ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

نیمی از تلاش‌ها برای ورود به اکانت شبکه‌های اجتماعی توسط افراد سودجو صورت می‌گیرد

با وجود تمهیداتی که شبکه‌های اجتماعی مختلف برای مقابله با اکانت های جعلی انجام داده‌اند، افراد سودجو به روش‌های جدیدی برای سو استفاده روی آورده‌اند و آن هم استفاده از اکانت کاربران حقیقی دیگر است. ...

زینب عابدی راد
نوشته شده توسط زینب عابدی راد | ۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰

با وجود تمهیداتی که شبکه‌های اجتماعی مختلف برای مقابله با اکانت های جعلی انجام داده‌اند، افراد سودجو به روش‌های جدیدی برای سو استفاده روی آورده‌اند و آن هم استفاده از اکانت کاربران حقیقی دیگر است. بر اساس گزارشی جدید که از طرف شرکت Arkose Labs ارائه شده، 53 درصد تلاش‌هایی که برای ورود به شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود از طرف افراد سودجو و کلاهبردار صورت می‌گیرد.

برنامه‌هایی مثل Sentry MBA در میلیون‌ها ترکیب از نام کاربری و رمز عبورهای مختلف جستجو می‌کنند تا ترکیب مورد نظر برای ورود به اکانت‌های حقیقی را بیابند. به گفته مدیر Arkose Labs «کوین گاسچاک»:

اگر حساب کاربری هک شده در یک شبکه اجتماعی عمری چند ساله داشته باشد، آن شبکه به احتمال کمتری موضوع را پیگیری می‌کند در صورتی که اقدامات بیشتری برای مقابله با این مساله برای اکانت‌های جدید صورت می‌گیرد.

اکانت های جعلی

البته همچنان هم کلاهبرداران از بات‌ها و حساب‌های کاربری غیر واقعی برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات و پست‌های نادرست و جعلی و یا لایک کردن آن‌ها استفاده می‌کنند. بر اساس داده‌های این شرکت، 25 درصد اکانت‌های جدیدی که در شبکه‌های اجتماعی ساخته می‌شوند جعلی هستند و با مقاصد کلاهبردارانه راه‌اندازی شده‌اند.

به گفته گاسچاک بسیاری از اقداماتی که برای تصرف اکانت کاربران دیگر صورت می‌گیرد به منظور پخش اطلاعات نادرست یا مقاصد مالی است. مثلا بات‌های چت شروع به گفتگو با کاربران می‌کنند و بعد با استفاده از ترفندهایی افراد را وارد صفحات دوست‌یابی جعلی می‌کنند تا کاربر در پروسه ثبت نام مجبور به وارد کردن اطلاعات کارت بانکی خود شود.

علاوه بر این افراد سودجو با تلاش برای ورود به حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی، از وجود آن اکانت اطمینان حاصل کرده و سپس همان ترکیب یوزرنیم و پسورد را در سایت‌های دیگر هم آزمایش می‌کنند.

Arkose  همچنین اعلام کرده که 9 درصد از تلاش‌ها برای ورود به اکانت‌ها در وبسایت‌های بانکی و مالی، توسط کلاهبرداران انجام می‌شود و آن‌ها از یوزرنیم و پسوردهای متداول در شبکه‌های اجتماعی برای ورود به این حساب‌ها استفاده می‌کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی