ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نقد و بررسی‌

بررسی دیجیاتو: هدفون وان مور True Wireless ANC

وان‌مور به تولید محصولات با کیفیت مشهور است و با هدفون‌های خوش قیمت خود موفق شده دل بسیاری از کاربران علاقه‌مند به صدای کیفیت را به دست آورد. وان‌مور True Wireless ANC ایرباد کاملا بی‌سیم جدید ...

علی باقرزاده
نوشته شده توسط علی باقرزاده | ۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۰

وان‌مور به تولید محصولات با کیفیت مشهور است و با هدفون‌های خوش قیمت خود موفق شده دل بسیاری از کاربران علاقه‌مند به صدای کیفیت را به دست آورد. وان‌مور True Wireless ANC ایرباد کاملا بی‌سیم جدید این کمپانی است که از ویژگی حذف نویز فعال بهره می‌برد. با ما همراه باشید تا این هدفون زیبا و خوش ساخت را بررسی کنیم.

مشخصات فنی

هدفون کاملا بی‌سیم وان‌مور از کدک‌های بلوتوث AAC و aptX پشتیبانی می‌کند و به این ترتیب قابلیت کار با کیفیت خوب با دستگاه‌های مبتنی بر اندروید یا iOS را دارد. علاوه بر این از تکنولوژی True Wireless Stereo Plus کوالکام پشتیبانی می‌کند که امکان اتصال جداگانه هر یک از گوشی‌ها را به طور مستقل فراهم می‌کند و به این ترتیب هر دو گوشی به طور همزمان و جدا صدا را از منبع اصلی دریافت می‌کنند. اگر با مفهوم کدک‌های بلوتوث،‌ انواع و اهمیت آنها آشنا نیستید پیشنهاد می‌کنم مطلب ویژه دیجیاتو را مطالعه کنید. در ادامه مشخصات این هدفون را مشاهده می‌کنید.

  • پشتیبانی از بلوتوث ۵ و آنتن‌دهی تا ۱۰ متر
  • کیس شارژ با باتری ۴۱۰ میلی‌آمپر ساعتی و مجهز به درگاه USB-C برای شارژ و پشتیبانی از شارژ وایرلس Qi با توان ۵ وات
  • امکان استفاده از هر گوشی به تنهایی
  • درایورهای بلندگوی دوگانه شامل درایور ۱۰ میلی‌متری / امپدانس ۳۲ اهم
  • ظرفیت باتری هر گوشی 55 میلی‌آمپر ساعت
  • شارژدهی گوشی ها به تنهایی تا ۵ ساعت (با ولوم ۵۰ درصد)
  • مجموعا تا ۱۸ ساعت استفاده با یک بار شارژ (با ولوم ۵۰ درصد و با کیس کاملاً شارژ شده)
  • پشتیبانی از کدک‌های aptX ،AAC و SBC
  • پشتیبانی از تکنولوژی True Wireless Stereo Plus کوالکام
  • حذف نویز فعال با استفاده از دو میکروفن و قابلیت پخش صدای محیط
  • وزن کیس ۶۳.۲ گرم و وزن هر گوشی ۷.۹ گرم
  • ابعاد هر گوشی ۳۰*۱۸*۲۸.۵ میلی‌متر و ابعاد کیس ۳۸.۵*۳۰*۸۱.۳۲ میلی‌متر
  • سازگار با دستیارهای صوتی سیری و گوگل
  • فرم‌ور هنگام تست: نسخه ۰.۳.۶۲
  • قیمت: ۲۰۰ دلار

وقتی روی کاغذ به مشخصات وان‌مور ترو وایرلس ANC نگاهی می‌اندازید با لیستی از ویژگی‌های جذاب روبرو می‌شوید. ایرباد کاملا بی‌سیم وان‌مور در کنار امکان حذف نویز به قابلیت پخش صدای محیط مجهز شده و از طریق درگاه USB-C یا شارژر وایرلس شارژ می‌شود. علاوه بر این می‌توان حتی از هر یک از دو گوشی به تنهایی استفاده کرد با این حال امکان اتصال جداگانه به دو دستگاه مختلف را ندارید. روی هر گوشی هم یک کلید فیزیکی در کنار کلیدی لمسی قرار گرفته که شاید در ابتدا کار با آنها پیچیده به نظر برسد اما به مرور به قابلیت‌های آنها عادت می‌کنید.

یکی از ویژگی‌های جدید این مدل نسبت به مدل ارزان قیمت‌تر وان‌مور استایلیش (بررسی دیجیاتو)، مجهز شدن هر دو گوشی به حسگر مادون قرمز است. به این ترتیب هنگامی که هر گوشی را از گوش خود خارج می‌کنید پخش موسیقی به طور خودکار متوقف می‌شود.

طراحی

مشابه دیگر هدفون‌های وان‌مور، زمانی که جعبه این مدل را هم باز می‌کنید تحت تاثیر طراحی قرار می‌گیرید. علاوه بر این لوگوی جایزه طراحی iF سال ۲۰۱۹ که روی جعبه حک شده خبر از طراحی زیبای محصول می‌دهد. خود گوشی‌های وان‌مور ترو وایرلس ANC کم و بیش طراحی وان مور استایلیش را به ارث برده اند. طراحی لاستیک‌های توگوشی هم مشابه مدل قبلی است اما داخل این ایرباد و نیز کیس شارژ آن تحولات متعددی را تجربه کرده است.

محتویات جعبه وان‌مور ترو وایرلس ANC شامل موارد زیر است:

  • کیس شارژ
  • دو گوشی ایرباد
  • کابل شارژ USB-C
  • ۷ جفت توگوشی سیلیکونی و ۴ جفت سیلیکون بیرونی گوش
  • دفترچه راهنما
  • کیف پلاستیکی

وان‌مور ترو وایرلس ANC تنها در رنگ مشکی روانه بازار شده و به این ترتیب بر خلاف مدل استایلیش امکان انتخاب رنگ‌های متنوع را ندارید. کیس شارژ، بدنه‌ فلزی با کیفیتی دارد و نسبتا سنگین به نظر می‌رسد. درب کیس به شکل آهنربایی طراحی شده و داخل کیس یک کلید برای ریست کردن و اتصال دوباره هدفون‌ها به یک دستگاه جدید تعبیه شده است. بخش زیرین کیس را هم لاستیکی پوشانده که به قرارگیری محکم و مطمئن حتی روی شارژرهای وایرلس شیب‌دار کمک می‌کند.

گوشی‌ها هم با آهنربا در جای خود محکم می‌شوند و برداشتن آنها از داخل کیس ساده است. جنس گوشی‌ها از پلاستیک است و در بخش رویی آنها طرحی مشابه فیبر کربن با روکش شفاف به همراه یک طوری قرمز رنگ در بخش میکروفن به چشم می‌خورد. یک LED نشان دهنده شارژ، روی کیس و یک LED نشان دهنده میزان شارژ و نیز وضعیت کارکرد هم روی هر یک از دو گوشی قرار گرفته است.

وان‌مور برای این مدل هم مشابه مدل ارزان قیمت‌تر استایلیش دو بخش سیلیکونی را برای هر گوشی در نظر گرفته؛ یک بخش، توگوشی‌هایی است که مشابه دیگر هدفون‌های داخل گوشی به درون حفره گوش وارد می‌شود. بخش دیگر ظاهری قلاب شکل دارد و در قسمت بیرونی می‌نشیند تا هدفون را در گوش محکم و ثابت کند. من برای تجربه بهترین صدا، ترکیب‌های مختلف بخش بیرونی و سیلیکون‌های داخلی را امتحان کردم.

در تجربه‌ای که پیش از این در کار با وان‌مور استایلیش داشتم متوجه شدم که گاه تو گوشی‌های کوچکتر که چندان هم محکم در گوش فیت نمی‌شوند کیفیت صدای بالاتری را به همراه دارند. در مورد وا‌ن‌مور ترو وایرلس ANC هم دقیقا تجربه‌ای مشابه داشتم. در کل باید گفت که قرار گیری هدفون در گوش بسیار خوب است و برای فیت کردن هر گوشی هم نیاز به تلاش اضافه‌ای ندارید. با این حال در مقایسه با استایلیش گاه احساس افتادن هدفون یا شل بودن بیش از حد آن را داشتم. تصور می‌کنم دلیل این موضوع تقسیم وزن متفاوت این مدل با استایلیش و حدود ۲۷ درصد وزن بیشتر هر گوشی (۷.۹ گرم در برابر ۶.۲ گرم در استایلیش) باشد.

در کل باید گفت که گوشی‌ها و کیس شارژ طراحی زیبا و بسیار با کیفیتی دارند. قرارگیری در گوش هم بسیار راحت است و حتی در استفاده طولانی مدت گوش‌تان را آزار نمی‌دهد. کیس شارژ با این که ابعاد چندان کوچکی ندارد اما به راحتی در جیب کناری شلوار جا می‌شود. اما یک ویژگی که جای خالی آن در گوشی‌ها احساس می‌شود عدم مقاومت در برابر نفوذ آب است، با این حال آن قدر مقاوم طراحی شده که به گفته وان‌مور جلوی نفوذ گرد و غبار را بگیرد.

تجربه کاربری

نحوه اتصال بسیاری از ایربادهای کاملا بیسیم به دستگاه‌های بلوتوثی به این صورت است که ابتدا یکی از گوشی‌ها (به عنوان مَستر) به عنوان گیرنده اصلی به منبع بلوتوث وصل می‌شود و سپس گوشی دیگر از طریق ارتباط بی‌سیم با گوشی اصلی ارتباط برقرار می‌کند. وان‌مور ترو وایرلس ANC اما از اولین ایربادهای کاملا بی‌سیم است که از تکنولوژی True Wireless Stereo Plus کوالکام پشتیبانی می‌کند که امکان اتصال جداگانه هر یک از گوشی‌ها را به طور مستقل فراهم می‌کند و به این ترتیب هر یک از دو گوشی به طور همزمان و جداگانه صدا را از منبع اصلی دریافت می‌کنند؛ البته به شرطی که هدفون، به گوشی موبایل با چیپست اسنپدراگون ۸۵۵ یا جدیدتر متصل شده باشد؛ در غیر این صورت اتصال به صورت معمول مستر و اسلِیو خواهد بود.

روش اتصال مبتنی بر True Wireless Stereo Plus چندین مزیت دارد که مهم‌ترین آن کاهش تاخیر دریافت صدا است. علاوه بر این، پایداری اتصال و قدرت سیگنال دریافتی توسط گوشی‌ها افزایش می‌یابد. با این حال فاصله کارکرد هدفون از منبع همچنان به حدود ۱۰ متر محدود است.

اولین بار اتصال وان‌مور ترو وایرلس ANC به موبایل هم بسیار ساده است. کافی است درب کیس شارژ را باز کنید و در تنظیمات بلوتوث موبایل به دنبال ایرباد بگردید و به آن متصل شوید. برای ریست کردن و اتصال به یک دستگاه جدید هم می‌توان از کلید کوچک داخل کیس استفاده کرد.

با کلیدهای کنترلی روی دو گوشی می‌توان بسیاری از کارکردهای ایرباد را کنترل کرد. به عنوان مثال در هنگام زنگ خوردن موبایل، دو بار فشردن کلید هر یک از دو گوشی می‌توان به تماس پاسخ داد یا تماس را قطع کرد. برای رد تماس هم کافی‌ست کلید روی یکی از گوشی‌ها را فشار داده و به مدت ۲ ثانیه نگه داشت. دستیار صوتی موبایل هم با سه بار فشردن کلید هر یک از دو ایرباد فعال می‌شود.

در زمان گوش دادن به آهنگ، دو بار فشردن هر کدام از کلیدها پخش را متوقف کرده یا ادامه می‌دهد. با فشردن و نگه داشتن کلید گوشی راست می‌توان به آهنگی بعدی رفت و برای رفتن به آهنگ قبلی هم باید کلید گوشی سمت چپ را به مدت ۲ ثانیه نگه داشت. یک بار فشردن کلید گوشی سمت راست ولوم را افزایش و یک بار فشردن کلید گوشی دیگر ولوم را کاهش می‌دهد. البته تغییر ولوم تنها در حالتی فعال است که هر دو گوشی در حال استفاده باشد. علاوه بر این با لمس بخش رویی هر یک از دو ایرباد می‌توان حذف نویز یا شنیدن صدای محیط را فعال کرد.

وان‌مور همچنین یک اپلیکیشن ویژه به نام 1MORE MUSIC را برای هدفون‌های خود طراحی کرده است. اپلیکیشن امکانات اضافه چندانی را در اختیارتان قرار نمی‌دهد اما میزان شارژ باتری هر یک از ایربادها را به طور جداگانه نشان می‌دهد. همچنین می‌توانید تنظیماتی از قبیل میزان حذف نویز (در ۳ حالت خاموش، متوسط و قوی) و پخش صدای محیط را تغییر دهید؛ البته هر دو این تنظیمات را می‌توان از طریق کلیدهای روی خود ایربادها نیز تغییر داد. اپلیکیشن دو گزینه دیگر را هم در اختیارتان می‌گذارد؛ می‌توانید بین دو مورد قطع خودکار موسیقی با در آوردن ایربادها از گوش، یا قطع و نیز پخش خودکار با در گوش گذاشتن، یکی را انتخاب کنید.

وان‌مور ترو وایرلس ANC

اما مهمترین ویژگی اپلیکیشن، امکان آپدیت فرم‌ور ایرباد است. خوشبختانه فرایند به روز رسانی هم چندان پیچیده نیست و با کمک راهنمایی‌های ارائه شده در اپلیکیشن، به سادگی و نسبتا به سرعت پیش می‌رود. یکی از مشکلاتی که گاه در اپلیکیشن با آن مواجه شدیم پیدا نکردن هدفون و پیغام تلاش برای متصل کردن آن به گوشی است؛ در حالی که ایربادها از قبل به گوشی متصل شده‌اند. همچنین باید اشاره کنیم که هیچ اجباری به نصب اپلیکیشن ندارید اما برای آپدیت فرم‌ور به منظور بهبود قابلیت‌ها یا رفع مشکلات ایرباد به آن نیاز پیدا خواهید کرد.

وان‌مور برای بسیاری از اطلاعات مرتبط با کارکرد ایربادها اعلان‌های صوتی را در نظر گرفته. به عنوان مثال میزان باتری، متصل شدن به دستگاه بلوتوثی، حالت فعلی حذف نویز و ... به انگلیسی در گوش پخش می‌شود اما متاسفانه کیفیت اعلان‌ها بسیار پایین است؛ در حدی که حتی ممکن است گاهی فعال یا غیر فعال شدن سیستم تشخیص نویز را با هم اشتباه بگیرید. با این حال زمانی که به کار با ایرباد عادت کنید، این مشکل کم اهمیت‌تر می‌شود.

از مشکلات استفاده از ایربادها که به ندرت به آن برخورد کردیم ریست شدن ناگهانی آنها است. در این شرایط مجبور می‌شوید به منوی بلوتوث گوشی بروید و با حذف هدفون، بار دیگر ایربادها را با گوشی جفت کنید. امیدواریم این مشکل با ارائه آپدیت‌های فرم‌ور حل شود. مشکل دیگر که بسیار به ندرت پیش می‌آید متصل نشدن یکی از ایربادها به موبایل است که البته با قرار دادن گوشی‌ها داخل کیس و در آوردن مجدد آنها حل می‌شود.

خوشبختانه وان‌مور ترو وایرلس ANC از نظر کیفیت اتصال عملکرد عالی دارد و شاهد تکه تکه شدن صدای پخش شده، قطع شدن گاه و بی گاه یکی از گوشی‌ها یا تاخیر بین دو گوشی نبودیم و از این نظر باید گفت که با یک ایرباد با کیفیت طرف هستیم.

کیفیت صدا

مشابه بسیاری از دیگر هدفون‌های وان‌مور، تنظیم صدای این مدل را هم «لوکا بیگناردی»، آهنگساز و مهندس حوزه صدا و برنده ۴ جایزه گرمی به عهده داشته است. کیفیت صدای وان‌مور ترو وایرلس ANC بالا است و اگر صدای چندان اغراق شده را نمی‌پسندید می‌تواند گزینه مناسبی برای‌تان باشد. اما دقت صدا در مقایسه با استایلیش در سطح پایین‌تری قرار دارد و کمی از واقعیت و فلت بودن فاصله می‌گیرد؛ با این حال همچنان آن‌قدر با کیفیت است که بیشتر کاربران را راضی کند. برای بررسی کیفیت صدا به آهنگ های مختلف گوش دادیم، فیلم تماشا کردیم و کارایی هدفون در مکالمه را محک زدیم.

آهنگ Brass Monkey از Beastie Boys فقط برای بیس فوق العاده‌ای که لرزه بر اندامتان می‌اندازد یکی از بهترین‌ها برای تنظیم ساب ووفرها است. وان‌مور ترو وایرلس ANC این قطعه را به خوبی اجرا می‌کند و صدای بیس هم زیبا و دلنشین است اما به عقیده من حجم صدای بیس می‌توانست به مقدار بسیار کمی بیش از این باشد.

Axel F از Harold Faltermeyer هم که همه آن را شنیده‌ایم قطعه‌ای است که بارها ریمیکس شده اما نسخه مد نظر من قطعه اصلی فیلم «پلیس بورلی هیلز» سال 1984 است. در این آهنگ صداهای با فرکانس‌های مختلف از جمله بیس قدرتمند را می‌شنوید و بخش‌هایی هم شامل سکوت کامل هستند. همچنین در پس زمینه، یک صدای کلیک خاص با فرکانس بالا شنیده می‌شود که ممکن است برخی هدفون‌ها یا اسپیکرها قادر به پخش آن نباشند. این هدفون به خوبی از پس پخش آهنگ بر می‌آید اما صدای کلیک‌ها کمی ضعیف‌تر از انتظار پخش می‌شود.

قطعه Bohemian Rhapsody از Queen یکی از پیچیده ترین آهنگ های راک تاریخ است. بسیاری از متخصصان حوزه صدا عقیده دارند که اگر فقط می‌خواهید یک قطعه را روی اسپیکر یا هدفون تست کنید، بوهمین رپسودی همان است. این قطعه نیز به زیبایی پخش می‌شود اما فرکانس‌های بالا (صداهای زیر) با دقت پایین‌تری پخش می‌شوند و کمی از تاثیر‌گذاری آهنگ می‌کاهند.

وان‌مور ترو وایرلس ANC
«لوکا بیگناردی» پیش از این هم در تنظیم صدای هدفون‌های وان‌مور دست داشته

اگر بخواهید صداهایی با فرکانس‌های متنوع را بشنوید و صدای سکوت هدفون را هم تجربه کنید نسخه اصلی سمفونی William Tell Overture از Gioachino Rossini که در حدود 12 دقیقه است و بسیاری از ملودی‌های محبوب را شامل می‌شود یکی از بهترین‌ها است. این قطعه به زیبایی پخش می‌شود و در سکوت‌ها هم صدای قابل تشخیص اضافه‌ای به گوش نمی‌رسد.

در آهنگ Caribbean Blue از Enya چندین صدای ضبط شده خواننده به صورت لایه لایه روی هم قرار گرفته‌اند تا ترکیب رویایی و آرامش بخشی خلق شود. شنیدن این قطعه روی وان‌مور ترو وایرلس ANC انتظارات من را بر آورده نکرد و یکی از دلایل آن ولوم کمتر از انتظار هدفون بود.

نسخه لایو Hotel California از The Eagles برای همه آشناست و بسیاری از مهندسان حوزه صدا برای آزمایش فرکانس‌های بالا و پایین تجهیزات صوتی به این آهنگ تکیه می‌کنند. هدفون وان‌مور این قطعه را با کیفیت پخش می‌کند و به خصوص پخش فرکانس بیس دقایق اولیه بسیار زیبا به گوش می‌رسد. ولی حجم صدای ضعیف‌تر فرکانس‌های بالاتر، لذت خاص گوش دادن به این نسخه لایو را تا حدود زیادی کاهش می‌دهد.

در مجموع تقریبا تمامی فرکانس‌های صداهای بیس به خوبی شنیده می‌شود اما حجم صدای بیس کمی ضعیف‌تر از انتظار است و خبری از بیس اغراق شده نیست. فرکانس‌های بالا هم دقت پایین‌تری دارند اما فرکانس‌های میانه مناسب هستند. اما مهم‌ترین موردی که تقریبا در بیشتر آهنگ‌های بالا هم احساس شد ولوم ضعیف‌تر از انتظار هدفون است و به همین دلیل افرادی که عادت به شنیدن با ولوم بالا دارند را راضی نمی‌کند. کیفیت صدا در ولوم‌های مختلف بسیار خوب است و با تغییر ولوم هم هیچ تفاوت قابل توجهی بین فرکانس‌ها به گوش نمی‌رسد. در ولوم‌های بالا هم اعوجاج قابل توجهی شنیده نمی‌شود.

در کل باید گفت که کیفیت صدای این هدفون با وجود نقص‌های کوچک، بالا است و به خوبی از پس پخش سبک‌های مختلف موسیقی بر می‌آید. ولی اگر کیفیت صدای دقیق‌تر، نزدیک‌تر به واقعیت و با دستکاری کمتر می‌خواهید وان‌مور استایلیش می‌تواند گزینه بهتری باشد؛ اما فراموش نکنید که وان‌مور ترو وایرلس ANC به قابلیت‌های پیشرفته‌تری از جمله حذف نویز هم مجهز است.

همان طور که گفتیم هدفون کاملا بی‌سیم وان‌مور از کدک‌های بلوتوث AAC و aptX پشتیبانی می‌کند که وعده کاهش تاخیر ارتباط بلوتوث را می‌دهند. در عمل هم هیچ تاخیری بین دو گوشی (نسبت به هم) شنیده نمی‌شود اما زمانی که روی گوشی موبایل اندرویدی (با اتصال بلوتوث ۵ و کدک aptX و روی گوشی با پشتیبانی از True Wireless Stereo Plus) ویدیو تماشا می‌کنید متوجه تاخیر صدا می‌شوید. به همین دلیل اگر روی گوشی اندرویدی عادت به تماشای فیلم یا بازی کردن دارید وان‌مور ترو وایرلس ANC چندان به کارتان نمی‌آید. اما روی آیفون (با اتصال مبتنی بر کدک AAC) شرایط متفاوت است و تاخیر چندانی مشاهده نمی‌شود و حتی می‌توان با لذت ویدیو تماشا کنید یا با بازی سرگرم شوید.

وان‌مور ترو وایرلس ANC هم مشابه با ایرپاد پرو اپل از دو میکروفن بیرونی و داخل گوشی برای حذف نویز بهره می‌برد تا نویزهای هر دو طرف را تشخیص دهد. سپس اطلاعات دریافت شده از میکروفن‌ها به پردازنده سیگنال دیجیتال (DSP) ارسال می‌شود تا صدای با نویز حذف شده تولید گردد. وان‌مور دو حالت حذف نویز را برای این مدل در نظر گرفته؛ مرحله اول حذف نویز، صداهای تا ۳۵ دسی‌بل را حذف می‌کند و در مرحله دوم صداهای تا ۲۰ دسی‌بل حذف می‌شود. بر اساس پیشنهاد وان‌مور،‌ مرحله اول برای مکان‌هایی از جمله کابین هواپیما،‌ مترو و قطار پر سرعت کاربرد دارد و مرحله دوم برای رفت و آمد روزانه داخل شهر،‌ کافه یا مراکز خرید.

برای فعال کردن حذف نویز کافی‌ست به بخش رویی هر یک از گوشی‌ها،‌ دو بار ضربه بزنید. در ابتدا حالت اول حذف نویز فعال می‌شود و سپس با دو ضربه دیگر می‌توان حذف نویز مرحله دوم را فعال کرد. پس از آن و با دو ضربه مجدد حالت شنیدن صدای محیط فعال می‌شود و در نهایت با دو ضربه دیگر می‌توان حذف نویز و پخش صدای محیط را غیر فعال کرد.

قابلیت پخش صدای محیط کاملا کاربردی است؛ به خصوص زمانی که در خیابان قدم می‌زنید و قصد دارید با فعال کردن سریع این ویژگی، صدای ماشین‌های اطراف را بشنوید. یکی از مهم‌ترین مزایای وان‌مور ترو وایرلس ANC این است که صدای محیط با تاخیر بسیار کمی در گوش شنیده می‌شود؛ در حالی که در بسیاری از گوشی‌های دیگر تاخیر بسیار بیشتر است. اما متاسفانه فعال کردن این ویژگی از روی خود ایربادها چندان ساده نیست و چندین ثانیه طول می‌کشد. باید به ترتیب مراحل فعال کردن سطح اول حذف نویز و سپس سطح دوم را طی کنید تا در نهایت این قابلیت را فعال نمایید.

