ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تیانگونگ 2
علمی

متلاشی شدن ایستگاه فضایی چینی پس از ورود به جو زمین [تماشا کنید]

ایستگاه فضایی تیانگونگ 2 چین که سال 2016 ماموریتش را آغاز کرده بود، به صورت کنترل شده از مدار زمین خارج شد و به ماموریتش خاتمه داد. این ایستگاه فضایی 8.6 تنی از اتمسفر بالای ...

زینب عابدی راد
نوشته شده توسط زینب عابدی راد | ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۷

ایستگاه فضایی تیانگونگ 2 چین که سال 2016 ماموریتش را آغاز کرده بود، به صورت کنترل شده از مدار زمین خارج شد و به ماموریتش خاتمه داد.

این ایستگاه فضایی 8.6 تنی از اتمسفر بالای اقیانوس آرام جنوبی وارد جو زمین شد. 10 روز پیش موتور تیانگونگ به منظور کم کردن ارتفاع این آزمایشگاه فضایی خاموش و آزمایشگاه فضایی چینی با استفاده از نیروی پیش رانش وارد جو زمین شد. در هنگام ورود به جو بیشتر قسمت‌های بدنه تیانگونگ 2 سوخت و باقیمانده‌های آن هم به داخل اقیانوس سقوط کرد.

تیانگونگ 2
آزمایشگاه فضایی تیانگونگ 2

تیانگونگ 2 که مدل پیشرفته‌تری از تیانگونگ 1 است برای آزمایش و تست تکنولوژی به کار رفته در ایستگاه فضایی 20 تنی چینی‌ها (CSS) طراحی شده و در سپتامبر 2016 به فضا پرتاب شد. قرار بود ماموریت این ایستگاه فضایی 2 سال به طول بیانجامد اما در نهایت 1000 روز در مدار زمین باقی ماند. دو فضانورد هم در این سفینه سکونت داشتند و حالا با اتمام ماموریت تیانگونگ 2، چین برای اولین بار از سال 2011 فضاپیمایی که حامل انسان باشد در اختیار ندارد.

چین قرار بود ماژول اصلی CSS به نام Tianhe را در 2018 به فضا بفرستد اما عدم موفقیت در پرتاب راکت Long March 5 باعث به تعویق افتادن برنامه‌های این کشور شد. بعد از آن هم کار روی نمونه دیگری از این راکت به نام  Long March-5B شروع شد. این راکت از خانواده راکت‌های دراگون است و چینی‌ها آن را برای رقابت در عرصه سفرهای فضایی توسعه داده‌اند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی