ایستگاه فضایی بین المللی بزرگترین زباله خود با ۳ تن وزن را رها کرد
ناسا دستور رهاسازی زبالهای عظیم از ایستگاه فضایی بین المللی را داد که با تقریباً سه تن وزن، بزرگترین پسماند این ایستگاه به شمار میرود. به گزارش Spaceflight Now، بزرگترین زباله ایستگاه فضایی بین المللی ...
ناسا دستور رهاسازی زبالهای عظیم از ایستگاه فضایی بین المللی را داد که با تقریباً سه تن وزن، بزرگترین پسماند این ایستگاه به شمار میرود.
به گزارش Spaceflight Now، بزرگترین زباله ایستگاه فضایی بین المللی با ۲.۹ تن وزن در مدار زمین رها شد. پیشبینی میشود این محموله که شامل باتریهای فرسوده و قدیمی ایستگاه میشود، دستکم به مدت ۲ تا ۴ سال به دور زمین گردش کرده و سپس وارد اتمسفر شود.
انتشار این خبر سبب شده تا برخی مردم نگران سقوط یک پالت ۳ تنی روی خانه خود شوند که البته به گفته ناسا این نگرانی کاملاً بیپایه و اساس است، چون زبالههای رها شده از ایستگاه فضایی بین المللی «معمولاً» در جو زمین آتش گرفته و متلاشی میشوند.
قدرت اتمسفر زمین در از بین بردن پسماندهای فضایی آنقدر بالاست که فضاپیمای H-II Transfer Vehicles ژاپن پس از تحویل محمولهها به ایستگاه و انجام موفقیت آمیز مأموریتها در مدار رها میشود. این فضاپیما که طول و قطر آن به ترتیب ۹.۸ و ۴.۴ متر است، پس از وارد شدن به جو متلاشی شده و قطعات آن در اقیانوس آرام سقوط میکنند.
بنابراین پیشبینی میشود زباله ۳ تنی ISS نیز پس هنگام ورود به جو زمین آتش گرفته و سپس به قول ناسا به شیوهای «بی ضرر» از بین برود.
مدار زمین محل انواع زبالههای کوچک و بزرگ و البته خطرناک است. به گفته ناسا، زبالههای فضایی اکثراً قطعات فضاپیماها، ماهوارههای از کار افتاده و قطعات راکت بوده و با سرعتی سرسام آور در حال گردش به دور زمین هستند. سرعت بعضی از این زبالهها به ۱۸ هزار مایل بر ساعت (۲۸۹۶۸ کیلومتر بر ساعت) میرسد و برخورد آنها با ایستگاه فضایی بین المللی فاجعه آمیز خواهد بود.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.