ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

بزرگترین تولیدکننده تراشه چین، SMIC به لیست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا اضافه شد

دولت ایالات متحده آمریکا در جدیدترین اقدام خود علیه کمپانی‌های چینی، شمار بالایی از آن‌ها را به لیست سیاه وزارت بازرگانی اضافه کرده که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، بزرگترین تولیدکننده تراشه چین یعنی SMIC است. ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۰

دولت ایالات متحده آمریکا در جدیدترین اقدام خود علیه کمپانی‌های چینی، شمار بالایی از آن‌ها را به لیست سیاه وزارت بازرگانی اضافه کرده که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، بزرگترین تولیدکننده تراشه چین یعنی SMIC است.

دونالد ترامپ که روزهای آخر خود را در کاخ سفید سپری می‌کند، در جدیدترین تلاش خود برای مقابله با چین، چندین کمپانی این کشور مانند SMIC و DJI را به لیست سیاه دولت واشنگتن اضافه کرده. در گذشته SMIC به لیست سیاه وزارت دفاع آمریکا اضافه شده بود.

طبق اعلام وزارت بازرگانی آمریکا، چنین اقدامی علیه SMIC به علت استفاده دولت چین از آن برای نظارت روی مردم و همچنین اهداف نظامی است و همچنین شواهد حاکی از ارتباط میان SMIC و کمپانی‌های صنعتی ارتش چین هستند. این وزارتخانه اعلام کرده که اجازه نمی‌دهد فناوری‌های پیشرفته آمریکا به ساخت تجهیزات نظامی چین کمک کنند.

SMIC تا به امروز چندین بار ارتباط با ارتش چین را رد کرده، اما دولت آمریکا بدون توجه به این موارد آن را تحریم کرده که می‌تواند دردسرهای زیادی برای آن ایجاد کند. این تولید کننده تراشه چینی وابستگی زیادی به نرم افزارها، سخت افزارها و سایر تجهیزات آمریکایی برای تکمیل طراحی و ساخت نیمه‌رساناهای خود دارد.

SMIC

تامین‌کنندگان آمریکایی که قطعات منحصر به فرد و حیاتی برای تولید نیمه‌هادی‌های پیشرفته شامل نودهای ۱۰ نانومتری و کمتر را به SMIC‌ می‌فروشند باید از دولت آمریکا مجوز دریافت کنند. انتظار نمی‌رود دولت ترامپ چنین مجوزهایی را صادر کند تا طبق ادعای آن، ارتش چین به فناوری‌های مدرن دسترسی پیدا کند.

SMIC تنها شرکت بزرگ چینی نیست که به لیست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا اضافه شده و در میان آن‌ها کمپانی‌هایی مانند DJI و «AGCU Scientech» هم به چشم می‌خورند. در حال حاضر شرکت‌های حاضر در لیست جدید اظهارنظری نکرده‌اند، اما به گفته سخنگوی وزارت خارجه چین، دولت آمریکا از قدرت برای سرکوب کمپانی‌های چینی استفاده می‌کند و چین به اقدامات لازم برای حفاظت از این کمپانی‌ها ادامه خواهد داد.

باید منتظر ماند و دید ورود جو بایدن به کاخ سفید تاثیری روی روابط چین و ایالات متحده آمریکا خواهد داشت یا خیر. این احتمال وجود دارد که این فشارها در دوران ریاست جمهوری بایدن هم ادامه داشته باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • AHAD
    AHAD | ۳۰ آذر ۱۳۹۹

    این است ثلابت

  • آریا
    آریا | ۲۹ آذر ۱۳۹۹

    ?????

مطالب پیشنهادی