نفتکش عظیم ژاپنی پس از آسیب گسترده به محیط زیست متلاشی شد
مدتی پیش بود که شناور نفتی ژاپنی در ساحل جزیره موریس واقع در اقیانوس هند لنگر انداخت و برای یک هفته در آن محل مستقر بود تا اینکه معلوم شد سوراخی در این کشتی باعث ...
مدتی پیش بود که شناور نفتی ژاپنی در ساحل جزیره موریس واقع در اقیانوس هند لنگر انداخت و برای یک هفته در آن محل مستقر بود تا اینکه معلوم شد سوراخی در این کشتی باعث نشت نفت به داخل آب منطقه شده است. این کشتی حامل بیش از ۲۰۰ تن نفت و ۲۸۰۰ تن سوخت سنگین است و حالا گفته میشود کشتی به دو نیم تقسیم شده و اوضاع خطرناکتر از قبل خواهد شد.
امروز دولت موریس رسما اعلام وضعیت اضطراری ملی کرد و در همین راستا شهروندان جزیره سخت در تلاش هستند مانع از گسترش لکههای نفتی در ساحل شوند. حالا به نظر میرسد کشتی به طور کامل شکسته و به دو نیم تقسیم شده که این موضوع منجر به نشت مقدار خیلی بیشتری از نفت در اقیانوس هند خواهد شد.
طبق گزارش کمیته بحران ملی موریس، این اتفاق عصر روز شنبه رخ داده و جدا شدن بخش عمدهای از شناور در بخش شمالی کشتی رویت شده است. گفته میشود متخصصان در تلاش هستند با جابجایی اجزا توسط یدککش اوضاع را بهتر کنند.
فرانس۲۴ گزارش میدهد بخش عمدهای از نفت درون این کشتی تا روز پنجشنبه تخلیه شده تا از بروز شرایطی وخیمتر جلوگیری شود، اما همچنان حدود ۱۸۲ تن سوخت درون شناور شکسته شده وجود دارد. مقامات سخت در تلاش هستند پیش از نشت کامل در اقیانوس هند، نفت موجود را تخلیه کنند.
وزارت محیط زیست ژاپن هم رسما اعلام کرده بزودی متخصصانی به جزیره میفرستد تا در فرآیند تخلیه نفت شناور و همچنین کمک به بهبود وضعیت زیست محیطی جزیره کمک کند. میزان آسیب وارد شده به منطقه و همچنین اندازه نفت پخش شده هنوز رسما اعلام نشده است.
ولی در هر صورت متخصصان بر این باور هستند که نشت نفت در اقیانوس هند روی محیط زیست جزیره و شرایط منطقه تاثیر ناگوار و خطرناک زیادی خواهد داشت که تا سالها باقی میماند. موریس جزیرهای است که به ساحلهای زیبا و جذابش معروف بوده و هر سال میزبان هزاران گردشگر از سراسر دنیاست.
گردشگری و ماهیگیری دو راه اصلی امرار معاش مردم ساکن جزیره به شمار میآید و نشت نفت شناور ژاپنی در این منطقه روی هر دوی آنها تاثیر خواهد گذاشت. محققین این حادثه را بدترین ضربه زیست محیطی تاریخ کشور میدانند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
جزیره موریس .آشنا نیست؟یه ایرانی واقعی که به دست ملتش به یه جزیره دورافتاده تبعید شد ???
در سال ۱۹۴۱ میلادی، رضاخان پهلوی به خواست بریتانیا از سمت خود کنارهگیری کرد و توسط نیروهای بریتانیایی از بندرعباس به جزیرهٔ موریس تبعید شد. سپس وی به شهر ژوهانسبورگ در آفریقای جنوبی منتقل شد و در همانجا در تاریخ ۴ دی ۱۳۲۳ درگذشت.
منبع ویکی پدیا
دروغ گفتن خیلی راحته. حداقل وقتی به جایی ارجاع میدی، بخونیش ضرر نداره. این کپی خود ویکی پدیا هستش (ساعت 7 بعد از ظهر 26 مرداد):
در روز ششم فروغی که به مقام نخستوزیری رسیده بود، ترک مقاومت را در دستور کار قرار داد و به رایزنی با اشغالگران پرداخت. رضاشاه بعد از ظهر روز نهم شهریور همه فرماندهان و مقامات امضاکنندهٔ طرح مرخصی سربازان وظیفه را —که در عمل به انحلال ارتش انجامیده بود— به کاخ سعدآباد احضار کرد و به آنها نسبت خیانت داد. شاه سرلشکر احمد نخجوان، (کفیل وزیر جنگ)، و سرتیپ علی ریاضی را مسبب این خیانت قلمداد کرد، ازآنرو به ضرب و شتم آنان پرداخته و پس از خلع درجه، آنان را زندانی کرد. سپس دستور داد ایشان به خاطر این خیانت در دادگاه زمان جنگ محاکمه شوند.[۸۹]
پس از اشغال ایران، بریتانیا پیامی به این مضمون به رضاشاه ارسال کرد:[۹۰]
« ممکن است اعلیحضرت لطفاً از سلطنت کنارهگیری کرده و تخت را به پسر ارشد و ولیعهد واگذار نمایند؟ ما نسبت به ولیعهد نظر مساعدی داریم و از سلطنتش حمایت خواهیم کرد. مبادا اعلیحضرت تصور کنند که راهحل دیگری وجود دارد. »
رضاشاه سپس تحت نظر نیروهای بریتانیایی از بندرعباس با کشتی از ایران خارج شد. ابتدا او را به سمت هند بردند. بعد به جزیره موریس منتقل شد و بالاخره در آفریقای جنوبی در شهر ژوهانسبورگ تحت نظر قرار گرفت.[۹۱]
اون از نیروگاه اتمی شون اینم از کشتی شون،
چرا منابع نا پاک استفاده میکنند این کشور های پیشرفته؟
این ژاپنی ها تا جهان رو به گند نککشن ول کن نیستن
اول بیا ماشینای ۵۰ سال پیش رو از کف خیابون های کشور جمع کن که نصف ملت رو مسموم کردن و نصف دیگه رو معدوم!