ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

بوئینگ ۷۳۷ مکس برنگشته دوباره دچار سانحه شد

هواپیمای غول‌پیکر بوئینگ ۷۳۷ مکس در دو سال اخیر اخبار زیادی را به خود اختصاص داده که دلیل آن، سقوط‌های مرگبارش است. این هواپیما به تازگی دوباره مجوز پرواز دریافت کرده، اما ظاهرا همچنان ایمن ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۸ دی ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۰

هواپیمای غول‌پیکر بوئینگ ۷۳۷ مکس در دو سال اخیر اخبار زیادی را به خود اختصاص داده که دلیل آن، سقوط‌های مرگبارش است. این هواپیما به تازگی دوباره مجوز پرواز دریافت کرده، اما ظاهرا همچنان ایمن نیست چرا که دوباره در آستانه سقوط و مرگ مسافرانش قرار داشته. اخیرا یک نمونه از این هواپیما به علت مشکلات موتور مجبور به فرود اضطراری در آریزونا شده است.

به تازگی شرکت هواپیمایی «ایر کانادا» به علت مشکلات در یکی از موتورهای هواپیمای ۷۳۷ مکس خود، یک فرود از قبل برنامه‌ریزی نشده در «توسان» آریزونا داشته است. طبق گفته این کمپانی، در این پرواز تنها سه خدمه حضور داشتند.

این هواپیما قرار بود از آریزونا راهی «مونترال» کانادا شود، اما پس از بلند شدن از فرودگاه خدمه با مشکل در موتور مواجه می‌شوند و یک علامت برای موتور دریافت می‌کنند. پس از این موضوع، آن‌ها تصمیم به خاموش کردن یک موتور می‌گیرند. ایر کانادا در ادامه گفته:

«پس از اینکار هواپیما به سمت توسان هدایت شد و به صورت عادی در همانجا فرود آمد و باقی ماند. هواپیماهای مدرن به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند با یک موتور هم کار کنند و خدمه ما برای چنین شرایط و عملیات‌هایی آموزش دیده‌اند.»

بوئینگ ۷۳۷ مکس

هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس به علت دو سقوط مرگبار در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ که منجر به مرگ ۳۴۶ نفر شد، تا ۱۸ ماه زمین‌گیر بود و نمی‌توانست پرواز کند. شرکت‌های هواپیمایی از اوایل دسامبر سال جاری میلادی یعنی کمتر از یک ماه پیش دوباره شروع به استفاده از آن کردند. این هواپیما ابتدا توسط برزیل مورد استفاده قرار گرفت.

دلیل این دو سانحه مرگبار، نقص‌های موجود در نرم افزار پرواز خودکار این هواپیما بود و دماغه به طور ناگهانی به سمت پایین جهت‌گیری می‌کرد و موتورها نقشی در آن نداشتند. از آن زمان بوئینگ تغییرات زیادی در بخش‌های مختلف این هواپیما شامل نرم افزار کنترل پرواز آن اعمال کرده. بوئینگ چندین ماه پیش تولید این مدل هواپیما را از سرگرفت.

طبق اعلام خدمه ایر کانادا، فشار کم هیدرولیک موتور سمت چپ و عدم تعادل سوخت در سمت چپ باعث چنین مشکلی شده. با وجود اینکه مسافران هنوز اعتماد کاملی به این هواپیما ندارند، شرکت‌ها برای پرواز مجدد آن عجله می‌کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • آریا
    آریا | ۹ دی ۱۳۹۹

    این که سانحه نبود

مطالب پیشنهادی