ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ماسک: احتمالا یکی از سکوهای نفتی شناور تا پایان ۲۰۲۱ آماده پرتاب راکت خواهد بود

ایلان ماسک اعلام کرد یکی از سکوهای نفتی که اسپیس ایکس برای پرتاب راکت استارشیپ خریداری کرده، احتمالاً تا پایان سال جاری میلادی آماده بهره‌برداری خواهد بود. اسپیس ایکس اواسط سال ۲۰۲۰ دو سکوی نفتی ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۰

ایلان ماسک اعلام کرد یکی از سکوهای نفتی که اسپیس ایکس برای پرتاب راکت استارشیپ خریداری کرده، احتمالاً تا پایان سال جاری میلادی آماده بهره‌برداری خواهد بود.

اسپیس ایکس اواسط سال ۲۰۲۰ دو سکوی نفتی هر کدام به ارزش تقریبی ۳.۵ میلیون دلار خرید و می‌خواهد با تغییر کاربری از آنها به عنوان سکوی پرتاب راکت استارشیپ استفاده کند. ماسک در پاسخ به سوال یکی از کاربران توییتر در مورد زمان بهره برداری سکوها گفت: «یکی از آنها احتمالاً تا پایان سال جاری میلادی آماده بهره‌برداری به شکل محدود خواهد بود.»

اسپیس ایکس می‌خواهد راکت‌های سرنشین دار را از روی سکوی‌های شناور به لبه فضا پرتاب کرده و مدت زمان سفرهای بین المللی را از تقریباً یک روز به حدود ۳۰ دقیقه کاهش دهد. یکی از دلایل استفاده از سکوهای شناور، دور شدن از خشکی و کاهش اثرات زیست محیطی ناشی از پرتاب‌های مکرر اعلام شده است.

سکوهای نفتی اسپیس ایکس که به افتخار قمرهای مریخ، «فوبوس» و «دیموس» نامگذاری شده‌اند، در حال حاضر فرآیند جامع تغییر کاربری را به منظور تبدیل شدن به سکوی پرتاب استارشیپ طی می‌کنند و قرار است در نزدیکی مقر اسپیس ایکس در شهر Brownsville واقع در ایالت تگزاس مستقر شوند.

البته معلوم نیست منظور ماسک از «بهره‌برداری محدود» دقیقاً چیست. یک احتمال این است که سکوی نفتی برای پرتاب نسخه آزمایشی راکت استارشیپ آماده خواهد شد. یا اینکه صرفاً منظورش این بوده سکو پس از تغییر کاربری فقط در مکان رسمی قرار خواهد گرفت و خبری از پرتاب در سال ۲۰۲۱ نیست.

ماسک اهداف بلندپروازانه‌ای برای پرتاب استارشیپ از روی آب در سر داشته و از استقرار سکوهای شناور در نزدیکی شهرهای پرجمعیت دنیا از جمله نیویورک خبر داده است. اگر اسپیس ایکس در این مسیر موفق شود، به رقیبی جدی برای ایرلاین‌ها تبدیل خواهد شد و رویای سفر یک ساعته از نیویورک به توکیو را محقق خواهد کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی