ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مدیرعامل AMD یکی از معتبرترین جایزه‌های صنعت نیمه‌رسانا را برد

مدیرعامل AMD به خاطر دستاوردهای شگرف در صنعت نیمه‌رسانا یکی از معتبرترین جایزه‌های این صنعت را از آن خود کرد. لیزا سو (Lisa Su)، مدیرعامل AMD به خاطر دستاوردها و موفقیت‌های چمشگیر در صنعت نیمه‌رسانا ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۰

مدیرعامل AMD به خاطر دستاوردهای شگرف در صنعت نیمه‌رسانا یکی از معتبرترین جایزه‌های این صنعت را از آن خود کرد.

لیزا سو (Lisa Su)، مدیرعامل AMD به خاطر دستاوردها و موفقیت‌های چمشگیر در صنعت نیمه‌رسانا برنده جایزه «رابرت نویس» (Robert N. Noyce) شد. خانم سو سی‌امین مدیر ارشد صنعت نیمه‌رسانا و دومین مدیرعامل AMD است که موفق به دریافت این جایزه می‌شود.

لیزا سو سال ۲۰۱۲ به AMD ملحق شد و از اواخر ۲۰۱۴ با سمت مدیرعاملی در این شرکت به فعالیت مشغول است. شرکت AMD در دوران زمامداری خانم سو متحول شد و در طول سال‌های اخیر چندین سری موفق از پردازنده‌ها و ریزمعماری‌ها را معرفی کرده است.

تازه‌ترین دستاورد خانم سو تصاحب شرکت Xilinx با قیمت ۳۰ میلیارد دلار و مستحکم‌تر کردن هر چه بیشتر جایگاه AMD در بازار پردازنده‌ها، پردازشگرهای گرافیکی و همچنین مدارهای مجتمع دیجیتال برنامه‌پذیر (FPGA) است. او پیش از ملحق شدن به AMD در شرکت‌های بزرگی مثل Freescale Semiconductor، IBM و Texas Instruments نقش‌های کلیدی داشته است.

سو از دریافت جایزه رابرت نویس و ملحق شدن به لیست افراد تأثیرگذار در صنعت نیمه‌رسانا ابزار خوشحالی کرد و گفت که به تلاش‌ها برای حضور قدرتمند AMD در صنعت نیمه‌هادی ادامه خواهد داد. خانم سو دارای مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای مهندسی برق از موسسه فناوری ماساچوست (MIT) است. او بیش از ۴۰ مقاله علمی چاپ کرده و نقش به سزایی در جایگزینی اتصالات آلومینیومی چیپ‌ها با اتصالات مسی بازی کرد. نتیجه این کار تولید چیپ‌هایی با ۲۰ درصد سرعت بیشتر و مصرف انرژی کمتر بود.

جایزه Robert Noyce سال ۱۹۹۰ توسط اتحادیه صنعت نیمه‌رسانا (SIA) برای گرامیداشت خاطره رابرت نویس هم‌مؤسس شرکت‌های Fairchild Semiconductor در ۱۹۵۷، اینتل در ۱۹۶۸ و اتحادیه صنعت نیمه‌رسانا در ۱۹۷۷ ایجاد شد؛ بنابراین بردن آن توسط مدیرعامل AMD کمی کنایه‌آمیز است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • ali_mlk
    ali_mlk | ۳ آذر ۱۳۹۹

    شرکت AMD فوق العاده احیا شد و دقیقا در زمانیکه اینتل درجا زد استفاده کرد و از طریق شرکت های سازنده چیپست راهی صد ساله رو یک شبه طی کرد، و بیشتر از هر چیز پادشاهی اینتل رو به پایان رسوند و به نفع مصرف کننده شد تا اینتل هر قیمتی که میخواست نتونه چیپ بفروشه و مجبور باشه رقابتی کنه قیمت هارو

مطالب پیشنهادی