بیل گیتس: بیت کوین ندارم و فکر میکنم بشر نیازی به رمزارزها ندارد
همبنیانگذار مایکروسافت، بیل گیتس برخلاف ایلان ماسک یکی از طرفداران پروپاقرص رمزارزها نیست و اخیرا اعلام کرده بیت کوین ندارد. بیل گیتس به تازگی در مصاحبهای با «وال استریت ژورنال» درباره رمزارزها صحبت کرده و ...
همبنیانگذار مایکروسافت، بیل گیتس برخلاف ایلان ماسک یکی از طرفداران پروپاقرص رمزارزها نیست و اخیرا اعلام کرده بیت کوین ندارد.
بیل گیتس به تازگی در مصاحبهای با «وال استریت ژورنال» درباره رمزارزها صحبت کرده و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دنیا بدون کدام پیشرفت تکنولوژی میتواند به کارش ادامه دهد، در پاسخ به رمزارزها اشاره کرده:
«روش کار امروزی رمزارزها باعث انجام برخی فعالیتهای مجرمانه خاص میشود و آنها را ممکن میکند. بنابراین خلاص شدن از دست آنها یک اقدام مثبت خواهد بود. احتمالا باید میگفتم سلاح بیولوژیک که واقعا بد است.»
این اظهارنظر بیل گیتس تاثیری روی روند بازار رمزارزها نداشته و بیت کوین و اتریوم همچنان رشد میکنند و ارزش بازار بیت کوین به بیش از ۱ تریلیون دلار رسیده، هرچند دیروز اتریوم توانسته بود قیمتش را به بالاتر از ۲۰۰۰ دلار برساند و حالا قیمتی نزدیک به ۱۹۵۰ دلار دارد.
گفته بیل گیتس تفاوت چندانی با رگولاتورها و برخی مخالفان رمزارزها به ویژه بیت کوین ندارد. این افراد باور دارند که از رمزارزها برای کارهای مجرمانه مانند پولشویی استفاده میشود.
بیل گیتس علاوه بر وال استریت ژورنال، مصاحبهای با CNBC هم داشته که البته در این مصاحبه، دیدگاه متعادلتری درباره رمزارزهای داشته و دیدگاهش درباره بیت کوین را خنثی توصیف کرده:
«من بیت کوین ندارم و در کار فروش استقراضی این رمزارز هم نیستم، بنابراین درباره آن دیدگاه خنثی دارم. فکر میکنم دیجیتالی کردن پول و کاهش هزینههای تراکنشها، اقدامی است که بنیاد گیتس در کشورهای در حال توسعه انجام میدهد.»
همبنیانگذار مایکروسافت و یکی از ثروتمندترین افراد جهان از عدم تواناییاش در پیشبینی آینده قیمت بیت کوین خبر داده:
«بیت کوین بر اساس شرایط بازار یا دیدگاهها قیمتش بالا و پایین میشود و من راهی برای پیشبینی قیمتش ندارم.»
با وجود چنین گفتهای، گیتس نزدیک به دو سال پیش در مصاحبهای گفته بود که ارزش داراییهای دیجیتال افزایش پیدا نمیکند:
«به عنوان یک دارایی در این کلاس، شما چیزی تولید نمیکنید، بنابراین نباید انتظار داشته باشید ارزش آن افزایش پیدا کند.»
شرکت تسلا با سرمایهگذاری ۱.۵ میلیارد دلاری در بیت کوین، قیمت این رمزارز را افزایش داد و چندین روز پس از اعلام این خبر، این رمزارز توانست قله قیمتی ۵۰ هزار دلار را فتح کند. با این وجود به گفته مدیرعامل تسلا، ایلان ماسک قیمت بیت کوین و اتریوم بالا به نظر میرسند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اون نماینده بی سواد مجلس که رییس کمیسیون اقتصاد دیجیتال :) هم هست، میتونه با رفرنس دادن به این مدل تیترها از مصاحبه بیل گیتس ارضا بشه
خب شما برای اینکه جلوی کار های مجرمانه رو توسط رمز ارز ها بگیری باید بری به دولت آمریکا شکایت کنی که دارک وب رو ور داره، بعدشم رمز ارز ها جای اینکه ارز باشن شبیه سهام شدن، رمز ارز ها نباید تورم منفی یا مثبت داشته باشن برای استفاده به عنوان ارز
دارک وب رو نمیشه برداشت چون بخشی از دیپ وب که کلی کارایی داره
جرایم اینترنتی سالی چند میلیون دلار هزینه رو دست آمریکا میزاره اگه می تونست با یه کلیک دارک وب رو ببنده حتما اینکارو میکرد
خود ویدئویی که دیجیاتو درباره دارک وب گذاشته بود می گفت استفاده دولت ها از دارک وب برای سازمان های امنیت ملی هست، پس نمیخواهد ببنده نه اینکه نتونه
میتونی یه سرور با ماهی 30 هزار تومن اجاره کنی و هر نوع مطالب ناجوری توش بزاری و دولت امریکا فقط میتونه ترافیک سایت تو رو برای امریکایی ها فیلتر کنه. اصلا نیازی به اجاره وب سرور هم نداری. رو سیستم خودت یه وب سرور ساده مصل آپاچی نصب کن و زنگ بزن isp و یه ip استاتیک بگیر و مکتب استالین رو پرستش کن. اگر دولت امریکا تونست مسدودش کنه منم استالین رو پرستش میکنم.
یادت باشه اینترنت یه زیرساخته و فقط شرکت هایی کاملا غیرانتفاعی از اون نگهداری و مدیریتش میکنن ولی هیچ مالکی نداره.
دارک وب رو برداره؟اونوقط چجوری میخواد یک سامانه غیرمتمرکز رو نابود کنه؟?
دیدش منفیه ولی از طرفی هم نگاه کنیم حق داره.ولی خوب آدم بی منطقی نیست نمیگه هیچ کس نباید استفاده کنه میگه من دیدگاهم خنثی هستش یعنی مزایا هم دیده.در کل آدم باحالیه،همین ایشون بود که کامپیوتر رو در این سطح فراگیر کرد اونم تویه اون سال ها.