ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

برندگان دومین چالش نوآوری تهران هوشمند معرفی شدند

آیین اختتامیه و معرفی برندگان دومین چالش نوآوری تهران هوشمند روز گذشته در مرکز فناوری اطلاعات شهرداری تهران برگزار شد. به گزارش دیجیاتو در این مراسم که با امضای تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه علم و ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۹:۴۵

آیین اختتامیه و معرفی برندگان دومین چالش نوآوری تهران هوشمند روز گذشته در مرکز فناوری اطلاعات شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش دیجیاتو در این مراسم که با امضای تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه علم و صنعت ایران و شهرداری تهران همراه بود از برگزیدگان دومین چالش نوآوری تهران هوشمند (هکاتون) با حضور «محمد فرجود» مدیرعامل سازمان، «محمدباقر اثنی عشری» رئیس نظام صنفی رایانه ای، «تورج محمدی» معاون پژوهش و نوآوری دانشگاه علم و صنعت و «علی یقطین» رییس دبیر خانه تهران هوشمند تقدیر شد.

یقطین در ابتدای مراسم با اشاره به اینکه آنها توانستند از دوره اول هکاتون برگزار شده تا این دوره به تجریبات خوبی دست پیدا کنند اعلام کرد که در حال حاضر آنها توانستند در این دور از مسابقات ۴۴ API به شرکت‌کنندگان اهدا کنند و این رقم نسبت به ۲۱ API دور اول رشد بسزایی است: «ما مشغول احداث خانه‌های نوآوری شهرداری تهران هستیم و در حال حاضر این مرکز در منطقه ۹ راه‌اندازی شده و در مناطق ۶ و ۳ و ۱۰ نیز تا پایان پاییز ۹۸ راه‌اندازی می‌شود. همچنین مناطق ۱۷ و ۱۴ و ۴ در بهمن ۹۸ دارای خانه نوآوری شهرداری خواهند شد. منطقه ۵ و ۱۳ نیز در سال ۱۳۹۹ به این مورد دست پیدا خواهند کرد.»

محمد فرجود نیز با اشاره به سیاست‌های شهرداری تهران در تعامل با زیست بوم نوآوری کشور و خودداری از تصدی گری گفت:

«شهرداری تهران باید زمینه ساز توسعه سریع نوآوری در شهر باشد. ایجاد محل استقرار برای کسب و کارهای نوآور به صورت هدفمند و با یک سیستم واحد و پشتیبانی یکسان، ارائه داده ها در قالب API و ایجاد درگاه سرویس دهی داده ای و ارائه نیازهای شهری و باز کردن بازار شهر و شهرداری به روی کسب و کارهای نوین از جمله اقدمات شهرداری در دوره جدید بوده است.»

فرجود با اشاره به دستورالعمل‌های مختلف موجود با رویکرد کسب و کارهای نوین گفت:

«به زودی لایحه حمایت از نوآوری‌های شهری تصویب خواهد شد تا در قالب آن چارچوب‌های تعاملات شهرداری با زیست بوم نوآوری مشخص شود. این مسئله نه تنها برای رونق کسب و کارهای نوآور مفید است بلکه موجب حرکت شهرداری به سمت تحول درونی خواهد شد.»

تورج محمدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت نیز در این رویداد، دانشگاه علم و صنعت را قطب علمی و توسعه ای مهمی در شرق تهران دانست و با تاکید بر گسترش روابط در حوزه هوشمندسازی شهری با سازمان فاوای شهرداری تهران گفت: «یکی از اهداف دانشگاه علم و صنعت، توسعه نوآوری‌ها بیرون از این مرکز است. ما سابقه ای طولانی در فعالیت‌های حوزه هوشمندسازی داریم اما امیدواریم با امضای این تفاهمنامه، فعالیت‌های خود را در زمینه نوآوری‌های شهری گسترش دهیم.»

در این مراسم، تفاهمنامه همکاریهای مشترک میان دو مجموعه به امضای مدیرعامل سازمان و نماینده دانشگاه علم و صنعت رسید. همچنین سه تیم استارتاپی «دی جی مپ»، «اسمارت فَمیلی» و «جی بی یار» به ترتیب مقام‌های اول تا سوم چالش نوآوری تهران هوشمند را که در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ برگزار شده بود، بدست آورده و تجلیل شدند.

سجاد فلاح امین عسگری پوریا راد افراد شرکت کننده در تیم جیب‌یار هستند؛ تیمی که در حوزه فین تک جای می‌گیرد و عنوان سامانه پس انداز هوشمند هزینه‌های خودرو (تاکسی) را شعار خود قرار داده است. مهدی پناهی. محمودرضا لطیفی سیمین سرمدی محمد مهدی طالبی رضا شجاع افراد حاضر در تیم اسمارت فمیلی هستند که طرحشان یک نوع سوپر اپ خدمات شهری به شمار می‌رود. آنها در طرحی که ارائه دادند توانسته‌اند زندگی شهروندان را برا اساس لایف استایل خود دستخوش تغییر کنند.

مقام اول نیز به دی جی مپ رسید که ایده‌اش از آن محمدرضا شعبانی و محمدسجاد اسعدی بود. دیجی مپ قصد دارد قصد دارد سفرهای داخل و خارج شهروندان را به صرفه‌تر کند و به آنها بگوید که از یک مبدا تا مقصد را چطور با حمل و نقل عمومی و در عرض چند دقیقه و با چه هزینه‌ای طی کنند. دی جی مپ همچنین به آفرها و تخفیفات در طول مسیر سفر داخل شهری کاربران نیز اشاراتی دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی