ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

شیپور رسما اعلام کرد: عرضه سهام در فرابورس طی ماه‌های آینده

استارتاپ شیپور اعلام می‌کند که با توجه به «رشد درآمدزایی و بلوغ» این مجموعه، عرضه اولیه سهام این شرکت در بازار سرمایه، به تصویب هیئت مدیره‌ی شیپور رسیده است. شیپور در بیانیه خبری‌اش درباره رویکرد جدید ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۳

استارتاپ شیپور اعلام می‌کند که با توجه به «رشد درآمدزایی و بلوغ» این مجموعه، عرضه اولیه سهام این شرکت در بازار سرمایه، به تصویب هیئت مدیره‌ی شیپور رسیده است.

شیپور در بیانیه خبری‌اش درباره رویکرد جدید خود می‌نویسد: «درپی رونق اخیر بازار سرمایه ایران و شرایط مساعد جهت ورود شرکت‌های خصوصی پیشرو به این بازار، هیئت مدیره شرکت نت تجارت اهورا (شیپور) با پیشنهاد عرضه عمومی سهام این شرکت موافقت کردند.»

«مجید آنت»، مدیر مالی شیپور در گفتگو با دیجیاتو جزییات بیشتری از برنامه شیپور را اعلام می‌کند و می‌گوید برنامه برای عرضه اولیه سهام، ورود به فرابورس است. مدیر مالی شیپور همچنین می‌گوید که این اتفاق احتمالا در تابستان ۱۳۹۹ رخ خواهد داد. او در پاسخ به این سوال دیجیاتو که بعضی استارتاپ‌ها بیشتر از یک سال‌ است که علی‌رغم تلاش، برای ورود به بازار سرمایه موفق نبوده‌اند و شیپور چگونه می‌خواهد در عرض چند ماه این اقدام را انجام دهد، می‌گوید:

«مزیتی که ما داریم و تصور می‌کنیم می‌توانیم سریع‌تر این‌کار را انجام دهیم، این است که شیپور سابقه‌ای طولانی‌تر از بسیاری از استارتاپ‌ها دارد و از صورت‌های مالی حسابرسی شده‌ی شفافی برخوردار است. گزارش‌های مالی که ما داریم بی‌نقص هستند و صورت‌های مالی ما مشکلی ندارند و اطلاعات ما هم شفاف است. این مسائل کمک زیادی به تسریع روند می‌کند. نکته بعدی این است که ما تجربه کار با بازار سرمایه و عرضه اولیه را در مجموعه داریم؛ هم مجموعه سهامداران ما در بازار سرمایه ایران شناخته شده هستند و داخل خود مجموعه شیپور افرادی را داریم که تجربه عرضه اولیه در بازار سرمایه را دارند. بنابراین ما با چالش‌های کار آشنایی کاملی داریم و می‌دانیم گره‌ها کجاست. از این رو، به شکل‌ حساب‌شده‌تر جلو می‌رویم و برنامه‌ریزی کاملی داریم. در نتیجه شیپور مزیت‌های زیادی نسبت به مجموعه‌های دیگر دارد.»

او تاکید می‌کند شروطی مانند سابقه سودآور بودن یا نداشتن زیان انباشته، مشمول بازار دوم فرابورس نمی‌شوند: «این شروط برای ورود به بازار بورس یا بازار اول فرابورس هستند. بازار دوم فرابورس چنین محدودیت‌هایی را ندارد، هرچند ما در حال برنامه‌ریزی هستیم تا بتوانیم در آینده وارد بازار اول فرابورس هم بشویم. اما از آنجایی که احتمالا سال مالی ۹۸ ما با سودآوری بسته نمی‌شود، باید با بازار دوم وارد شویم و در بازه زمانی یک سال بعد، وارد بازار اول فرابورس شویم.»

«رضا اربابیان»، مدیرعامل شیپور هم اعلام کرده است که ورود به بازار سرمایه یکی از اهداف شیپور در سال ۱۳۹۹ است و از انعقاد قرارداد مشاوره پذیرش این شرکت در پی تصویب این استراتژی با یکی از مشاوران مالی خوشنام خبر داده است: «با توجه به رشد و دستاورد‌های اخیر این شرکت در صنعت نیازمندی‌ها به‌نظر می‌رسد هم‌اکنون زمان مناسبی جهت ورود این شرکت به بازار سهام باشد.»

شیپور همچنین در این بیانیه اعلام کرده است که اکنون ۲۵۰ پرسنل با این مجموعه همکاری می‌کنند و توانسته در سال‌های اخیر نقش قابل توجهی را در بازار نیازمندی‌های آنلاین ایفا کند.

 

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • FromEarth
    FromEarth | ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

    یه بخشی از صحبت یکی از استادم توی یکی از سایتا تو همین راستا. شاید جالب باشه:

    شاید کمتر فرد بورسی فکر می کرد روزی رییس جمهور کشور در خصوص آمار مشارکت کنندگان در عرضه اولیه صحبتی بکند و با افتخار آن را اعلام کند!
     
     شاید کمتر کسی فکر می کرد رییس بانک مرکزی، نقدینگی را به سمت بورس هدایت کند.
     
     شاید کمتر کسی فکر می کرد مردم سکه و طلا و ارز بفروشند و سرمایه خود را وارد بورس کنند. اما این اتفاق افتاد و بورس مورد توجه و اقبال عمومی قرار گرفته است.

    اکنون دیگر عددِ شاخص بورس مهم نیست، مهم توسعه بورس و تبدیل شدن آن به یک "موضوع عمومی" به جای یک "موضوع تخصصی" است. ارام ارام دیگر همه بورس را می فهمند، افرادی که دنبال خرید بورس بودند کاهش یافته و مردم دنبال خرید سهم هستند. بازار سرمایه پوست اندازی کرده است و تا سالها همچنان مورد توجه خواهد بود. عدد شاخص را فراموش کنیم و خود را اماده بزرگتر شدن بازار کنیم.

مطالب پیشنهادی