ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

بزرگترین تراشه ساز چین به دنبال جذب سرمایه ۲.۸ میلیارد دلاری است

شرکت SMIC که بزرگ‌ترین تراشه ساز چین به شمار می‌رود، به دنبال جمع آوری سرمایه ۲.۸ میلیارد دلاری است. این شرکت می‌خواهد با جذب سرمایه با تحریم‌های آمریکا مقابله کرده و با شرکت‌های بین المللی ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰

شرکت SMIC که بزرگ‌ترین تراشه ساز چین به شمار می‌رود، به دنبال جمع آوری سرمایه ۲.۸ میلیارد دلاری است. این شرکت می‌خواهد با جذب سرمایه با تحریم‌های آمریکا مقابله کرده و با شرکت‌های بین المللی رقابت کند.

کمپانی SMIC از مدت‌ها قبل به دنبال جذب سرمایه بوده و دولت چین ماه گذشته میلادی ۲.۲ میلیارد دلار در آن سرمایه گذاری کرد. تقویت این شرکت یکی از اقدامات دولت چین برای استقلال در زمینه تولید محصولات نیمه رسانا است.

چین سال هاست در زمینه محصولات نیمه رسانا پشت سر آمریکا حرکت کرده و جنگ فناوری واشنگتن با پکن سبب شده تا دومین اقتصاد بزرگ جهان با عزم بیشتری به دنبال استقلال در زمینه محصولات نیمه رسانا باشد.

هواوی یکی از شرکت‌های فناوری بزرگ چین است که هدف تحریم‌های گسترده آمریکا قرار گرفته است. این شرکت سال گذشته در لیست سیاه تحریم‌های آمریکا قرار گرفت و دسترسی آن به فناوری‌های آمریکایی محدود شد.

شرکت SMIC چین به دنبال جذب سرمایه 2.8 میلیارد دلاری

اواخر اردیبهشت ماه امسال نیز دولت آمریکا قانون جدیدی را تصویب کرد که به موجب آن شرکت‌های خارجی که از تجهیزات آمریکایی استفاده می‌کنند، باید پیش از فروش چیپ به هواوی از این کشور مجوز بگیرند. این قانون بر فعالیت‌های بزرگ ترین تولید کننده مستقل و تخصصی محصولات نیمه رسانا در دنیا یعنی شرکت تایوانی TSMC نیز اثر خواهد گذاشت که بیشتر چیپ‌های موبایل هواوی را می‌سازد.

اگر هواوی نتواند از TSMC تراشه جدید بخرد، باید به فکر گزینه‌های دیگر باشد که شرکت SMIC یکی از آن‌هاست. البته متخصصان می‌گویند فناوری‌های این شرکت چینی «سال‌ها عقب‌تر» از تراشه ساز تایوانی و دیگر رقبای بین المللی است.

تزریق سرمایه هنگفت به SMIC می‌تواند توانایی‌های آن را در مدت زمان کوتاه افزایش دهد. این شرکت از جنگ تجاری چین و آمریکا و جدیدترین تحریم‌های این کشور در زمینه محصولات نیمه رسانا به عنوان «بادهای مخالف» یاد کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی