مایکروسافت از مشکلات دورکاری در دوران همهگیری کرونا سخن میگوید
مایکروسافت اعلام کرده، همانطور که برای همه گیری کرونا آمادگی نداشتیم، آماده انتقال نیروها به خانه و دورکاری هم نبودیم. اکنون این شرکت با ابراز نگرانی در مورد ادامه دورکاری برای برخی از کارمندان خود، ...
مایکروسافت اعلام کرده، همانطور که برای همه گیری کرونا آمادگی نداشتیم، آماده انتقال نیروها به خانه و دورکاری هم نبودیم. اکنون این شرکت با ابراز نگرانی در مورد ادامه دورکاری برای برخی از کارمندان خود، به دنبال راهکارهایی جدید است که بتواند بر مشکلات موجود غلبه کند.
مایکروسافت به عنوان یکی از شرکتهای بزرگ فناوری همزمان با همه گیری کرونا بسیاری از کارمندان خود را دورکار کرد و در طی مدت زمان یک سال گذشته همواره از مزایای دورکاری سخن به میان آورده است. با این وجود، ظاهرا طی این مدت، تنها روی خوش داستان به نمایش گذاشته شده و این شرکت با ابراز نگرانی در مورد مشکلات کارمندان دورکار، به دنبال راهکارهای ترکیبی و جدیدی برای حل آن است.
همزمان با همه گیری کرونا، بسیاری از شرکتها مجبور شدند کارها را به صورت دورکاری پیش ببرند. با وجودی که به نظر میرسید دورکاری از بسیاری جهات توانست تغییرات مثبتی را در به انجام رساندن کارها در شرایط قرنطینه کرونا ایجاد کند، اما در عمل مشکلات پشت پرده و پنهانی دارد که بسیاری از شرکتها چندان توجهی به آن نشان نمیدهند.
مایکروسافت با بررسی عملکرد کارمندان دورکار شرکت در تابستان سال گذشته و همزمان با اوج همه گیری کرونا متوجه شد که ۵۲ درصد پیامهای کاری در ساعات غیر کاری و از ساعت ۱۸ بعدازظهر تا نیمه شب رد و بدل میشوند. در واقع نیروهای دورکار زمان بندی مناسبی برای کارهای خود نداشته و کارهای مربوط به محل کار را به جای آنکه در ساعات کاری به انجام برسانند، به تایم شب موکول میکنند و مدریت درستی روی زمانهای اختصاص داده شده برای کار خود ندارند.
شواهد نشان میدهد طی دوران دورکاری بسیاری از کارمندان از خستگی بیش از حد شکایت میکنند و میگویند تعادل بین کار و زندگی شخصی برقرار نیست. آمارها نشان میدهد بسیاری از کارمندان دورکار به دلیل خستگی مفرط کاری، به دنبال گزینههای شغلی جدید هستند. این در حالی است که ۶۱ درصد مدیران بر این باور هستند که مجموعه آنها رو به رشد است.
براساس تحقیقات مایکروسافت، ۳۷ درصد کارمندان شرکت از خستگی بیش از حد شکایت میکنند. ۳۷ درصد دیگر از کارمندان از ارتباط غیرموثر با مدیران رضایت نداشته و ۴۱ درصد آنها قصد دارند در کار جدیدی مشغول فعالیت شوند. مایکروسافت می گوید:
«فضای کار باید به اندازه کافی جذاب باشد تا کارمندان به رغبتی به رفت و آمد داشته باشند و بتوان همزمان با دورکاری از آنها خواست به صورت ترکیبی گاهی نیز در محل کار حضور داشته باشند. علاوه بر این، جلسات آنلاین باید به گونهای برگزار شود که صدای همه کارمندان دورکار به مدیریت برسد.»
در واقع مایکروسافت قصد دارد رویکردهای ترکیب دورکاری و حضور محور را به شکلی پیش ببرد که از فرسودگی و خستگی کارمندان تا حد ممکن کاسته شود.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.