کاهش نویز فرکانس‌های پایین، نه چندان قوی است و نه چندان ضعیف؛ اما فرکانس‌های بالا (صداهای زیر) به خوبی مسدود می‌شوند. حذف نویز فعال وان‌مور ترو وایرلس ANC در مقایسه با مدل‌های پیشرفته‌ای از جمله ایرپادز پرو (نگاه نزدیک دیجیاتو) در سطح کمی پایین‌تری قرار می‌گیرد. با این حال در کل به خوبی از پس حذف نویز بر می‌آید و کارایی کلی بسیار خوبی دارد. اگر قیمت ۵۰ دلار ارزان‌تر در مقایسه با ایرپاد پرو را در نظر بگیریم متوجه می‌شویم که برای حذف نویز با گزینه بسیار به صرفه‌ای طرف هستیم.

شارژ و باتری

به گفته وان‌مور، ترو وایرلس ANC با یک بار شارژ کامل ایربادها و غیر فعال بودن قابلیت حذف نویز و با ولوم ۵۰ درصد، تا ۵  ساعت شارژدهی دارد. در تست‌های ما هم شارژدهی نزدیک به همین میزان بود که برای یک ایرباد کاملا بی‌سیم رقم متوسط و نسبتا خوبی محسوب می‌شود. بر اساس اعلام وان‌مور کیس شارژ هم امکان استفاده اضافه‌تر با همین شرایط به میزان ۱۳ ساعت بیشتر (مجموعا تا ۱۸ ساعت) را در اختیارتان می‌گذارد؛ البته ما میزان شارژدهی کیس را امتحان نکردیم. وان‌مور همچنین می‌گوید در صورتی که قابلیت حذف نویز فعال باشد، با ولوم ۵۰ درصد میزان شارژدهی به ۴ ساعت می‌رسد. تست‌های ما هم این میزان را تایید می‌کند.

به گفته وان مور شارژ هدفون‌ها یک ساعت و شارژ‌ کامل کیس ۲ ساعت زمان می‌برد. شارژ ۱۵ دقیقه‌ای گوشی‌ها، برای استفاده ۲ ساعته کافی خواهد بود. برای شارژ کیس می‌توانید از درگاه USB-C استفاده کنید یا کیس رو روی یک پد شارژ وایرلس حداقل ۵ وات سازگار با استاندارد Qi (بخوانید «چی») قرار دهید.

زمانی که کیس در حال شارژ است چراغ LED با رنگ‌های قرمز، نارنجی و سبز میزان شارژ را در سه سطح کم،‌ متوسط و کامل نشان می‌دهد. هنگام شارژ شدن گوشی‌ها نیز چراغ LED روی آنها به رنگ قرمز در می‌آید و با کامل شدن شارژ خاموش می‌شود.

LED گوشی‌ها هم حین استفاده خاموش هستند اما زمانی که باتری هر ایرباد رو به تمام شدن است به رنگ قرمز در هر ۱۵ ثانیه یک بار ۲ دفعه چشمک می‌زند. همچنین هر بار که ایربادها را در گوش می‌گذارید میزان باتری از طریق اعلان صوتی به صورت Medium ،Low یا High اعلام می شود.

در کل باید گفت شارژدهی باتری متوسط است ولی اگر در سفرهای طولانی از قابلیت حذف نویز استفاده کنید احتمالا در میانه راه مجبور می‌شوید هدفون را از گوش در آورده و پس از مدتی شارژ مجددا در گوش بگذارید. با این حال ۴ ساعت شارژدهی با استفاده از حذف نویز تقریبا برای تمامی سفرهای هوایی داخل کشور کافی خواهد بود.

سخن پایانی

وان‌مور ترو وایرلس ANC در مقایسه با مدل استایلیش تغییرات مثبت قابل توجهی را تجربه کرده اما از سوی دیگر دقت صدای آن کمی پایین‌تر است. برخی فرکانس‌های پایین و بالا در این هدفون کمی ضعیف‌تر از انتظار پخش می‌شوند و در ولوم‌های بالا هم هیچ‌گونه اعوجاجی به گوش نمی‌رسد. در کل اما کیفیت این هدفون به قدری بالا است که می‌تواند رضایت بیشتر کاربران را جلب کند. شارژدهی باتری گوشی‌ها هم نسبتا خوب است و زمانی که از قابلیت حذف نویز استفاده می‌کنید تقریبا ۳۰ درصد کاهش می‌یابد. به همین دلیل شاید برای یک سفر طولانی کافی نباشد و در میانه راه مجبور به قرار دادن گوشی‌ها در کیس شارژ شوید.

