باتری با طول عمر ۲ میلیون کیلومتر تولید شد؛ دستاورد شرکت CATL برای خودروهای برقی
شرکتی که باتری خودروهای برقی تسلا و فولکس واگن را میسازد، باتری جدیدی توسعه داده که طول عمر آن حدود ۲ میلیون کیلومتر است. این باتری برتری بسیار قابل توجهی نسبت به باتریهای فعلی داشته ...
شرکتی که باتری خودروهای برقی تسلا و فولکس واگن را میسازد، باتری جدیدی توسعه داده که طول عمر آن حدود ۲ میلیون کیلومتر است. این باتری برتری بسیار قابل توجهی نسبت به باتریهای فعلی داشته و در مدلهای آینده تسلا مدل ۳ به کار خواهد رفت.
بر اساس گزارش «بلومبرگ»، شرکت چینی «Contemporary Amperex Technology Co. Ltd»، که بزرگ ترین تأمین کننده باتری خودروهای برقی در دنیا محسوب میشود، مدعی شده طول عمر باتری جدید این شرکت ۱.۲۴ میلیون مایل (۱۹۹۵۵۸۶ کیلومتر) یا ۱۶ سال است. این رقم پیشرفت بسیار چشمگیری را در مقایسه با باتریهای فعلی نشان میدهد.
طول عمر باتریهایی که امروزه در خودروهای برقی به کار میروند، حدود ۳۲۲ هزار کیلومتر است که قابل مقایسه با این باتری نیست. شرکت CATL در مورد جزئیات این باتری و چگونگی دستیابی به این رقم فوق العاده صحبتی نکرده است، ولی طبق گفتههای «Zeng Yuqun»، رییس این شرکت، ایلان ماسک به چین سفر کرده و از این باتری بازدید کرده است.
مدیرعامل تسلا قصد دارد باتری مدلهای آینده سدان تسلا مدل ۳ را که در کارخانه تسلا در شانگهای ساخته میشوند، با این باتری تعویض کند. آنطور که در گزارش بلومبرگ نوشته شده، تسلا تاکنون از باتریهای ساخت پاناسونیک و LG در خودروهای برقی خود استفاده کرده است. «Zeng» میگوید شرکت تحت امر او آماده تولید انبوه این باتری بوده و اضافه میکند قیمت آن فقط ۱۰ درصد از باتریهای فعلی بیشتر خواهد بود.
باتری یکی از گران قیمت ترین قطعات خودروهای برقی است. با اینکه باتری ۲ میلیون کیلومتری شرکت CATL قیمت بیشتری نسبت به باتریهای فعلی دارد، به دلیل اینکه نیازی به تعویض نداشته و حتی ممکن است بتوان آن را از خودروی قدیمی باز کرده و روی خودروی جدید نصب کرد، احتمالاً مشتریانی که در مورد خرید خودروی برقی دودل هستند را مجاب به خرید خواهد کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایول
مهمترین کاربرد این باتری ها اینع ک ماشین رو شبکه برق وصل میکنن و در طول روز ک برق ارزونه باتریشچ شارژ میکنن،شب همون برقو به شبکه بر میگردونه،الان چون باتری ماشین ها عمر کمی داره این کار امکان پذیر نیست،
تسلا به زودی وارد این زمینه خواهد شد و کلا شبکه برق خیلی از کشور هارو متحول خواهد کرد،چون الان تنها مشکل انرژی های تجدید پذیر اینع ک پایدار نیستن ک با این کار پایدار میشن
کاملا بر عکس گفتید روز برق گرون و شب ارزون برای یک بار که شده قبض برق پرداخت کنید
کاملا بر عکس گفتید روز برق گرون و شب ارزون
وقتشه دیگه واردات ماشین برقی رو شروع کنیم. البته فرغون سازی و یه سری به ظاهر دوست اجازه واردات نمیدن. بعضی وقتا آدم احساس میکنه تو قفسه?
دلار واسه نون شب ذخیره شده، به ماشین برقی نمیرسه.
میلاد عزیز بعضی وقتا چیه؟!
رفیق گلم واقعا تو قفسیم دیگه...
اینجا شبیه یه قفسه، شبیه یه پادگان که 80 میلیون و خورده ای توش زندانین و زور میزنن و کار میکنن واسه یه مشت آدم بی وجدان دیگه...
چینی های دزد متقلب . اینم گندش در میاد از جایی دزدیدن یا ارقامش دروغی بیش نیست
ماذا فاذا !؟!؟!؟
چینی های دزد