ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

عضو کمیسیون صنایع مجلس: منع مردم از دسترسی به گوگل نتیجه عکس می‌دهد

عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به اظهارات اخیر دبیر شورای عالی فضای مجازی مبنی بر عدم استفاده مردم از گوگل، در گفتگو با دیجیاتو گفت: «نباید عده‌ای بالا بنشینند و برای مردم نسخه بپیچند ...

پگاه طوسی
نوشته شده توسط پگاه طوسی | ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۴

عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به اظهارات اخیر دبیر شورای عالی فضای مجازی مبنی بر عدم استفاده مردم از گوگل، در گفتگو با دیجیاتو گفت: «نباید عده‌ای بالا بنشینند و برای مردم نسخه بپیچند چرا که منع کردن مردم از دسترسی‌ها نتیجه عکس می‌دهد.»

«عبدالله رضیان» در ادامه گفت: «فضای مجازی پادگان نیست که مردم را به خط کنیم، بلکه باید به مرور زمان و با تقویت زیرساخت‌های داخلی و مهمتر از آن تقویت اعتماد عمومی، کاربران را به استفاده از بسترهای بومی دعوت کرد.»

این نماینده مجلس شورای اسلامی پیرامون زمزمه‌های بالا گرفتن اختلافات در شورای عالی فضای مجازی گفت: «مسئولیت ریاست این شورا با رئیس‌جمهور است و باید سیاست‌های کلان فضای مجازی را تعیین و ابلاغ کنند و اینکه دبیر شورای عالی فضای‌ مجازی خودش منتقد اقدامات دستگاه‌های دولتی در حوزه شبکه ملی اطلاعات شده‌، مایه تعجب است.»

به تازگی «سید ابوالحسن فیروزآبادی»، دبیر شورای عالی فضای مجازی در مصاحبه‌ای با آخرین خبر اقدامات وزارت ارتباطات در رابطه با شبکه ملی اطلاعات را زیر سوال برده بود.

او گفته بود که اگرچه پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در قسمت کلاسیک در همه کشور به خوبی اجرا شده اما اگر شبکه ملی اطلاعات به شکل صحیح پیاده سازی شده بود نیازی نبود تا مردم از خدمات شرکت‌های خارجی مانند گوگل استفاده کنند:

«در الزامات ما، این شبکه باید استقلال داشته باشد برای همین الزام کردیم که خدمات پایه، ملی باشند. مثلا الان برای پیدا کردن اطلاعات از گوگل استفاده می‌کنیم که این درست نیست. اطلاعات ما از طریق آمریکا بیاید، این نقطه اختلاف ماست. یا در حوزه پیام رسان بدون اغراق بالای ۹۰ درصد محتوای پیام رسان‌ها در کشور روی پلتفرم‌های خارجی است. تعداد کاربران پیام رسان‌های داخلی از ۱۰ درصد بیشتر است اما از لحاظ حجم کارکرد بیش از ۹۰ درصد روی پیام رسان‌های خارجی هستیم که دلیلی ندارد. این یعنی ما استقلال در فضای مجازی نداریم و نمی‌توانیم اعمال حاکمیت کنیم. وقتی من یک داروخانه را جست و جو می‌کنم گوگل داروخانه‌ای را به من نشان می‌دهد که پول آگهی گرفته است. امنیت هم نداریم چون ممکن است ما را به جاهای بدی ببرد که به صلاح کشور نیست. این نکات مورد اختلاف ماست.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (12 مورد)
  • FromEarth
    FromEarth | ۳۰ تیر ۱۳۹۸

    فضانوردم نشدیم از اون بالای ایستگاه فضایی آدما رو ببینیم توی یه تیکه سیاره فسقلی می زنن تو سر خودشون، بخندیم و در حالی که ما داریم به اینکه مریخ یا ماه رو برای سکونت انتخاب کنیم فکر می کنیم!

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی