهای انجام شده از همه پیامرسانهای داخلی مشابه بوده ولی استقبال مردم از این دو پیامرسان بیش از دیگر پیامرسانهای داخلی است.»
هادیانفر یه تسنیم گفته است که با توجه به کنترلهای انجام شده در این پیامرسانها، میزان وقوع جرائم در آنها پایین بوده و در صورت وقوع هرگونه جرم و ارائه گزارش و شکایت، پلیسهای فتا در استانهای سراسر کشور این گزارشها و شکایتها را با دستور مقام قضایی پیگیری خواهند کرد.
گفتنیست اواخر فروردین ماه امسال بود که «رضا جواهری» رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری در بخشنامه ای به کلیه دستگاه های اجرایی، استفاده از پیام رسان های خارجی در تمامی نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی را ممنوع اعلام کرد. در متن این بخشنامه آمده بود:
«به استناد بند 7 مصوبه شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی، باید کلیه نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی هرگونه تبلیغات خود در محیط پیام رسان های اجتماعی را صرفا از طریق پیام رسان های اجتماعی داخلی که به صورت رسمی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام می شود انجام دهند. بدیهی است هرگونه استفاده از پیام رسان های اجتماعی خارجی برای مکاتبات اداری و ارائه خدمات اداری کماکان ممنوع است.»
گرچه پیامرسانهای داخلی مدتها قبل از این بخشنامه، فعالیتشان را آغاز کرده بود ولی پس از این بخشنامه و در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه، با فیلتر شدن پیام رسان تلگرام با دستور دادستانی تهران، فعالیت این پیامرسانها جدیتر شد و ۷ پیام رسان بله، ایتا، بیسفون، سروش، ویسپی، گپ و آی گپ جایگزین تلگرام برای کاربران شبکههای اجتماعی داخل کشور شدند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
استفاده از تلگرام یا هر چیز فیلترشده ای جرم نیست ! و فقط در صورتی
که کسی با اون جرمی انجام بده مجرم شناخته میشه! برای کارمندای
دولت هم برای امور اداری و محرمانه ممنوعه و استفاده شخصی از اون
ممنوع نیست! این برای فیلترشکن ها هم صدق میکنه! قانون جرائم
رایانه ای مصوب سال 1388 رو بخونید یه بار!پس کسی حق دروغگویی
نداره و حرفای سردار عزیز هم کاملا صادقه برای استفاده دولتی ممنوع
cyberpolice.ir/page/42981
استفادش ممنوعه ولی عضوش شدن مشکل نداره!!!!!
کی گفته استفاده از اون ممنوعه؟؟؟ طی بخشنامه استفاده از اون برای امور دولتی ممنوعه! نگفتن که کارمند دولت داخلش فعالیت نکنه! هیچ جای قانون استفاده از چیز فیلترشده حتی فیلترشکن جرم نیست! دولتی ها هم برای مکاتبات اداری و سازمانی حق استفاده ندارن همین! هنوز به این مرحله نرسیدیم که قوانین دیکتاتورانه ای وضع بشه!
اگه قانون اساسی درباره جرائم رایانه ای رو نخوندید حتما یه بار بخونید cyberpolice.ir/page/42981
میتونی youtube بدون فیلترشکن باز کنی و محتوایی که نیاز داری ببینی ؟ خیر ... مرحله دیکتاتوری خیلی وقته رد کرد داریم ، آدرس غلط نده
درست میگید ولی یوتیوب یه عده محتوایی داره و ی عده هم منتظرن تا مردم برن داخلش و باز گند بزنن توش! برا همینه که میترسن بازش کنن
کنترل شده??
خداییش همه چی شده حرف زور