ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

استارتاپ آی‌قصه دانش‌بنیان شد؛ همکاری بیش از ۵۰ نویسنده برای کودکان

شرکت دنیای کودکان آی‌قصه در تازه‌ترین بررسی‌ها، تبدیل به یک شرکت دانش‌بنیان شد. آی‌قصه از سال ۱۳۹۷ شروع به فعالیت کرد. در این مدت، فعالیت‌های فرهنگی و هنری گوناگونی در زمینه ادبیات کودک و قصه‌گویی ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۶

شرکت دنیای کودکان آی‌قصه در تازه‌ترین بررسی‌ها، تبدیل به یک شرکت دانش‌بنیان شد.

آی‌قصه از سال ۱۳۹۷ شروع به فعالیت کرد. در این مدت، فعالیت‌های فرهنگی و هنری گوناگونی در زمینه ادبیات کودک و قصه‌گویی انجام داده است.

تیم آی‌قصه از روز آغاز به کار خود تا امروز، ۵۰۰ قصه تولید کرده است و اکنون اپلیکیشن آی‌قصه بیش از ۵۰ هزار بار نصب شده است. این تیم کوچک تولیدکننده‌ی قصه‌ی کودک، تلاش می‌کند هر روز یک قصه‌ی کودک صوتی را در پلتفرم آی قصه منتشر کند. مخاطبان آی قصه فارسی زبانان سراسر جهان هستند.

فعالیت‌های آی‌قصه فقط بر قصه‌‌ی صوتی متمرکز نبوده است. این تیم ۶ عنوان کتاب قصه تولید کرده است. هم‌چنین محصولی با عنوان «دفتر خلاقیت» تازه‌ترین اثر این تیم به‌شمار می‌رود که به صورت تخصصی بر تقویت خلاقیت در کودکان متمرکز است. دفتر خلاقیت محصولی است که با استفاده از تمرین‌های نوشتن، نقاشی و کاردستی به کودکان کمک می‌کند جهان را از زوایای متفاوتی مشاهده کنند. همچنین این گروه به تازگی مجموعه‌ی ویدیویی‌ای را تولید کرده است که قرار است در نوروز ۱۴۰۰ منتشر شود. این مجموعه برپایه‌ی دو شخصیت به نام ماکی‌ماکی ساخته شده است که در سیاره‌ای دیگر زندگی می‌کنند و کم‌کم با زمین آشنا می‌شوند.

پیش‌تر «پوریا عالمی» سردبیر آی‌قصه در گفتگو با دیجیاتو درباره هدف این مجموعه گفته بود که «هدف اصلی ساخته شدن آی‌قصه بر این بوده که یک فضای کاملا امن با محتوای مناسب و در خور کودکان ایجاد کنیم که خانواده‌ها با خیالی آسوده و راحت گوشی همراه یا تبلت را به دست کودک خود بسپرند. آی‌قصه می‌خواهد جایی باشد که فقط و فقط برای بچه‌ها باشد »

آی‌قصه با همکاری ۵۰ نویسنده، قصه‌گو و تصویرساز موفق شده است روزانه قصه‌های جدیدی را در مجموعه‌های مختلف تولید و منتشر کند.  مخاطبان آی قصه نیز می‌توانند در کارگاه نویسندگی و قصه‌گویی آی قصه مشارکت کرده و قصه‌های خود را شکل دهند. «پوریا عالمی» سردبیر آی‌قصه درباره نحوه این همکاری به دیجیاتو گفته بود که همه کاربران می‌توانند در این بخش فعالیت داشته باشند:

«در هر سه بخش قصه‌نویسی، قصه‌خوانی و تصویرسازی قصه از استعداد کاربران خود نیز استفاده کرده‌ایم و به آنها کمک کرده‌آیم تا محتوایشان بهتر شود و انتشار پیدا کند. کاربران ما برای همکاری در هر یک از این بخش‌ها می‌توانند با ما در تماس باشند و با ارسال یک ایمیل، وارد پروسه همکاری خواهند شد. امیدواریم بتوانیم با کمک آنها، آی‌قصه را جایی بهتر برای همه بچه‌ها کنیم.»

تیم آی قصه اعلام کرده به‌جز مخاطبانی که در کشورهای فارسی‌زبان این اپلیکیشن و محتوای آن را دنبال می‌کنند، مخاطبانی از سایر کشورها نیز همراه قصه‌های فارسی این تیم هستند. آی‌قصه دسامبر ۲۰۲۰ موفق شد مقام دوم دورهمی سالانه دانشگاه استنفورد را به دست آورد. هم‌چنین در دومین جشنواره ملی شخصیت‌پردازی رویازی، آی‌قصه موفق شد مقام دوم را کسب کند.

آی‌قصه با مشاوره از افراد متخصص در حوزه کودک و همچنین به‌کارگیری افراد خبره در این حوزه، تلاش می‌کند تا قصه‌هایی سالم برای بچه‌های فارسی‌زبان سراسر دنیا تولید کند. چهره‌های نام‌آشنای حوزه کودک و نوجوان با آی‌قصه همکاری دارند و همچنین نویسندگانی چون پوریا عالمی، اسماعیل باستانی و الکا هدایت و بسیاری از نویسندگان دیگر در اپلیکیشن آی قصه فعالیت دارند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی