ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جایگزین های اسلک
نرم افزار و اپلیکیشن

بهترین جایگزین های اسلک در زمان تحریم چه هستند؟

همانطور که در خبرها خواندید، ساعاتی پیش اسلک به جمع تحریم کننده‌های جدی ایران پیوست. این اپلیکیشن کاربردی که برای کسب و کار‌ها و مکالمات تیمی مورد استفاده قرار می‌گرفت، ساعاتی پیش تمام حساب‌های کاربری مربوط ...

مانی میرجوادی
نوشته شده توسط مانی میرجوادی | ۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۲۰:۰۰

همانطور که در خبرها خواندید، ساعاتی پیش اسلک به جمع تحریم کننده‌های جدی ایران پیوست. این اپلیکیشن کاربردی که برای کسب و کار‌ها و مکالمات تیمی مورد استفاده قرار می‌گرفت، ساعاتی پیش تمام حساب‌های کاربری مربوط به ایرانی‌ها را مسدود کرد.

اگر از کاربران اسلک بودید، حتما می‌دانید که استفاده از این اپ کاربردی برای پیشبرد اهداف تیمی تا چه حد می‌توانست مفید باشد. با این وجود، متأسفانه دیگر امکان استفاده از این سرویس خوب برای ایرانی‌ها وجود ندارد و به ناچار باید به سراغ نمونه‌های مشابه و جایگزین برویم.

در این مطلب قصد داریم تا جایگزین های اسلک را به شما معرفی کنیم. اگر بابت از دست دادن اسلک ناراحت هستید، این مطلب را مطالعه کنید تا شاید بتوانید جایگزین مناسبی برای این اپلیکیشن بیابید.

۱. تسکولو

جایگزین های اسلک

اولین جایگزین پیشنهادی ما یک اپلیکیشن بومی و ایرانی است. تسکولو چند سالی هست که روی اپلیکیشن خود کار می‌کند و یک پلتفرم مدیریت پروژه بر مبنای نقش اعضای تیم به وجود آورده. شاید یکی از مشکلات اصلی دیگر اپلیکیشن‌ها نیاز مبرم به اعمال نقش‌های مختلف برای اعضاست. اما تسکولو این مشکل را حل کرده و اجازه می‌دهد تا افراد با نقش‌های مختلف در گروه‌ها حاضر باشند. امکان گفتگو، ارسال فایل، ثبت زمان‌های کاری، جستجو، مدیریت تیم‌ها، بهره‌مندی از تحلیلگر تسکولو و همچنین درونی‌سازی‌های مناسب، این اپلیکشن را می‌تواند به یکی از بهترین جایگزین های اسلک تبدیل کند.

۲. Trello

جایگزین های اسلک

یکی دیگر از جایگزین های اسلک که هنوز ایران را تحریم نکرده ترلو است. این اپلیکیشن پیش از اسلک شروع به کار کرده و هدف اصلی‌اش ارائه‌ی برنامه ریزی و مدیریت کسب و کار بوده. ترلو با ارائه‌ی ویژگی‌های مختلف به شما اجازه‌ی ساخت تیکت و اعمال هرکدام از آن‌ها به افراد حاضر در پروژه را می‌دهد. امکان ایجاد چک لیست، استفاده از رنگ‌های مختلف برای تمایز کار‌ها و همگام‌سازی روی اکثر پلتفرم‌ها از دیگر مزایای این اپلیکیشن محسوب می‌شود.

۳. Rocket Chat

جایگزین های اسلک

اپلیکیشن راکت چت یکی دیگر از ایده‌آل ترین جایگزین های اسلک به شمار می‌رود. اگر برنامه نویس خوبی هستید، می‌توانید سورس اصلی این اپ را از گیت‌هاب دریافت کنید و به راحتی تغییرات مورد نیاز خود را روی آن اعمال نمایید. از این نظر راکت چت می‌تواند برای برنامه نویس‌ها یکی از بهترین‌ها باشد. از طرفی این اپلیکیشن‌ امکاناتی را در اختیارتان قرار می‌دهد که در اسلک از آن‌ها خبری نبود: کنفرانس‌های ویدیویی و صوتی، امکان گفتگوی زنده، اشتراک گذاری صفحه نمایش، استفاده از تم‌های مختلف، برند سازی و استفاده از پکیج‌های متنوع و متن باز.

۴.  Hangouts

جایگزین های اسلک

برخلاف اکثر جایگزین های اسلک که معرفی کردیم و آن‌هایی که در ادامه معرفی می‌شوند، هنگ آوتز اپلیکیشن رایگان نیست. هنگ آوتز بر خلاف اسلک قابلیت احداث کانال‌ ندارد اما اگر ایده‌ی جدیدی به ذهنتان رسید می‌توانید با ایجاد یک Thread جدید در اتاق‌های گفتگوی Hangouts آن‌ها را بیان کنید. همچنین این اپلیکیشن امکان گفتگوهای تصویری و صوتی را هم فراهم می‌کند. علاوه بر این گفتگوهای گروهی هنگ آوتز دارای بیش از ۴۰ ربات هستند که می‌توانند کار‌ها متفاوتی از اپلیکیشن‌های شخص ثالث را به انجام برسانند.

