ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مجموعه مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه و آکادمی ایرانسل شروع به کار کرد

ایرانسل در چهاردهمین سالروز فعالیت خود از «Irancell Lab» رونمایی کرد. Irancell Lab این اپراتور را به تیم‌های استارتاپی و شرکت‌های دانش‌بنیان متصل می‌کند. Irancell Lab شامل سه بخش خواهد بود: مرکز نوآوری، مرکز تحقیق و ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۲۰

ایرانسل در چهاردهمین سالروز فعالیت خود از «Irancell Lab» رونمایی کرد. Irancell Lab این اپراتور را به تیم‌های استارتاپی و شرکت‌های دانش‌بنیان متصل می‌کند. Irancell Lab شامل سه بخش خواهد بود: مرکز نوآوری، مرکز تحقیق و توسعه و آکادمی ایرانسل.

براساس اظهارات «بیژن عباسی آرند» مدیرعامل ایرانسل، مشارکت ایرانسل در صندوق پژوهش و فناوری نوآفرین و راه‌‌اندازی مرکز تحقیق و توسعه در ذیل ایرانسل از جمله برنامه‌هایی است که این اپراتور برای حمایت از اکوسیستم استارت‌آپی و دانش‌بنیانی انجام داده است. او با اشاره به سرمایه‌گذاری روی کسب وکارهای نوآور گفت: «ما کماکان سرمایه‌گذاری روی کسب‌وکارهای آنلاین را دنبال می‌کنیم. در حال حاضر هر دو پلتفرم My Irancell و اسنپ را به صورت یک مارکت پلیس دنبال می‌کنیم تا کسانی که سرویس دارند و می‌خواهند آنها را گسترش دهند به کمک این پلتفرم‌ها این کار را انجام دهند.»

عباسی هدف از راه‌اندازی مجموعه‌ای چون irancell Lap را نیز چنین عنوان کرد: «حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌هایی که در این صنعت و در حوزه ارتباطی با ایرانسل مشغول به فعالیت می‌کنند هدف مورد نظر ماست تا بتوانیم به آنها کمک کنیم ایده‌های خود را گسترش دهند. مجموعه Irancell Lab به دنبال تحول اقتصاد دیجیتال در کشور است.»

او در پاسخ به پرسش دیجیاتو مبنی بر اینکه در نهایت خروجی مرکز تحقیق و توسعه ایرانسل چه خواهد بود، گفت: «درکنار اپراتورها همیشه وندورهای بزرگی حضور داشتند که بخش زیادی از نیازها را تامین می‌کردند. در شرایط تحریم اما این روند تغییر کرد. ما واحدی را لازم داریم تا بتواند نیازمندی اپراتور را با کمک شرکت‌های داخلی، به یک راه‌حل تبدیل کند. اپراتور اساسا تا حد زیادی درگیر عملیات است و تیم دیگری باید فرآیند تحقیق و توسعه را با فراغ بال بیشتری پیش ببرد. همچنین باور داریم که تیم‌های استارتاپی و دانش‌بنیان و دانشگاهی ما در حال حاضر از دانش فنی بالایی نسبت به گذشته برخوردار هستند و باید از این دانش در بهترین راه استفاده کرد.»

«حسن بولوردی» معاون فنی ایرانسل درباره مجموعه Irancell Lab توضیحات بیشتری داد؛ مجموعه‌ای که متشکل از سه زیرمجموعه است و قصد دارد در راستای اعتلای دانش و فن قدم بردارد: «مرکز تحقیق و توسعه ایرانسل برای تمرکز بر بومی سازی ایجاد شده و سه بخش دارد: مرکز نوآوری ایرانسل؛ مرکز تحقیق و توسعه و همچنین آکادمی ایرانسل‌.» بولوردی می‌گوید مرکز نوآوری ایرانسل قصد دارد در حوزه های هوش مصنوعی، رایانش ابری، بلاکچین، کلان داده، رباتیک و اینترنت اشیا تمرکز کند.

اکادمی ایرانسل از دیگر بخش‌های مرکز تحقیق توسعه است که قصد دارد ارایه آموزش دیجیتال عادلانه برای مردم را به همراه بیاورد و همچنین ارتقای سطح دانش مدیریتی خود کارشناسان ایرانسل را رقم بزند. به گفته بولوردی همچنین پیاده سازی آموزش تخصصی برای همکاران ایرانسل را نیز ایجاد خواهد کرد.

معاون فنی ایرانسل با اشاره به اینکه یکی دیگر از مجموعه‌های Irancell Lab مرکز تحقیقات و توسعه ایرانسل است گفت: «در این مجموعه تمرکز اصلی روی نیاز‌های خود ایرانسل برای کسب و کار خودش است. در واقع فعالیت فعلی مرکز تحقیقات و توسعه روی نیازهایی نرم‌افزاری است که ایرانسل دارد و به مرور بحث رفع نیاز‌های سخت‌افزاری نیز از طریق این مرکز رفع خواهد شد.»

به گفته بولوردی از دو‌هفته پیش ایرانسل فراخوان لازم برای حضور شرکت استارتاپها و شرکت‌های نوآور در حوزه‌های مورد نظر ایرانسل را روی سایت خود فعال کرده است. بولوردی بار دیگر از استارتاپ‌ها و تیم‌های دانش بنیان خواست که با آنها همکاری کنند و وعده برگزاری یک رویداد استارتاپی برای رقابت تیم‌ها را در نیمه آبان ماه داد:  «در نیمه آبان ماه ایرانسل با برگزاری رویدادی استارت‌آپی، از ۱۲ تیم برتر در حوزه‌های اشاره شده دست به  انتخاب می‌زند و این تیم‌ها با قرارگرفتن در مرکز نوآوری ایرانسل که در ایستگاه نوآوری شریف قرار دارد می‌توانند از حمایت‌های ایرانسل برخوردار شوند.»

از دیگر فعالیت‌های ایرانسل در زمینه اقتصاد دیجیتال راه‌اندازی سرویس‌های جدیدی بود که از امروز در دسترس همگان قرار گرفته است. «دانا پلاس» یکی از این سرویس‌ها است که فاز آزمایشی‌اش تمام شده و از امروز در اختیار دانشگاه‌ها و کلاسها قرار می‌گیرد و در کنار آن مجموعه‌های دیگری نیز راه‌اندازی شده‌اند که هر یک فعالیت‌های منحصر به فردی را برای توسعه اقتصاد دیجیتال انجام می‌دهند. این مراکز عبارتند از: راویتو، ابرتو، خانه هوشمند آی‌بان، یلوهاب، یلوادوایز، یلو مانیتورینگ.

راویتو پلتفرمی است که در حوزه کسب در آمد تولیدکنندگان محتوا کار می‌کند و ایرانسل در راستای درخواست وزیر ارتباطات اقدام به راه‌اندازی چنین سرویسی نموده است: «در این سرویس صاحب محتوا می‌تواند محتواهای خود را بارگذاری کند و همزمان که مخاطب مشغول تماشای آن است؛ ریتینگ بر مبنای ترافیک مصرفی محاسبه می‌شود و سهم ناشر و صاحب محتوا داده می‌شود.»

در مجموعه یلوادوایز نیز تیم‌های مختلف می‌توانند کمپین‌های مارکتینگی خود را با کمک اپراتور ایرانسل در بستر مشترکین آن راه‌اندازی کنند و از خدمات ایرانسل در این زمینه بهره ببرند. سامانه یلو مانیتورینگ نیز در زمینه پایش هوشمند محتوا فعالیت دارد. سرویس یلوهاب نیز در هدف توانمندسازی اطلاعات است و بازارگاه خرید و فروش api است و در آن کسب و کارهای کوچک و بزرگ با یکدیگر API معامله میکنند.

گفتنیست تمام سرویس‌ها و راهکارهای دیجیتال جدید ایرانسل به همراه توضیحات کاملی از نحوه عملکرد آنها در وبسایت جدید این مجموعه در این آدرس اینترنتی قابل دسترس است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی