ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

شبکه پهن باند
تکنولوژی

بیش از ۶ هزار روستا به شبکه پهن باند متصل می‌شوند

«مهرداد ترابیان» مدیر کل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت ارتباطات، اعلام کرد که رومینگ بین اپراتورها در روستاها با موفقیت انجام شده است. به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و ...

پگاه طوسی
نوشته شده توسط پگاه طوسی | ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۵

«مهرداد ترابیان» مدیر کل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت ارتباطات، اعلام کرد که رومینگ بین اپراتورها در روستاها با موفقیت انجام شده است.

به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ترابیان مدیر کل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه تکمیل پوشش رومینگ تلفن همراه استان ها با اعلام اینکه رومینگ بین اپراتورها در روستاها با موفقیت انجام شده است، گفت:

«تا پایان خرداد روستاهای تحت پوشش WLL به شبکه همراه اول می‌پیوندند و بر اساس اولویت پوشش جمعیتی به نسل های سوم و چهارم همراه ارتقا خواهند یافت. پروژه فاز دوم طرح توسعه پهن باند روستایی با سرعت قابل قبول در حال انجام است و تا پایان سال بیش از شش هزار روستا به پهن باند متصل خواهند شد.»

شبکه پهن باند

ترابیان با بیان اینکه طرح توسعه فیبرنوری روستایی با همکاری اپراتورها در ماه آینده آغاز می شود، عنوان کرد که به زودی گزارش عملکرد یکساله وزارت ارتباطات در خصوص توسعه روستاها بر اساس شاخص‌های توسعه ارایه خواهد شد.

پیش از این اعلام شده بود که ۵۰ هزار روستای بالای ۱۵ خانوار به سیستم اینترنت پرسرعت تا پایان شهریورماه ۱۳۹۸ خواهند رسید و به نظر می‌رسد فاز اولیه این برنامه طولانی مدت کلیک خورده باشد.

به گفته کارشناسان ارتقای زندگی در روستاهای کشور را می‌توان اقدامی دیگر جهت جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها عنوان کرد و با سیاست‌های تشویقی در این خصوص همچون رونق کسب و کار در روستاها، تولیدات کشاورزی و معرفی مناطق گردشگری را رونق بخشید. آنها باور دارند که بردن خدمات به روستا و فرهنگ سازی جهت استفاده صحیح از امکانات باید در داخل هر استان بر اساس ویژگی‌های مختلف قومی نژادی و فرهنگی همان منطقه ساماندهی شود و استانداران در این خصوص نقش مهمی بر عهده دارند.

در هر حال به نظر می‌رسد اینترنت برای روستاها یک نیاز مبرم است؛ چرا که اینترنت ابزاری برای اقتصاد روستا و ابزار آگاهی روستایی از بازارهای داخلی و بین المللی است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی