ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

هوش مصنوعی استارتاپ کانادایی، کرونا از روی اسکن قفسه سینه تشخیص می‌دهد

یک استارتاپ هوش مصنوعی در کانادا ابزاری توسعه داده که به طور خودکار بیماری کووید ۱۹ را با بررسی رادیوگرافی قفسه سینه تشخیص می دهد. محققان استارتاپ کانادایی «DarwinAI» یک شبکه عصبی پیچشی (Convolutional Neural ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۰

یک استارتاپ هوش مصنوعی در کانادا ابزاری توسعه داده که به طور خودکار بیماری کووید ۱۹ را با بررسی رادیوگرافی قفسه سینه تشخیص می دهد.

محققان استارتاپ کانادایی «DarwinAI» یک شبکه عصبی پیچشی (Convolutional Neural Network) به نام «COVID-Net» توسعه داده اند که نشانه های شاخص بیماری کووید ۱۹ را با بررسی رادیوگرافی قفسه سینه شناسایی کرده و افراد مبتلا را تشخیص می دهد.

پزشکان معمولاً برای آزمایش کرونا از بینی یا دهان افراد نمونه برداری می کنند، ولی کمبود کادر درمان و کیت های تشخیص کرونا سبب شده تا این کار به کندی انجام شود. حال این ابزار همانند یک رادیولوژیست اسکن قفسه سینه را که در مدت زمان کوتاه قابل تهیه است، بررسی کرده و نتایج را به سرعت در اختیار پزشکان قرار می دهد.

توسعه ابزاری که با بررسی رادیوگرافی قفسه سینه بیماری کووید ۱۹ را تشخیص می دهد

ابزار «COVID-Net» پس از آموزش با نزدیک به ۵ هزار رادیوگرافی قفسه سینه، اواخر ماه مارس منبع باز شد تا محققان و افراد متخصص بتوانند با استفاده از آن ابزارهای بسیار دقیق و کاربردی برای تشخیص بیماری کووید-۱۹ ساخته و به روند درمان سرعت ببخشند. توسعه دهندگان می گویند بازخوردها از هوش مصنوعی آنها بسیار بالا بوده و حالا با بیش از ۱۷ هزار تصویر قفسه سینه آموزش دیده است.

توسعه دهندگان با در نظر گرفتن کشورهای در حال توسعه و مناطقی که اینترنت ضعیفی دارند، نسخه سبک یا «لایت» ابزار COVID-Net را نیز منتشر کرده اند که قابلیت اجرا روی لپ تاپ را داشته ولی دقت کمتری را در مقایسه با ورژن اصلی دارد.

توسعه دهندگان استارتاپ «DarwinAI» می گویند «COVID-Net» هنوز برای تولید آماده نشده و به یک رابط کاربری که توسط بیشتر افراد قابل استفاده است نیاز دارد. آنها در حال مذاکره با دولت کانادا هستند تا با دریافت کمک های مالی این مشکل را رفع کنند.

به گفته توسعه دهندگان، کادر درمان بیمارستان ها می توانند از این ابزار برای اولویت بندی بیماران (تریاژ) استفاده کرده و مبتلایان قطعی به ویروس کرونا، افراد مشکوکی که نشانه های بیماری کووید ۱۹ را دارند ولی به آن مبتلا نیستند و در نهایت افراد سالم را تشخیص دهند.

استارتاپ «DarwinAI» در حال توسعه هوش مصنوعی دیگری به نام «COVID-RiskNet» هم هست که میزان خطرناک بودن بیماری کووید ۱۹ و نوع درمان مورد نیاز را پیش بینی می کند. کادر درمان به کمک این ابزار می توانند بیمارانی که با استراحت در منزل خوب می شوند را از بیمارانی که باید در بیمارستان بستری شوند جدا کنند. این ابزار نیز در هفته های آینده منبع باز خواهد شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • dust
    dust | ۲۵ فروردین ۱۳۹۹

    اولین شرکتی که از این روش استفاده کرد شرکت alibaba چین بود. فکر کنم تا حالا بالای 10 شرکت از این روش شناسایی رونمایی کردن.

مطالب پیشنهادی