از ایربادهای کاملا بی‌سیم با قابلیت حذف نویز که رقیب وان‌مور ترو وایرلس ANC به حساب می‌آیند، ایرپاد پرو اپل و نیز سونی WF-1000XM3 هستند. ایرپاد پرو در حذف نویز، قدرتمندتر از ایرباد وان‌مور عمل می‌کند اما در عوض ۵۰ دلار قیمت بالاتری دارد. علاوه بر این اگر گوشی اندرویدی دارید، محصول وان‌مور به دلیل پشتیبانی از کدک aptX عملکرد با کیفیت‌تری روی گوشی شما دارد. سونی WF-1000XM3 محصولی است که در زمینه حذف نویز در بین برترین‌های بازار قرار می‌گیرد اما ایرباد وان‌مور در عوض مزایای دیگری دارد. وان‌مور ترو وایرلس ANC بر خلاف محصول سونی، در مقابل نفوذ گرد و غبار مقاوم است و با این که توانایی مقاومت در برابر نفوذ آب را ندارد اما می‌توان گفت تا حدودی جان سخت‌تر است.

از دیگر مزایای محصول وان‌مور، پشتیبانی کیس از شارژ وایرلس، کیس شارژ با کیفیت‌تر و ابعاد کوچکتر کیس است. علاوه بر این در هدفون سونی خبری از پشتیبانی از کدک با کیفیت aptX نیست؛ البته از تکنولوژی پردازش DSEE HX بهره می‌برد تا کیفیت آهنگ‌ها را بهبود دهد. با این حال در نهایت با وجود تمام مزیا و معایب می‌توان گفت که این دو به هم نزدیک هستند.

اما وان‌مور ترو وایرلس ANC به کار چه افرادی می‌آید؟ اگر معمولا در محیط شهری یا هر محیط پر سر و صدای دیگری از ایرباد خود استفاده می‌کنید این مدل با حذف نویز بسیار خوب و قابلیت پخش صدای محیط یک گزینه عالی به حساب می‌آید. اگر هم برای استفاده‌های معمول و روزمره به دنبال یک ایرباد هستید، وان مور ترو وایرلس ANC، با مقاومت در برابر نفوذ گرد و غبار، کیس شارژ وایرلس و حذف نویز فعال یک ایرباد همه‌کاره و با کیفیت است و در عین حال در استفاده روزانه و طولانی مدت هم گوشتان را آزار نمی‌دهد.

در نهایت باید گفت که وان‌مور ترو وایرلس ANC نسبت به قیمت‌ش، قابلیت حذف نویز عالی و نیز کیفیت صدای خوبی دارد و برای افرادی که به دنبال یک هدفون همه کاره هستند گزینه‌ای ایده‌آل است.

 

هدفون وان‌مور ترو وایرلس ANC با گارانتی راندمان به بازار عرضه شده است.

 

خرید وان مور ترو وایرلس ANC

 

مزایا
  • طراحی زیبا و کیفیت ساخت عالی
  • حذف نویز بسیار خوب
  • قابلیت پخش صدای محیط با تاخیر بسیار کم
  • پشتیبانی از شارژ وایرلس
  • امکان استفاده از هر گوشی به تنهایی
  • راحت در استفاده طولانی مدت
  • کیفیت صدای بسیار خوب
  • فاقد اعوجاج صدا در ولوم‌های بالا
  • مجهز به کلیدها و پنل لمسی کاربردی برای کنترل کارکرد
معایب
  • صدای ضعیف و نامفهوم اعلان‌ها
  • تاخیر در پخش صدا در گوشی‌های اندرویدی
  • فقدان مقاومت در برابر نفوذ آب
  • پخش ضعیف‌تر از انتظار فرکانس‌های بالا و پایین
  • قرارگیری نه چندان محکم در گوش برخی افراد
  • ریست شدن گه گاه ایربادها و نیاز به جفت شدن مجدد با موبایل
  • حداکثر ولوم نه چندان بالا

 

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی