ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل
علمی

گوگل و توسعه میکروسکوپ مجهز به هوش مصنوعی و واقعیت افزوده برای تشخیص سرطان

گوگل یک قرارداد با واحد نوآوری وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا (DIU) منعقد کرده که هدف آن، ساخت میکروسکوپ با هوش مصنوعی و واقعیت افزوده برای کمک به تشخیص سرطان است. گوگل می‌خواهد با استفاده ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۰

گوگل یک قرارداد با واحد نوآوری وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا (DIU) منعقد کرده که هدف آن، ساخت میکروسکوپ با هوش مصنوعی و واقعیت افزوده برای کمک به تشخیص سرطان است.

گوگل می‌خواهد با استفاده از پلتفرم متن باز «Tensor Flow» یک هوش مصنوعی را آموزش دهد تا بتواند سلول‌های سرطانی درون تصاویر گرفته شده توسط میکروسکوپ را تشخیص دهد. در حال حاضر این شرکت توسعه یک شبکه عصبی با استفاده از رابط برنامه‌نویسی کاربردی «Google Cloud Healthcare» برای دسته‌بندی اطلاعات موجود را شروع کرده است.

زمانی که آموزش هوش مصنوعی به پایان برسد، این کمپانی طراحی میکروسکوپ مخصوص به خود را شروع خواهد کرد که از فناوری واقعیت افزوده بهره می‌برد. این میکروسکوپ اطلاعاتی پیرامون اینکه آیا این ویروس می‌تواند سرطانی شود در اختیار پزشکان قرار می‌دهد.

معاون بخش گوگل کلود، «مایک دانیلز» اعلام کرده:

«برای درمان موثر سرطان، سرعت و دقت دو عامل حیاتی هستند. ما با DIU همکاری کرده و از یادگیری ماشینی و فناوری هوش مصنوعی خود استفاده می‌کنیم تا به پزشکان در خط مقدم برای یادگیری توانایی‌هایی که می‌توانند زندگی افراد نظامی و خانواده‌های آن‌ها را بهبود ببخشند، کمک کنیم.»

گوگل

گوگل امیدوار است با روش خود حجم بالای اطلاعات که برای پزشکان دردساز می‌شوند را کاهش دهد و سرطان زودتر تشخیص داده شود، علاوه بر این هزینه‌ها کاهش و دقت تشخیص نیز افزایش پیدا کند. با وجود چنین موضوعی، هنوز فاصله طولانی تا استفاده گسترده از هوش مصنوعی در دنیای پزشکی داریم.

اولین میکروسکوپ‌ها پس از ساخت، در اختیار چندین آژانس بهداشت وزارت دفاع قرار می‌گیرد که البته تنها برای آزمایش می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. پس از مدتی، این فناوری در اختیار سیستم‌ بهداشت نظامی ارتش و بیمارستان‌ها برای انجام آزمایش‌های واقعی قرار می‌گیرد.

آژانس بهداشت وزارت دفاع (DHA) سالانه ۱.۷ میلیارد دلار برای تحقیقات پیرامون سرطان هزینه پرداخت می‌کند و انتظار می‌رود پروژه‌های هوش مصنوعی در سال‌های آینده این مبلغ را افزایش دهند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • herogame
    herogame | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

    گوگل ملی!!!

مطالب پیشنهادی