ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

چیپ‌های ۳ نانومتری اینتل را احتمالا TSMC در ۲۰۲۲ تولید می‌کند

مدت‌هاست اینتل با مشکلاتی در زمینه تولید پردازنده‌های خود دست و پنجه نرم می‌کند و به موفقیت بزرگی در این زمینه دست پیدا نکرده. حالا که مدیرعامل این غول فناوری تغییر کرده و می‌خواهد آن ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۰

مدت‌هاست اینتل با مشکلاتی در زمینه تولید پردازنده‌های خود دست و پنجه نرم می‌کند و به موفقیت بزرگی در این زمینه دست پیدا نکرده. حالا که مدیرعامل این غول فناوری تغییر کرده و می‌خواهد آن را به دوران اوجش بازگرداند، تولید برخی از تراشه‌های آن به کمپانی‌های دیگر واگذار می‌شود. ظاهرا TSMC وظیفه ساخت چیپ‌های ۳ نانومتری این کمپانی را برعهده می‌گیرد.

طبق گزارشی جدید، اینتل با یک قرارداد شرکت TSMC را مسئول تولید چیپ‌های ۳ نانومتری خود کرده. ظاهرا این تراشه‌های ۳ نانومتری در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ به تولید انبوه می‌رسند و در صورتی که این گزارش صحت داشته باشد، اینتل به دومین مشتری بزرگ چیپ‌های ۳ نانومتری TSMC پس از اپل تبدیل می‌شود.

اینتل

در گذشته چندین گزارش درباره برون‌سپاری ساخت تراشه‌های اینتل منتشر شده بود که از امکان تولید بهترین آن‌ها توسط کمپانی‌های سامسونگ و TSMC خبر می‌داد. حالا گزارش اخیر از دستیابی اینتل و TSMC به یک توافق خبر می‌دهد، البته این غول آمریکایی هنوز در مراحل اولیه مذاکره با سامسونگ قرار دارد و شاید کره‌ای هم در تولید چیپ‌های آن نقش داشته باشند.

اینتل نامی بزرگ در بازار ۴ تریلیون دلاری نیمه‌رساناها محسوب می‌شود که ارزش بازاری نزدیک به ۲۳۰ میلیارد دلار دارد. این کمپانی آمریکایی در سال‌های اخیر نتوانسته عملکرد مناسبی از خود نشان دهد و در مقایسه با رقبای اصلی‌اش یعنی سامسونگ و TSMC در زمینه ساخت تراشه‌ها پیشرفت چندانی نداشته. بنابراین شاید برای پیشرفت شروع به همکاری با رقبای خود کند.

اینتل با رقابت سنگینی از سوی AMD و انویدیا روبه‌رو شده. AMD به تازگی شرکت «زایلینکس» را با پرداخت مبلغ ۳۵ میلیارد دلار تصاحب کرده که به پیشرفت آن کمک می‌کند، البته این کمپانی با پردازنده‌های رایزن ۵۰۰۰ برای دسکتاپ و لپ‌تاپ‌ها، در حال افزایش سهم خود در بازار است. در کنار AMD، انویدیا هم با تصاحب ۴۰ میلیارد دلاری ARM، خود را بیش از پیش برای رقابت آماده می‌کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • molavy
    molavy | ۹ بهمن ۱۳۹۹

    پس تا حداقل 2025 همین سیستم هایی که داریم خیلی به روز حساب میشن

مطالب پیشنهادی