ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مایکروسافت به طور رسمی مالک گیت هاب شد

مایکروسافت را حالا می توان به طور رسمی مالک گیت هاب دانست. پس از اینکه هفته گذشته مقامات کمیسیون اروپا این قرارداد را تأیید کردند، اکنون خرید 7.5 میلیارد دلاری ردموندی ها نهایی شده است ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۰

مایکروسافت را حالا می توان به طور رسمی مالک گیت هاب دانست. پس از اینکه هفته گذشته مقامات کمیسیون اروپا این قرارداد را تأیید کردند، اکنون خرید 7.5 میلیارد دلاری ردموندی ها نهایی شده است و غول نرم افزاری دنیا، مالک محبوب ترین پلتفرم توسعه نرم افزار جهان است.

«نت فریدمن» مدیرعامل جدید گیت هاب که پیش از این نایب رئیس بخش توسعه خدمات مایکروسافت بوده، در وبلاگ رسمی گیت هاب می نویسد که این مجموعه، به طور کامل مستقل از مالک خود -یعنی مایکروسافت- عمل خواهد کرد. او اشاره می کند که این مخزن اپن سورس همچنان از توسعه دهندگان حمایت می کند و آنها را به ابزار خاصی محدود نخواهد کرد (مثلاً توسعه دهندگان می توانند از وب سرویس های آمازون به جای خدمات اژور کلاود استفاده کنند).

فریدمن می گوید گیت هاب سه هدف اصلی را سرلوحه کار خودش قرار داده: تضمین اینکه پلتفرم مورد بحث، بهترین گزینه برای تیم ها و جوامع خلاق باشد؛ مخزن گیت در دسترس تمام برنامه نویسان در تمام دنیا قرار گیرد؛ و ویژگی های مهم مخزن از جمله کارآیی، پایایی و امنیت آن ارتقاء یابد. همچنین برنامه هایی برای بهبود مکانیسم جستجو، اعلان ها و نحوه استفاده از گیت هاب روی موبایل نیز در دستور کار قرار گرفته است. یکی از سرویس های گیت یعنی GitHub Actions که در حال حاضر در مرحله بتا قرار دارد نیز به شکل گسترده در اختیار حدود 30 میلیون توسعه دهنده حاضر در این پلتفرم قرار خواهد گرفت.

فریدمن پیش از این هم گفته بود که «ما نمی خواهیم گیت هاب را خریده و آن را به مایکروسافت تبدیل کنیم». با این حال آنها لینکدین را به قیمت 26.2 میلیارد دلار خریدند و با اعمال تغییراتی در آن به شیوه خودشان وارد بازار شغل یابی حوزه فناوری شدند. حالا احتمالاً سرمایه گذاری 7.5 میلیارد دلاری این کمپانی در گیت هاب هم چنین هدفی را دنبال می کند و مایکروسافت می تواند برنامه های خودش در زمینه توسعه نرم افزار را با تکیه بر حدود 30 میلیون توسعه دهنده پیاده کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی