ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

واقعیت مجازی
تکنولوژی

آموزش از راه دور با واقعیت مجازی؛ هدف استارتاپ اماراتی در دوران کرونا

کمپانی Nuat VR یکی از توسعه‌دهنده‌های بازی اماراتی حوزه واقعیت مجازی است که اخیرا تصمیم گرفته به دنیای تحصیل و آموزش از راه دور وارد شود. این کمپانی قصد دارد در بحبوحه شیوع کرونا، آموزش ...

کورش چایچی
نوشته شده توسط کورش چایچی | ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۰

کمپانی Nuat VR یکی از توسعه‌دهنده‌های بازی اماراتی حوزه واقعیت مجازی است که اخیرا تصمیم گرفته به دنیای تحصیل و آموزش از راه دور وارد شود. این کمپانی قصد دارد در بحبوحه شیوع کرونا، آموزش به کمک واقعیت مجازی را ترویج کند تا قدمی مفید در راستای سهولت تحصیل برداشته باشد.

این کمپانی از سال ۲۰۱۶ کار خود را آغاز کرده و تاکنون چندین بازی مخصوص واقعیت مجازی توسعه داده است. بسیاری از بازی‌های این کمپانی اماراتی همانند وی آر مانیا، کریکت وی آر و استرایک زون در وی آر استیشن‌های سراسر دنیا استفاده می‌شوند. مدیر کمپانی Nuat VR به نام Fahad Bubshait اخیرا در رابطه با دستاورد‌های این کمپانی در حوزه واقعیت مجازی صحبت کرده است:

هدف من تغییر و تحول آموزش سنتی است تا به آن رنگ و بوی تجربه و خلاقیت ببخشم. قصد دارم تحصیل را پروژه محور کنم تا دانش‌آموزان بهتر تجربه کسب کنند. به همین دلیل تصمیم گرفتم به موضوعاتی مانند ریاضی، فیزیک و شیمی وارد شوم و آن‌ها را در فضای واقعیت مجازی پیاده‌سازی کنم.

واقعیت مجازی

کمپانی Nuat VR هم اکنون بسیاری از درس‌های مبتنی بر واقعیت مجازی خود را بین تعدادی از دانش‌آموزان کلاس چهارم و ششم در امارات آزمایش می‌کند. از نظر او، آینده یادگیری طی حالتی به دست می‌آید که دانش‌آموزان بتوانند در محیطی امن و جایی که بتوانند خطا کنند، تجربه کسب کرده و واقعیت مجازی بهترین بستر برای این کار است.

او از یک آزمایشگاه شیمی مثال می‌زند:

در یک آزمایشگاه شیمی هیچ کس علاقه ندارد چیزی را بسوزاند و حادثه بیافریند، اما در محیط VR هیچ اشکالی ندارد حتی اگر شما به کسی آسیب بزنید. می‌توانید از اشتباهات خود درس بگیرید و دوباره سعی کنید.

او اخیرا اعلام کرده که برای شروع پروژه‌های آموزشی خود یک میلیون درهم امارات متحده عربی را جمع‌آوری کرده و خود نیز ۲ میلیون درهم سرمایه‌گذاری انجام داده است. هدف او جمع‌آوری رقمی بین یک الی ۵ میلیون درهم دیگر است تا بتوانند محتوای بیشتری برای مخاطبین گسترده‌تر تولید کند. او عقیده دارد با تولید محتوای مناسب، درخواست برای تکنولوژی واقعیت مجازی نیز افزایش خواهد یافت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی