میت ۳۰ پرو از قطعات ساخت آمریکا استفاده نمیکند
زمانی که دولت دونالد ترامپ تحریمهای خود علیه هواوی را تمدید کرد، کمتر کسی میتوانست تصور کند که این شرکت چینی بتواند گوشیهای خود را بدون وابستگی به قطعات تولید کنندگان آمریکایی به بازار عرضه ...
زمانی که دولت دونالد ترامپ تحریمهای خود علیه هواوی را تمدید کرد، کمتر کسی میتوانست تصور کند که این شرکت چینی بتواند گوشیهای خود را بدون وابستگی به قطعات تولید کنندگان آمریکایی به بازار عرضه کند. اما کالبد شکافی میت ۳۰ پرو خلاف این قضیه را ثابت میکند.
تحلیلی که توسط UBS و Fomalhaut Techno Solutions صوت گرفته، نشان میدهد که هواوی میت ۳۰ پرو از هیچ قطعه ساخت آمریکا، استفاده نمیکند. به نظر میرسد هواوی تولید کنندگان غیر آمریکایای برای تامین قطعات مورد نیاز خود پیدا کرده است. برای مثال، این غول چینی به جای استفاده از آمپیلیفایرهای آمریکایی ساخت شرکت Cirrus Logic، از شرکت هلندی NXP تجهیزات خود را میخرد.
همچنین این کمپانی به جای استفاده از مودمهای وای فای و بلوتوث ساخت کمپانی برادکام، از بازوی تولیدات تجهیزات شبکه خود به نام Hisilicon استفاده میکند. همچنین دیگر قطعات و تجهیزات را از شرکتهای ژاپنی و تایوانی مثل موراتا و مدیاتک خریداری میکند. یکی از سخنگویان هواوی در این رابطه به وال استریت ژورنال گفته است:
هواوی تمایل آشکاری به خریداری قطعات آمریکایی دارد، اما اگر این کار به دلایلی که دولت آمریکا تصمیم گرفته است، غیر ممکن شود، آنگاه ما مجبوریم با دیگر شرکتها همکاری کنیم.
با این حال هواوی به طور تمام و کمال نتوانسته وابستگی خود به قطعات ساخت آمریکا را از بین ببرد. گفته میشود که این کمپانی از قطعاتی استفاده میکند که پیش از این انبار کرده بود. به نطر میرسد که نگرانیهای این غول چینی در رابطه با اعمال تحریمها به داد این کمپانی رسیده و فعلا میتواند در گوشیهای پرچمدار خود مانند میت ۳۰ پرو، از این قطعات استفاده کند.
چند مورد از کالبدشکافیها هم چنین چیزی را تایید کرده و میگویند که در میت ۳۰ پرو میتوان قطعات ساخت شرکت Texas Instrument و مودمها 5G ساخت کوالکام را یافت. یکی از دلایلی که برای این منظور ارائه شده، استفاده هواوی از قطعات داخل انبارهایش است. با این حال، این کالبدشکافیها نشان میدهند که هواوی به خوبی میتواند وابستگی خود به قطعات چینی را از طریق شرکتهای دیگر جبران کند تا به زودی شاهد هیچ قطعه آمریکایی در گوشیهای این کمپانی بزرگ نباشیم.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این چند وقت یاد گرفتم بدون گوگل نمیشه زندگی کرد
هواوی هم بدون گوگل به درد سطل اشغال میخوره
با بالای ده سال داده تو جیمیلم چی کار کنم؟ با کرم چی ؟
درست فایر فاکس هم دارم ولی بیشتر پسفوردام روی کروم اونارو چیکار کنم
اینها فقط به درد زندان پرجمعیتی به اسم چین میخوره . نه همه دنیا
حیف پول که پای هواوی بدی
آخرش چی شد؟ استفاده کرده یا نکرده بالاخره؟
خرید جدیدی انجام نداده و بیشتر قطعات خودش رو از تولید کنندگان غیر آمریکایی تامین کرده. اون بخشی هم که آمریکایی هست، مروبط به ذخایر انبار شده هواوی میشه، که در آینده دیگه از اوناهم استفاده نمیکنه