اسمارت پلاس رونمایی شد؛ جایی برای منتورینگ استارت آپها
اسمارت آپ پروژه جدید خود تحت عنوان «اسمارت پلاس» را معرفی کرد. بر اساس این برنامه قرار است که شرکت اسمارت آپ جدا از سرمایه گذاری و برگزاری کلاسهای آموزشی برای استارت آپ های زیر ...
اسمارت آپ پروژه جدید خود تحت عنوان «اسمارت پلاس» را معرفی کرد. بر اساس این برنامه قرار است که شرکت اسمارت آپ جدا از سرمایه گذاری و برگزاری کلاسهای آموزشی برای استارت آپ های زیر مجموعه خود، به دیگر کسب و کارهای نوپا نیز این خدمات را ارائه دهد.
«محمد احمدی» مدیرعامل اسمارت آپ در گفتگوی خود با دیجیاتو عنوان کرد که این شرکت سرمایهگذار در حال حاضر جدا از سرمایهگذاری خدمات جانبی هم به استارت آپهای زیرمجموعه خود ارائه میکند. او اعلام میکند که تیم آنها تصمیم گرفته که این خدمات جانبی را به دیگر مجموعهها و کل بازیگران اکوسیستم استارت آپی نیز ارائه کند:
«خلق اهرم رشد و کمک به جذب سرمایه و بهبود منابع انسانی و زیرساختها از جمله خدماتی است که در اسمارت آپ برگزار میشود. ما بعد از مدتی متوجه شدیم این خدمات ارزشمند است و تیمهای ما بعد از استفاده از این خدمات از نتایج آن بسیار راضی هستند. ما به این فکر رسیدیم که شاید استارت آپی در اکوسیستم وجود داشته باشد که نیاز شدیدی به منتورینگ داشته باشد ولی دوست نداشته باشد وارد مسائل سرمایهگذاری و اعطای سهام و مسائلی از این دست باشد.»
احمدی میگوید که در نتیجه آنها تصمیم گرفتند که بدون خواستن سهم و یا سرمایهگذاری در استارت آپها، خدمات منتورینگ را به آنها ارائه دهند: «ما هماکنون در اسمارت پلاس هم خدمات سرمایهگذاری و خدمات منتورینگ در کنار یکدیگر را خواهیم داشت و هم صرفا خدمات منتورینگ. در حقیقت دو پکیج مجزا با توجه به نیازها و اهداف استارت آپها در نظر گرفته شده است.»
مدیرعامل اسمارت آپ در پاسخ به دیجیاتو مبنی بر اینکه آیا ممکن است حین منتورینگ یک شرکت، موضوع جذب سرمایه از سوی اسمارت آپ پیش بیاید پاسخ مثبت میدهد و در مورد شرایطی که تیمها باید داشته باشند اینگونه توضیح میدهد:
«در حال حاضر قصد داریم خدمات منتورینگ خود را برای تیمها داشته باشیم و نه افراد فریلنسر یا گروههایی که قصد ورود به اکوسیستم استارت آپی را دارند. ما باور داریم که باید یک تیمی شکل گرفته باشد تا بتوان با آنها راه را پیش برد ولو اینکه این تیم هنوز محصول آمادهای نداشته باشد.»
در مراسم رونمایی از اسمارت پلاس «رضا باقری» هم بنیانگذار این مجموعه به تیمهای استارت آپی توصیه کرد که باید دست روی نیاز جامعه بگذارند و آن نیاز را در کنار دیگر نیازهای مردم برطرف کنند: «اگر اینستاگرام صرفا به تفریح میپرداخت موفق نمیشد.»
باقری همچنین تاکید کرد که نباید روی کاربران دیرپذیرنده بیش از حد تمرکز شود چرا که این کاربران کسب و کار را به خطر میاندازند: «باید به این نتیجه برسیم که تجربه عالی ما جایگزین تجربه چه همکاری خواهد بود؟ اینکه کاربران درباره کسب و کار ما به دیگران چه میگویند هویت اصلی ما خواهد بود.»
باقری اسمارت آپ را مجموعهای معرفی میکند که فقط به فکر سرمایهگذاری مالی نیست و منتورینگ را نیز امری مهم برای تمامی تیمها میداند. به باور او در اسمارت آپ مراحل ۵ گانه رشد یک استارت آپ (یافتن نیاز، تولید محصول،رشد پایدار، توسعه و تنوع بخشی، تثبیت و بهینهسازی) با استفاده از ابزار مناسب شکل میگیرد.
اسمارت پلاس در حال حاضر در دسترس عموم قرار دارد و علاقهمندان برای حضور در این پروژه میتوانند به این لینک مراجعه کنند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.