ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودرو

واکنش ایران خودرو به طرح خودروی شاسی بلند ایرانی

کمتر کسانی را پیدا می‌کنید که خودروهای شاسی بلند سوار شده باشند اما لذت سواری آن را انکار کنند. شاسی بلندها امروز یکی از محبوب‌ترین کلاس‌های خودرو در جهان به شمار می‌روند. تجربه رانندگان این ...

غزاله زاهدی
نوشته شده توسط غزاله زاهدی | ۵ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۰

کمتر کسانی را پیدا می‌کنید که خودروهای شاسی بلند سوار شده باشند اما لذت سواری آن را انکار کنند. شاسی بلندها امروز یکی از محبوب‌ترین کلاس‌های خودرو در جهان به شمار می‌روند. تجربه رانندگان این مدل خودروها و البته سرنشینانشان از برخی مزیت‌های شاسی‌بلندها نسبت به سایر خودروها حکایت دارد.

در سال ۱۳۹۵، یک طراح خوش‌ذوق ایرانی به نام مرتضی آلاد، طرحی از شاسی بلند ایران خودرو گنو را منتشر کرد که سر و صدای زیادی به خصوص در فضای مجازی به پا کرد و کاربران به شدت از آن استقبال کردند. با توجه به این که شرکت ایران خودرو هیچ خودرویی را در کلاس شاسی بلند تولید نکرده، مرتضی آلاد دست به کار شد و خودرویی متناسب با برند ایران خودرو را در سگمنت شاسی بلندها طراحی کرد.

ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای نسبت به تصاویری از طرح خودروی شاسی بلند که در فضای مجازی منتشر شده و در آن از بی‌تفاوتی ایران‌خودرو نسبت به این طرح انتقاد شده، واکنش نشان داد.

در این اطلاعیه عنوان شده رندر اولیه طرح ارائه شده توسط شخصی به نام آلاد در سال ٩۵ تهیه شده و رندر به روز آوری شده در سال ٩٧ است.

نام گنو (GENO) از یک کوه در 25 کیلومتری بندرعباس که ۲۵۰۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد، گرفته شده است.

این رندرها علیرغم استایل زیبا، بر اساس پلتفرم خاصی نبوده و امکان‌سنجی ساخت و تولید نیز بر روی آن‌ها انجام نشده و صرفا سطح‌سازی کامپیوتری به حساب می‌آید.

نامبرده طرح خود را به حوزه روابط عمومی ایران خودرو ارائه کرده و پاسخ لازم نیز به ایشان داده شده است.

شاسی بلند

تهیه رندرهای سه بعدی خودرو توسط دانشجویان طراحی صنعتی علاقه‌مند به صنعت خودرو و انتشار آن در فضای مجازی و یا ارائه آن به روابط عمومی شرکت‌های خودرو ساز از دیرباز تاکنون امری عادی بوده است.

پیش از این و در سال ۹۵ ایران‌خودرو برای شناسایی استعدادهای علاقه‌مند به طراحی خودرو اقدام به انتشار فراخوانی‌ کرده و طرح‌های فراوان مشابه با طرح جناب آلاد دریافت و به طراحان برتر جوایزی اهدا کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • atossoft
    atossoft | ۶ آبان ۱۳۹۸

    اولا باید تشکر کرد برای واکنش جامع و کاملشون
    چند تا نکته هم دارن تو این واکنش
    اولا این طرح روی پلتفرم خاصی نبوده یعنی ما میخواییم شما یه طرحی بدی که با شاسی ۴۰۵ و درب یخچال امرسان و داشبورد رانا در بیاد، این یعنی پلتفرم.
    دوم اینکه امکان سنجی تولید کنید. به هر حال وظیفه ی طراحه دیگه باید همه اینارو انجام بده. اصلا تست تصادفم بگیره... اصلا باید بگه چنتا فروش میره.
    سوم اینکه آقاجان شما طرحاتون نباید صرفا سطح باشه یا حجم سه بعدی باشه خودشو بسازید اگه راسس میگین بعد پست کنید براشون که پاسخ لازم رو دریافت کنید.

  • molavy
    molavy | ۶ آبان ۱۳۹۸

    کاش اونی که این بیانیه رو هم داده بندازن زندان

  • Amir_Safari
    Amir_Safari | ۶ آبان ۱۳۹۸

    اخه اینا ک کوچک ترین تغییری نمیتونن در خودروهای ۴۰ سال پیش دنیا بدن چطور بیان پلتفرم و خط تولید و قالب های پرس و تزریق و الکترونیک اینارو طراحی کنن؟طراحی بیرون خودرو شاید بیست درصد سختی ساخت هم نباشه

  • آریا
    آریا | ۶ آبان ۱۳۹۸

    اولا توان ساختش رو ندارن. همین اشغالهایی هم که تولید میکنند اگر شرکت خارجی قطعه نده باید درش رو گل بگیرند
    دوما چرا وقتی همین اشغالها رو ملت پیش خرید میکنند باید دردسر ساخت ماشین جدید رو به خودشون بدن؟
    در آخر همون ضرب المثل خلایق هرچه لایق کفایت میکنه

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی