دیجیکالا در استارتاپ کمدا سرمایهگذاری کرد
بنیانگذار «کمدا» خبر از سرمایهگذاری دیجیکالا در این استارتاپ داده است. «ثنا خالصی» اعلام کرده که با سرمایهگذاری دیجیکالا در این استارتاپ، «اسمارت آپ» که پیشتر جزو سرمایهگذاران کمدا بود از این مجموعه خارج شده ...
بنیانگذار «کمدا» خبر از سرمایهگذاری دیجیکالا در این استارتاپ داده است. «ثنا خالصی» اعلام کرده که با سرمایهگذاری دیجیکالا در این استارتاپ، «اسمارت آپ» که پیشتر جزو سرمایهگذاران کمدا بود از این مجموعه خارج شده است.
بر اساس نوشتهای که خالصی منتشر کرده، آنها از تابستان ۹۸ به دنبال جذب سرمایه در تیم کمدا بودند چرا که باور داشتند توسعه محصولشان نیاز به سرمایهگذاری قابل توجهی دارد. او در همین رابطه نوشته است: «اعداد نشان میداد که توسعهی کسب و کار در مقیاس کشور، هزینهی بیشتری از داشته هایمان دارد؛ برای همین لیست بالابلندتری از سرمایهگذاران تهیه شد و چندین قرار و مذاکره همزمان کلید خورد.»
بر اساس این نوشته سفر «حمید محمدی» مدیرعامل دیجی کالا در زمستان سال گذشته به شیراز و دیدار او با اعضای تیم کمدا، پایههای اولیه این سرمایهگذاری را چیده است. به نظر میرسد پس از چند ماه صحبتها به نتیجه رسیده و در نهایت در چند روز گذشته، سرمایهگذاری دیجی کالا روی مجموعه کمدا صورت گرفته است؛ هر دو طرف نیز در گفتگو با دیجیاتو این سرمایهگذاری را تایید میکنند اما فعلا تصمیم ندارند اطلاعات بیشتری را در این رابطه منتشر کنند.
اگرچه کمدا با این سرمایهگذاری میتواند به اهداف بعدیاش با خیالی آسودهتر فکر کند اما مشخص نیست هدف دیجیکالا از این سرمایهگذاری چه بوده است، چراکه شنیده میشود که این تیم به شکل کاملاً مستقل کار خود را ادامه خواهد داد. بیشتر به نظر میرسد دیجیکالا فارغ از هر چیز، در حال سرمایهگذاری در شرکتها و استارتاپهایی است که تجربه مناسبی از خرید را برای مشتریان رقم میزنند. وقتی به اعضای گروه دیجیکالا نگاه میکنیم تقریباً همهی آنها به دنبال سادهتر کردن خرید هستند، و با این نگاه، کمدا هم چندان از فضای دیجیکالا دور نیست.
ماهیت کار کمدا در حوزه مد، فشن و لباس است و از سوی دیگر «دیجی استایل» نیز یکی از اعضای اصلی گروه دیجیکالا است. اگرچه قرار است کمدا به شکل مستقل به کارش ادامه دهد اما در نهایت شکلگیری ارتباط میان این استارتاپ و دیجی استایل هم چندان دور از ذهن نیست. در هر حال باید گفت که استارتاپهای چندان فعالی در زمینه مد و استایل در ایران فعال نیستند و با توجه به ماهیت کار فروش لباس زنانه نو و دست دوم در کمدا، شکلگیری ارتباط بین این دو مجموعه شاید بتواند کمکی در فعالیت یکدیگر ایجاد کند.
همچنین فعالیت نسبتا موفق آمیز کمدا در شبکه اجتماعی اینستاگرام نسبت به خود سایت این مجموعه و تجربه موفق این گروه در زمینه ایجاد یک تجارت الکترونیکی موفق در شبکههای اجتماعی نیز میتواند یکی از دلایل دیگر این سرمایهگذاری باشد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این همه استارت آپ بدون یوزر و بدون پلن برای سودآوری که حتی ماهایی که اخبار فناوری رو روزانه دنبال میکنم هم برامون ناآشنا هستن چطور تو یه کشور ورشکسته مثل موریانه در حال رشدن؟ کسی جوابش رو میدونه ?
اتفاقن تنها مزیت این استارتاپ همین یوزهایی که جمع کرده هستش!