راهنمای خرید ام وی ام 315 دست دوم + جدول قیمت
با ورود ام وی ام 315 به لیست خودروهای ارزان قیمت موجود در بازار ایران، محصولات کهنسال این بخش از بازار با یک رقیب جدید و نونوار مواجه شدند که در آن زمان میتوانست در ...
با ورود ام وی ام 315 به لیست خودروهای ارزان قیمت موجود در بازار ایران، محصولات کهنسال این بخش از بازار با یک رقیب جدید و نونوار مواجه شدند که در آن زمان میتوانست در حکم سقلمهای نه چندان محکم بر پیکر خوابآلود ایشان باشد و آنها را از خواب غفلت چندین ساله که در آن فرو رفته بودند (و کماکان نیز رفتهاند)، برهاند.
جدا از اینکه ام وی ام 315 چه مقدار توانست بازار محصولات رده ارزانقیمت را تحت تاثیر خود قرار دهد، به طور کلی بایست حضور خودروهای ارزان قیمت چینی را در بازار به فال نیک گرفت چرا که حداقل در این محدوده کم تنوع بازار خودروی ایران که اکثر محصولات سنتی دو خودروساز بزرگ کشور را در خود جای داده، حضور چینیها میتواند اندکی بر انعطاف پذیرتر شدن این بخش مهم از بازار بیفزاید.
ام وی ام 315 در ابتدا به عنوان رقیبی برای میهمانان همیشگی بازار ایران همچون: تندر ۹۰، پژو پارس، ۲۰۶، دنا و... مطرح بود اما مدتی بعد با چسباندن پسوندهایی نظیر اسپرت لاکچری و اسپرت اکسلنت به انتهای نام این چینی ریزنقش و افزایش قیمت ناشی از آن، خود را از کاروان محصولات سنتی بازار ایران جدا نمود و سعی کرد وارد بخش محصولات نسبتا لوکس بازار شود.
ام وی ام 315 طی این سالها با یک فیس لیفت کلی و چندین تغییر ریز و درشت ظاهری دیگر مواجه شد که باعث شده تا نسخههای تقریبا مختلفی تحت عناوین: 315 ساده، اسپرت لاکچری و اسپرت اکسلنت از این محصول در بازار موجود باشد.
این خودرو نیروی محرکه خود را مدیون یک پیشرانه تنفس طبیعی ۴ سیلندر به حجم 1.5لیتر است. حداکثر توان خروجی پیشرانه مذکور معادل 107 اسب بخار بوده و گشتاور حاصل نیز به رقم 140 نیوتن متر میرسد.
از جمله مهمترین امکانات و تجهیزات فول آپشنترین نسخه ام وی ام 315 یعنی مدل اسپرتاکسلنت، میتوان به کیسه هوای ایمنی برای سرنشینان جلو، مانیتور 7 اینچی لمسی، سیستم ناوبری GPS فارسی، دوربین عقب و سنسور عقب اشاره نمود.
ضمنا نیروی حاصل از پیشرانه توسط یک گیربکس پنج سرعته دستی به سوی چرخهای جلو روانه میشود.
وزن خالص این خودرو معادل 1210 کیلوگرم بوده و مصرف سوخت آن به طور ترکیبی برابر 6.5 لیتر در هر 100 کیلومتر عنوان شده است. ظرفیت باک سوخت خودرو نیز برابر 50 لیتر است.
نکات مثبت
- طراحی خارجی متقاعد کننده
- طراحی داخلی کاربر پسند
- نرمی سیستم فنربندی
- ایمنی نسبتا مناسب (چهار ستاره ایمنی از موسسه استاندارد و ایمنی چین)
- مصرف سوخت مناسب
- کیفیت فنی قابل قبول
نکات منفی
- لذت رانندگی اندک در مقایسه با پژو 206
- عدم ارائه نسخه اتوماتیک
- پایداری نه چندان مطلوب در حین عبور از پیچها
- ترمز کاسهای چرخهای عقب
- کمبود مکانیک و تعمیرکار متخصص در مقایسه با پژو 206
- قیمت بالای قطعات یدکی در مقایسه با پژو 206
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یکی از دوستان مدل سادشو داره ۹۵ خیلی راضیه یبار ازش گرفتم دوری زدم واقعا خوشم اومد.خدا بخاد اگه باز گرون نشه تا یکی دوماه یه صفرشو میخرم..
من صندوقدار نیو مدل ۹۴ دارم، ینی جنازه ش رو زمین بیوفته می ارزه به همه ی ماشینای تولید داخل از ۲۰۶ بگیر تا دنا و پارس و اینا
فقط کافیه سوار شده باشین