
نصب دوربین های جریمه مخصوص، راهکار انگلیسی ها برای مقابله با صدای بلند اگزوز
تعویض اگزوزهای استاندارد با نمونه هایی که صدای بلندتری تولید می کنند، یکی از اتفاقات رایج در کشورهای مختلف جهان است. این کار اگر چه جذابیت هایی برای مالکین و افراد علاقه مند به خودرو ...

تعویض اگزوزهای استاندارد با نمونه هایی که صدای بلندتری تولید می کنند، یکی از اتفاقات رایج در کشورهای مختلف جهان است. این کار اگر چه جذابیت هایی برای مالکین و افراد علاقه مند به خودرو دارد، اما می تواند برای سایر شهروندان آزار و اذیت هایی به دنبال داشته باشد.
مقامات دولتی انگلستان برای مقابله با وسایل نقلیه ای که صدایی فراتر از حد مجاز دارند، اخیرا تصمیم گرفته اند دوربین های جریمه مجهز به ابزار سنجش سطح صدا را در مناطق شهری نصب کنند.
به گفته دپارتمان حمل و نقل (DfT) انگلستان، این دوربین ها در هفت ماه آینده در چند منطقه نصب خواهند شد. چنانچه خودرویی هنگام عبور از جلوی این دوربین ها صدایی بیش از حد مجاز تولید نموده و از این طریق قانون شکنی کند، سیستم ANPR شماره پلاک آن را ثبت خواهد کرد.
هدف از این کار برخورد با خودروهایی که سیستم اگزوزشان دستکاری شده یا به دلیل اشکال در موتور یا سیستم اگزوز صدای آزاردهنده تولید می کنند، عنوان شده است. جلوگیری از گاز دادن های بیهوده و غرش بی دلیل موتور در خیابان های شهری که توسط برخی افراد انجام می شود، از دیگر اهداف این قانون به شمار می رود.
بد نیست اشاره کنیم دوربین های مجهز به ابزار سنجش سطح صدا طوری طراحی شده اند که می توانند سرعت و کلاس خودرو را با منطقه تطبیق داده و در صورت تجاوز صدا از سطوح تعیین شده نسبت به صدور جریمه اقدام کنند.
دپارتمان حمل و نقل انگلستان قصد دارد با متوسل شدن به جریمه، از میزان آلودگی صوتی بکاهد. در بیانیه منتشر شده این دپارتمان برای توجیه اقدام خود گفته تحقیقات نشان می دهند قرار گرفتن در معرض صدای بلند می تواند "مشکلات جدی فیزیکی و روحی" ایجاد کند. حملات قلبی، دیابت نوع 2 و فشار خون بالا برخی از عوارض بلند مدت محیط های آلوده صوتی هستند که DfT به آنها اشاره کرده است.
کریس گریلینگ (Chris Grayling) دبیر DfT در اظهار نظری جالب گفته این تکنولوژی بریتانیا را از شر رانندگان پر سر و صدا خلاص کرده و شهرهای کشور را آرام تر و ساکت تر از قبل خواهد خواهد کرد.
تونی کمپل (Tony Campbell) مدیر انجمن موتور سیکلت سازان بریتانیا نیز با استقبال از تکنولوژی جدید افزوده با توجه به تشدید فشارها علیه محیط زیست از جمله ایجاد آلودگی صوتی، تعویض اگزوز با نمونه های غیر استاندارد از سوی برخی موتورسواران مورد تایید ما نبوده و چنین اقدامی مزایای زیاد موتور سیکلت ها را زیر سوال می برد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مسئله اینه که شهر و منطقه مسکونی جای گاز دادن و سروصدا نیست چه بخواد تهران اندرزگو باشه چه تو خیابونای مرکز لندن، کیت اگزوز ساخته شده برای هیجان و لذت ولی برای پیست و جایی که منطقه سکونت نباشه مثلا بیابون و جاده.
اگه اینجا بود می گفتند می خان مردم رو بتیقن
خوب مگه این کار غیر از اینه ؟؟؟ انگلستان هم دقیقا داره همین کار رو میکنه وگرنه مگه نمیشه جلوی ساخت یا واردات یا توزیع و نصب این مدل اگزوزها بخصوص تو شهرهارو گرفت؟؟؟ معلومه که میشه ولی یه پولیم باید از جریمه اش در بیاد
نمی تیقن،می تیغن.
گلابی عزیز خود انگلستان تولید کننده ماشین های Aston Martin که صدای بلندی داره اگزوزهاش
https://youtu.be/u0owMFTchQY?t=53
وقتی میگم اروپا دنبال هیچ تغییر و اصلاحی نیست و فقط به پول فکر میکنه دقیقا همینه ، میشه واردات یا حتی ساخت و توزیع این اگزوز هارو ممنوع کرد نصبشو ممنوع کرد ولی خوب اون سرمایه ای که پشت تولید تا توزیع و نصبش خوابیده مگه میزاره؟؟؟ دنیا شده پول و فقطم پول