ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مایکروسافت: لینوکس سفارشی ما را هک کنید، ۱۰۰ هزار دلار جایزه بگیرید

مایکروسافت می‌گوید اگر هکرها بتوانند از سپر امنیتی لینوکس سفارشی این شرکت عبور کنند، به آن‌ها حداکثر ۱۰۰ هزار دلار پاداش می‌دهد. غول نرم افزاری سال گذشته میلادی نسخه‌ای سبک و سفارشی از سیستم عامل ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۰

مایکروسافت می‌گوید اگر هکرها بتوانند از سپر امنیتی لینوکس سفارشی این شرکت عبور کنند، به آن‌ها حداکثر ۱۰۰ هزار دلار پاداش می‌دهد.

غول نرم افزاری سال گذشته میلادی نسخه‌ای سبک و سفارشی از سیستم عامل لینوکس برای فناوری «اژور اسفیر» (Azure Sphere) توسعه داد که برای اجرا بر روی پردازنده‌های مورد استفاده در گجت‌های مبتنی بر اینترنت اشیاء طراحی شده است. این سیستم عامل مختص Azure Sphere و به منظور اجرای خدمات پایه‌ای و اپلیکیشن‌های ساده به شیوه‌ای امن طراحی شده است.

حال مایکروسافت از هکرها خواسته تا امنیت فناوری Azure Sphere را به چالش بکشند. این شرکت به هکرهایی که بتوانند از سد امنیتی Pluton و یا سندباکس Secure World عبور کنند، تا ۱۰۰ هزار دلار جایزه می‌دهد. این برنامه باگ باونتی جزو یک چالش سه ماهه است که از اول ژوئن تا ۳۱ اوت ادامه خواهد داشت. مایکروسافت به طور ویژه به دنبال محققان امنیتی گردد که بتوانند از سپر امنیتی لینوکس سفارشی این شرکت عبور کنند.

پاداش 100 هزار دلاری مایکروسافت به هکرها در صورت هک لینوکس سفارشی

مایکروسافت در کنفرانس بیلد سال گذشته از فناوری Azure Sphere رونمایی کرد. شرکت‌هایی مثل استارباکس از این فناوری برای ارتقای امنیت تجهیزات فروشگاهی خود استفاده می‌کنند.

«ساتیا نادلا»، مدیرعامل مایکروسافت اینترنت اشیاء را یکی از حوزه‌های با اهمیت برای مایکروسافت دانسته و کسب و کار فضای ابری این شرکت را به عنوان «بزرگ ترین کسب و کار سخت افزاری در مایکروسافت» توصیف کرده است. او توجه خود را معطوف میلیاردها گجت مبتنی بر اینترنت اشیاء کرده که به گفته تحلیلگران تا یک دهه آینده فراگیر خواهند شد.

فناوری Azure Sphere نقش مهی در این بین دارد و می‌خواهد امنیت گجت‌ها را ارتقا داده و مدیریت آن‌ها را آسان تر کند. علاوه بر این به غول نرم افزاری در دستیابی به اهدافی فراتر از ویندوز و وفق دادن این شرکت با فضایی که هر چه بیشتر در حال حرکت به سمت رایانش ابری است، کمک می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این لینک در برنامه مورد بحث ثبت نام کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • molavy
    molavy | ۲۸ تیر ۱۳۹۹

    اونی که بتونه هک کنه نیاز نداره به این پول ها، میفروشه میلیونی میگیره

  • fayyaz.saeed
    fayyaz.saeed | ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹

    حالا اون کاربر پیلورنمیدونم چی گذاشته، شما برداشتی؟
    همه تحلیل گران میدونن آینده در گروی IoT هست و همه اقرار دارن اشیای هوشمند ب علت محدودیت های ساختاری شون از امنیت ضعیفی برخوردارند. بنابراین کسی ک بتونه بهترین پلتفرم IoT را ارایه بده رییس خواهد بود. چه در حوزه مصرفی یا نظامی یا هرچیز دیگه
    ماکروسافت بعد از شکست در موبایل حالا در صدد خیزش دوباره در حوزه اینترنت اشیایه

  • arsnavenger
    arsnavenger | ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹

    فقط برای بهبود امنیت شبکه سراسری نظامی تجهیزات چه در زیرساخت و ارتباطی است. (بعد از عقد قرارداد نظامی با ارتش آمریکا و پنتاگون این اتفاق افتاده.)

مطالب پیشنهادی