چرا ژاپن با انبوهی جمعیت در خطر آزمایش کرونا را محدود کرد؟
علی رغم هشدارهای متعدد در مورد خطر ویروس کرونا برای افراد سالخورده و جمعیت بالای این گروه در ژاپن، مقامات توکیو محدودیت های گسترده ای را برای انجام آزمایش کرونا روی این افراد در نظر ...
علی رغم هشدارهای متعدد در مورد خطر ویروس کرونا برای افراد سالخورده و جمعیت بالای این گروه در ژاپن، مقامات توکیو محدودیت های گسترده ای را برای انجام آزمایش کرونا روی این افراد در نظر گرفته اند. به باور برخی این اقدام نتیجه هراس ژاپن از احتمال لغو المپیک به خاطر شمار بالای افراد مبتلا به کووید-۱۹ در این کشور است.
ژاپن بیشترین درصد جمعیت کهنسالان در دنیا را دارد و اغلب افرادی که در این کشور جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست دادند، بالای ۸۰ سال سن داشته اند. با این حال دولت پس از هفته ها هشدار اخیرا اقداماتی را برای جلوگیری از شیوع این ویروس در دستور کار قرار داده؛ برای مثال می توان به بستن مدارس به مدت یک ماه اشاره کرد؛ هرچند این اقدام هم بیشترین تاثیر را روی نوجوانانی دارد که چندان ریسکی از جانب ویروس کرونا متوجه آنها نیست.
مقامات بهداشتی حتی در مورد انجام آزمایش ابتلا به کرونا هم عملکرد مطلوبی نداشته اند. برای مثال در حالی که کره جنوبی در همسایگی آنها روزانه ۱۰ هزار تست روی افراد مشکوک صورت می دهد، ژاپن علی رغم اینکه بیش از ۲ برابر کره جمعیت دارند، به انجام کمتر از ۲ هزار آزمایش در روز بسنده کرده اند.
از سوی دیگر مقامات به کارکنان بیمارستان ها توصیه کرده اند تنها در صورتی که افراد سالخورده طی ۲ روز گذشته تب داشته اند، این تست را روی آنها انجام دهند. برای افراد جوانتر هم این زمان ۴ روز تعیین شده است.
با این وجود Masahiro Kami، پزشک و مدیر موسسه پزشکی غیرانتفاعی Medical Governance در توکیو معتقد است دو روز برای افراد کهنسال زمان بسیار زیادی است:
«تا جایی که می دانیم افراد سالخورده بیش از همه در معرض خطر قرار دارند و به محض بیمار شدن شرایط آنها به سرعت رو به وخامت می گذارد. قطعا این افراد نباید دو روز منتظر آزمایش بمانند.»
آنچه که شرایط را حادتر می کند این است که تنها تعداد محدودی از بیمارستان های عمومی ژاپن اجازه انجام تست را دارند. آزمایش هم توسط ۵ کمپانی منتخب دولت تحلیل می شود. به گفته «انجمن پزشکی ژاپن» این عامل باعث شده مراکز درمانی حتی برخی مراجعه کنندگان با نشانه هایی نظیر تب و مشکوک به کووید-۱۹ را پذیرش نکنند.
هرچند دولت وعده داده که حجم آزمایشات را بالاتر ببرد اما تا کنون هم پتانسیل افزایش آن تا بیش از دو برابر را داشت و به دلایل نامشخصی از آن خودداری می کرد. این سیاست باعث راه افتادن برخی گمانه زنی ها در این باره شده که مقامات از افزایش شمار بیماران مبتلا به کووید-۱۹ و احتمال لغو المپیک ۲۰۲۰ به خاطر آن هراس داشته اند.
این دیدگاه چندان هم بی راه نیست و شیوع گسترده این ویروس تا حالا بسیاری از مسابقات رشته های مختلف ورزشی از جمله لیگ برتر فوتبال ایران را به تعویق انداخته است. هفته گذشته هم یکی از سخنگویان کمیته بین المللی المپیک در این باره گفته بود که برگزارکنندگان المپیک ۲۰۲۰ با همراهی سازمان بهداشت جهانی و مقامات ژاپن و چین شرایط را در اقصی نقاط دنیا تحت نظر گرفته اند. ژاپن تا بحال ۲۵ میلیارد دلار برای آماده سازی زیرساخت های برگزاری المپیک ۲۰۲۰ خرج کرده و در صورت لغو این بازی ها متحمل زیان هنگفتی خواهد شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
رسما ژاپن میخواد افراد سالخورده بمیرن تا کلی از کسایی که حقوق بازنشستگی دارن حذف بشن