  • قیمت: برای استفاده از امکانات کسب و کار ۵ دلار
  • پلتفرم: اندروید، iOS، مک و وب

۵. Chanty

جایگزین های اسلک

چنتی گزینه‌‌ای مناسب برای تیم‌هایی با اندازه‌ کوچک و معمولی خواهد بود که هیچ محدودیتی در زمینه‌ی گفتگوی متنی برای کاربران ایجاد نمی‌کند. مانند اسلک با استفاده از این اپلیکیشن هم می‌توانید کانال‌های عمومی و خصوصی ایجاد کنید و حتی به گفتگو‌های دو نفره بپردازید. چنتی همچنین امکان دسته بندی فایل‌ها، لینک‌ها و گفتگو‌ها و مأموریت‌های شغلی را در اختیارتان می‌گذارد.

  • قیمت: رایگان تا ۱۰ نفر، از این تعداد بیشتر، به ازای هر نفر ماهی ۳ دلار
  • پلتفرم: اندروید، iOS، ویندوز، مک، وب

۶. Discord

جایگزین های اسلک

دیسکورد اپلیکیشنی است که بیشتر گیمرها با آن سر و کار دارند. اما با توجه به ویژگی‌های بسیار زیاد و جذاب این پلتفرم، به راحتی می‌توانید از آن به عنوان یکی از کاربردی ترین جایگزین های اسلک استفاده کنید. با استفاده از امکانات دیسکورد می‌توانید کانال‌هایی مشابه با کانال‌های اسلک بسازید. در ضمن دیسکورد تنها اپلیکیشن لیست است که به شما اجازه می‌دهد از ویژگی Push To Talk استفاده نمایید. البته دیسکورد از ربات‌های وبسایت‌های شخص ثالث و ابزار‌های متفاوتی که می‌شد از آن‌ها در اسلک استفاده کرد بهره‌مند نیست.

۷. Flock 

جایگزین های اسلک

فلاک اپلیکیشنی است که ادعا می‌کند سرعت بیشتری نسبت به اسلک دارد. علاوه بر امکان گفتگو، فلاک همچنین امکان ایجاد گفتگو‌های ویدیویی و صوتی را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. برگزاری رأی گیری‌های آنلاین، چک لیست و امکان درج کد‌ها از دیگر ویژگی‌های فلاک به شمار می‌رود. فلاک در نسخه‌ی رایگان خود به کاربران اجازه می‌دهد تا ۱۰ هزار جستجوی رایگان بین پیام‌ها داشته باشند و همچنین با استفاده از آن می‌توانید ۵۰ اپلیکیشن شخص ثالث را به آن متصل کنید.

  • قیمت: (نسخه‌ی حرفه‌ای) پرداخت ۶ دلار به ازای هرکاربر به صورت ماهانه، ۴.۵ دلار به ازای هر کاربر به صورت سالانه
  • پلتفرم: اندروید، iOS، ویندوز، مک، لینوکس، وب

۸. Ryver

جایگزین های اسلک

ریور از این جهت شناخته شده است که بسیاری متد کاری آن را مشابه با ترلو می‌دانند. با استفاده از آن می‌توانید مأموریت‌های شغلی مختلفی را به همکاران‌تان واگذار کنید. مشابه با اسلک با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید در فروم‌ها، گروه‌های خصوصی و عمومی و از طریق پیام‌های مستقیم با دیگر افراد ارتباط داشته باشید. ریور همچنین به کاربران اجازه‌ی برقراری تماس‌های صوتی و ویدیویی تا سقف ۴۰۰ نفر را نیز می‌دهد. اگر دارای اکانت زپیر باشید هم می‌توانید از اپلیکیشن‌های مربوط به آن در ریور استفاده نمایید. ریور تا سقف تیم‌های شش نفره از کاربر هزینه‌ای دریافت نمی‌کند.

  • قیمت: برای تیم‌های بالای ۱۲ نفر ۴۹ دلار ماهانه و یا ۹۹ دلار به صورت ماهانه برای تعداد کاربران دلخواه
  • پلتفرم: اندروید، iOS، ویندوز، مک، وب

۹. لیمو 

جایگزین های اسلک

در کنار تسکولو، لیمو هم یکی دیگر از سرویس‌های ایرانیست که می‌تواند جزو جایگزین‌های اسلک باشد. پیام‌رسانی به سبک و سیاق اسلک، تقویم کاری، ابزار مدیریت امور (تودو لیست) از جمله خصوصیات مهم این سرویس وطنی هستند.

لیمو امکان توسعه‌ی بات و قابلیت همگام‌سازی با سرویس‌های دیگر را هم دارد. با این وجود، هنوز مدت زیادی از آغاز به کارش نگذشته و در حال حاضر فقط نسخه‌ی اولیه تحت وب آن به صورت دمو در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. بنابراین فعلا برای استفاده از آن، باید درخواست نسخه دمو بدهید تا برایتان ارسال شود. به گفته تیم سازنده نسخه اندروید لیمو نیز تا یک ماه دیگر از راه می‌رسد. برای استفاده‌ی آزمایشی از لیمو می‌توانید تا سقف ده‌هزار پیام را به طور رایگان ارسال کنید.

  • قیمت: ارسال ده هزار پیام به طور رایگان انجام می‌شود
  • پلتفرم: نسخه وب، اندروید (به زودی)
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (8 مورد)
  • Reihan Bahari
    Reihan Bahari | ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

    سلام
    بهتایم هم سیستمی برای مدیریت زمان و ثبت تایم شیت هست، خوشحال میشم به رایگان در آدرس زیر از اون استفاده کنید و نظرتونو بگید.

    behtime.ir

  • mozaso
    mozaso | ۱ دی ۱۳۹۷

    چرا Microsoft Team پیشنهاد ندادید؟

  • molavy
    molavy | ۱ دی ۱۳۹۷

    تسکولو خیلی خوبه

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی