مدیرعامل رایتل رفت، سرپرست جدید معرفی شد
با توجه به انصراف مدیر عامل اپراتور سوم از ادامه همکاری با این اپراتور و تسلیم استعفانامهاش به رئیس هیئت مدیره، مراسم تودیع وی و معرفی سرپرست جدید برگزار شد و «سعید کریمزاده»، معاون مالی و ...
با توجه به انصراف مدیر عامل اپراتور سوم از ادامه همکاری با این اپراتور و تسلیم استعفانامهاش به رئیس هیئت مدیره، مراسم تودیع وی و معرفی سرپرست جدید برگزار شد و «سعید کریمزاده»، معاون مالی و منابع انسانی رایتل به عنوان سرپرست رایتل معرفی شد. کریم زاده فارغ التحصیل کارشناس ارشد مهندسی مالی و مدیریت ریسک دانشگاه تهران است و چند سالی میشود که در این شرکت مشغول به کار است.
«محمدمهدی عطوفی» که پیشتر مدیریت اپراتور سوم را بر عهده داشت با اعلام اینکه تغییرات اخیر در شرکت شستا و عدم عزم عملی این شرکت در تامین منابع مالی لازم برای حیات رایتل، تصمیم گرفته تا این اپراتور را ترک کند. با توجه به قبول این استعفانامه، روابط عمومی رایتل رسما اعلام کرده که «سعید کریمزاده» جایگزین فعلی او شده است.
عطوفی در متن استعفانامه خود که چند روز پیش تقدیم هیات مدیره این شرکت کرده بود چنین نوشته است:
«با توجه به مذاکره با آقای دکتر رضوانیفر و تغییرات اخیر در شرکت شستا و عدم عزم عملی شستا در تأمین منابع مالی لازم برای حیات شرکت، به این باور رسیدم که امکان تحقق موضوع نیست لذا جهت همراهی با مدیریت عالی شستا برای پیادهسازی راهکارهای مد نظر ایشان بدین وسیله استعفاء خویش را از مدیر عاملی رایتل خدمتتان تقدیم کرده و ضمن تشکر از تمامی حمایتها و اقدامات حضرتعالی و اعضای محترن هیئت مدیره، معاونان، مدیران و همکاران این اپراتور، موفقیت شرکت رایتل را از خداوند متعال خواستارم.»
اختلافاتی که در این بین صورت گرفته که در نهایت منجر به این استعفا و جایگزینی شده؛ همگی به موضوع «مدیریت پیمان» برمیگردد که قرار بود برای اولین بار در کشور در رایتل صورت بگیرد.
مدیریت پیمان همان طور که از نامش بر می آید، روشی است که در آن کارفرما، یک شرکت یا یک شخص را تعیین می کند تا مدیریت اجرای پروژه را بر عهده بگیرد. بنابراین تعیین روش های اجرای پروژه و تعیین چارت سازمانی و استخدام نیروها بر عهده پیمانکار است. در این روش پیمانکار یا شخص، بابت مدیریت پروژه درصدی از هزینه های انجام شده را دریافت میکند. این هزینه ها معمولاً شامل هزینه تهیه موارد قرارداد و هزینه اجرا است ولی قبل ازهزینه های صورت گرفته باید توافق طرفین درنظر گرفته شود.
با این وجود مدتها پس از فراخوان واگذاری مدیریت رایتل به شکل مدیریت پیمان، تکلیف این قرارداد مشخص نشده و بعد از یکسالی که از این فراخوان میگذرد، هنوز این قرارداد به مرحله اجرایی نرسیده است. ناگفته نماند که تاکنون به صورت رسمی از قرارداد پیمان این اپراتور رونمایی نشده، اما احتمال تغییر در فرآیند مدیریتی اپراتور سوم با واگذاری سهام آن وجود خواهد داشت به خصوص آنکه در حال حاضر مدیریت آن عوض شده است. در هر حال باید منتظر ماند و دید که آینده اپراتور سوم به کجا خواهد رسید و راه رایتل در آینده چگونه رقم خواهد خورد.
گفتنیست آذرماه امسال بود که مدیرعامل رایتل در سخنرانی خود در هفته دیجیتال خبر از همکاریهای این سازمان با استارت آپها در آینده نزدیک داده بود و تاکید کرده بود که برنامههای بلند مدت و ویژهای برای سال آینده دارند که یکی از آنها ایجاد یک استارت آپ یونیکورن است:
«ما امید داریم دستکم یکی از این پروژهها تبدیل به یونیکورنهای کشور شود. وزیر ارتباطات در ابتدای دوره وزارت خود مطرح کردند که کشور در پایان دوره وزارت ایشان باید چهار یونیکورن داشته باشد. ما جوان هستیم و میخواهیم یکی از این یونیکورنها را بسازیم.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
رایتل واقعا عالیه
من هم رایتل دارم هم ایرانسل هم همراه اول... هیچکدوم مثل رایتل نمیشن...