فاز سوم آزمایش بالینی واکسن کووید-19 در آمریکا آغاز شد
شرکت «Moderna» دوزی جدید از واکسن کرونا را به بیش از ۳۰ هزار نفر تزریق کرد و به این ترتیب سومین فاز از مجموعه آزمایشات بالینی این واکسن آغاز شد؛ ایالات متحده امیدوار است توسعه ...
شرکت «Moderna» دوزی جدید از واکسن کرونا را به بیش از ۳۰ هزار نفر تزریق کرد و به این ترتیب سومین فاز از مجموعه آزمایشات بالینی این واکسن آغاز شد؛ ایالات متحده امیدوار است توسعه واکسن کووید-19 تا اوایل سال آینده میلادی نهایی شود.
این کمپانی پزشکی مستقر در بوستون، ساعاتی پیش رسما اعلام کرد مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن ویروس کرونا با وسعتی بزرگ در آمریکا شروع شده که در واقع آخرین فاز پیش از دریافت مجوزهای لازم از رگولاتوریهای بینالمللی خواهد بود.
«استفان بنسل» مدیر اجرایی شرکت مدرنا در گفتوگویی عنوان کرده احتمال اینکه واکسن کرونا تاییدیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده را دریافت کند ۷۵ درصد خواهد بود. «ما انتظار داریم این آزمایش بالینی نهایی پتانسیل واکسن ما را در مقابله با کووید-19 نمایش دهد، تا بتوانیم پاندمی فعلی جهان را شکست دهیم».
گفتنی است مدرنا تنها به ۴۲ روز زمان نیاز داشت تا پس از دسترسی به رشته ژنتیکی SARS-CoV-2 که شالوده اصلی ویروس کووید-19 است، واکسنی موثر طراحی کند و وارد فاز عملیاتی شود. طبق نتایج اولیه تمام ۴۵ مورد آزمایش شده آنتیبادیهایی موثر در بدن خود تشکیل دادهاند، و نتایج مرحله دوم هم اواخر ماه آینده منتشر خواهد شد.
این شرکت با استفاده از تکنولوژیهای مبتنی بر mRNA که کد ژنتیک درون یک ویروس فعال در سلول انسان را شناسایی و رونویسی میکند، موفق شدهاند به سیستم ایمنی بدن آموزش دهند چگونه با ویروس مقابله کنند. البته تاکنون هیچ واکسنی مبتنی بر این تکنولوژی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا قرار نگرفته است.
کمپانی «فایزر» با همکاری شرکت آلمانی «BioNTech» نیز مرحله سوم آزمایشهای واکسن خود را همین ماه آغاز خواهند کرد، و شرکتهای «جانسون اند جانسون» و «نواواکس» هم امیدوار هستند پاییز وارد فاز سوم آزمایشگاهی شوند. مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن «دانشگاه آکسفورد» در بریتانیا، آفریقای جنوبی و برزیل انجام شده و انتظار میرود بزودی در ایالت متحده آمریکا هم آغاز شود.
در مرحله سوم، مدرنا چگونگی مقابله واکسن با بیماری کووید-19 را در افرادی که علائمی واضح دارند را مورد آزمایش قرار میدهد. آنها حتی تاثیرپذیری آن در زمینه پیشگیری از ابتلای افراد و کسانی که نیاز به بستری در بیمارستان دارند را نیز خواهند سنجید.
این آزمایش در صد نقطه مختلف از سراسر ایالات متحده انجام خواهد شد تا طیف گستردهتری از شرایط مراقبتی مختلف را بیازماید. حدودا یک سوم از جمعیت یاد شده سنی بالاتر از ۶۵ سال خواهند داشت تا در واقع عملکرد واکسن در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفتری دارند و بیشتر در مقابل ویروس آسیب میبینند نیز بررسی شود.
«آنتونی فاوسی» مدیر موسسه بیماریهای واگیردار و آلرژیک ملی آمریکا ضمن اشاره به مثبت بودن نتایج اولیه در زمینه ایمنسازی بدن توسط این واکسن، تاکید میکند: «استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی، ماندن در خانه و قرنطینه کردن افراد مبتلا و از همه مهمتر تعامل با پزشکان باعث میشود از سرعت شیوع ویروس کرونا کاسته شود و به همین ترتیب پزشکان سادهتر بتوانند پاندمی را کنترل کرده و واکسنی ایمن و موثر بسازند».
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
فعلا یه مدت صبر کنیم،بعد که واکسن بهمون دادن، با قدرت بیشتر در نماز جمعه بگیم مرگ بر امریکا و سایر کشورها
اگه فقط همین آمریکا و اروپا واکسنشو بسازن. دانشمندای کشورمون که فعلا تو روغن بنفشه موندن ?
چین و روسیه هم که فقط تو کار زر زدن هستن
مخلوط روغن بنفشه و ش** شتر
درود بر آمریکا
بهما چه ما منتظر واکسنچینمیمونیم .. همستر زنده در حال جیق زدن را به دندان میکشد