ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینترنت چین
تکنولوژی

پروژه اینترنت جهانی چین به حقیقت نزدیک شد؛ قرارگیری اولین ماهواره در مدار

در هفته ای که گذشت چین یک ماهواره ارتباطی را به مدار پایینی زمین ارسال کرد و به این ترتیب نخستین گام به منظور فراهم نمودن اینترنت ماهواره ای برای مناطق دورافتاده و کم برخوردار ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۰

در هفته ای که گذشت چین یک ماهواره ارتباطی را به مدار پایینی زمین ارسال کرد و به این ترتیب نخستین گام به منظور فراهم نمودن اینترنت ماهواره ای برای مناطق دورافتاده و کم برخوردار دنیا را برداشت.

در حال حاضر تقریبا ۳.۸ میلیارد نفر از جمعیت زمین به اینترنت دسترسی ندارند که بخش کثیری از این جمعیت را زنان تشکیل می دهند.

ماهواره ارسالی که Hongyun-1 نام دارد روز شنبه همین هفته از مرکز پرتاب ماهواره Jiuquan  به سمت مقصد خود ارسال شد و نخستین مورد از مجموع ۱۵۶ ماهواره ای محسوب می شود که توسط شرکت صنایع و علوم هوافضای چین تولید شده است. انتقال این ماهواره به مدار پایینی زمین نیز توسط راکت Long March 11 انجام گرفت که یکی دیگر از شرکت های متعلق به دولت چین به نام سازمان علوم و تکنولوژی هوافضا است.

اینترنت چین

چین اعلام کرده که میخواهد تا سال ۲۰۲۲ میلادی همه ۱۵۶ ماهواره ذکر شده را به فضا پرتاب کند تا به لطف خوشه ماهواره ای ایجاد شده، دسترسی به اینترنت را برای مناطق دورافتاده چین و در نهایت دیگر کشورهای در حال توسعه دنیا فراهم نماید. این طرح ابتدا در سال ۲۰۱۶ میلادی اعلام شد و قرار است به موجب آن ماهواره های مورد اشاره به ارتفاع ۱۰۰۰ کیلومتری زمین منتقل شوند که به مراتب پایین تر از محل استقرار اغلب ماهواره هاست.

به گفته هو ژیوفنگ سخنگوی شرکت صنایع و علوم هوافضای چین هدف از این پروژه انتقال اینترنتِ روی زمین به آسمان هاست و میتوان آن را نخستین ماهواره ارتباطی چین خواند که به مدار پایینی زمین می رود. این پرتاب قطعا فرصت های تجاری فراوانی را ایجاد خواهد کرد.

این گام چین را میتوان در واکنش به اقدام برخی شرکت های جهانی برای ارائه اینترنت ماهواره ای دانست که به موجب آن مردم سراسر دنیا جدای از محل زندگی شان میتوانند به اینترنت بدون محدودیت دسترسی پیدا کنند. البته اینترنت ماهواره ای مدت هاست که وجود دارد اما به خاطر فاصله زیاد این ماهواره ها از زمین عموما سرعت آپلود بسیار پایینی دارند و از آنجا که تعداد کمی از آنها به ارائه خدمات اینترنتی میپردازند دیتای قابل دریافت توسط آنها دارای محدود مشخصی است.

یکی از جاه طلبانه ترین پروژه های کلید خورده در این باره استارلینک شرکت اسپیس ایکس است و به موجب آن قرار است بالغ بر ۱۲ هزار ماهواره متعلق به این شرکت در ارتفاع ۳۳۵ و ۳۴۷ کیلومتری زمین قرار بگیرند. البته اسپیس ایکس مجوز پرتاب ۷۰۰۰ ماهواره را فعلا از کمیسیون ارتباطات فدرال دریافت کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • s.s.b
    s.s.b | ۵ دی ۱۳۹۷

    چرا داره اینجوری میشه ؟ ایلان ماسک داره چی کار میکنه ؟بدترین کابوس من اینه با اینترنت ملی چین بخوام وصل شم به اینترنت

    • آریا
      آریا | ۵ دی ۱۳۹۷

      نترس. خود چینی ها هم از اون اینترنت استفاده نمیکنن. همش فیلتره ? ?

  • آریا
    آریا | ۵ دی ۱۳۹۷

    بزرگترین دشمن اینترنت میخواد اینترنت به دنیا ارایه بده ? ? ?

مطالب پیشنهادی