ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

شمار قربانیان ویروس کرونا در جهان از مرز ۳ میلیون نفر عبور کرد

اگرچه چندین ماه از ورود واکسن کرونا به کشورهای مختلف می‌گذرد، اما این ویروس همچنان در حال قربانی گرفتن است. حالا تعداد قربانیان ویروس کرونا در سراسر جهان از مرز ۳ میلیون نفر فراتر رفته ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۰

اگرچه چندین ماه از ورود واکسن کرونا به کشورهای مختلف می‌گذرد، اما این ویروس همچنان در حال قربانی گرفتن است. حالا تعداد قربانیان ویروس کرونا در سراسر جهان از مرز ۳ میلیون نفر فراتر رفته است.

بیش از یکسال است که ویروس کرونا زندگی مردم را در سراسر جهان مختل کرده و با گونه‌های جدیدش، باعث نگرانی‌های زیادی در جوامع مختلف شده است. کووید-۱۹ که در ابتدا تصور می‌شد مانند برخی بیماری‌ها به‌زودی کنترل شود و بسیاری از مناطق جهان را درگیر نکند، حالا جان میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان گرفته است.

طبق جدیدترین آمار، شمار قربانیان این ویروس از مرز ۳ میلیون نفر عبور کرده و بیش از ۱۴۰ میلیون نفر در سراسر جهان به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند. متاسفانه طبق آمار رسمی، تا به امروز بیش از ۶۶ هزار نفر در کشورمان قربانی کرونا شده‌اند و این ویروس به بیش از ۲.۲ میلیون نفر سرایت کرده است.

ویروس کرونا

در میان کشورهای مختلف، آمریکا بیشترین شمار مبتلایان را ثبت کرده و تا به امروز بیش از ۳۲ میلیون نفر در این کشور به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند. بیشترین تعداد قربانیان هم مربوط به این کشور می‌شود و تا به امروز نزدیک به ۵۸۰ هزار نفر در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

در رتبه دوم هند با بیش از ۱۴.۵ میلیون مبتلا قرار گرفته، با این حال شمار قربانیان در این کشور پایین‌تر از برزیل و مکزیک و بیش از ۱۷۵ هزار نفر است. برزیل که با بیش از ۱۳.۸ میلیون مبتلا در رتبه سوم قرار دارد، به علت مرگ نزدیک به ۳۷۰ هزار نفر، پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان را در سراسر جهان ثبت کرده است.

اگرچه چندین ماه از شروع عرضه واکسن کرونا می‌گذرد، اما آینده نزدیک چندان روشن به نظر نمی‌رسد. کووید-۱۹ با گونه‌های متفاوت در مناطق مختلف شیوع پیدا می‌کند و روی کارایی واکسن‌ها تاثیر منفی می‌گذارد. علاوه بر این، تزریق واکسن آسترازنکا و جانسون و جانسون هم به علت مشکل لختگی خون در برخی کشورها متوقف شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی