شکست تمام پردازندههای دسکتاپ رایزن ۵۰۰۰ از اینتل Core i7-1195G7 در گیکبنچ
اینتل اخیرا از جدیدترین پردازندههای تایگر لیک سری U رونمایی کرده و حالا نتایج بنچمارک گیکبنچ نمونه قدرتمندتر یعنی Core i7-1195G7 منتشر شده. این تراشه در بخش تک هستهای توانسته پردازنده دسکتاپ قدرتمند رایزن 9 ...
اینتل اخیرا از جدیدترین پردازندههای تایگر لیک سری U رونمایی کرده و حالا نتایج بنچمارک گیکبنچ نمونه قدرتمندتر یعنی Core i7-1195G7 منتشر شده. این تراشه در بخش تک هستهای توانسته پردازنده دسکتاپ قدرتمند رایزن 9 5950X شرکت AMD را شکست دهد.
این پردازنده اینتل توانسته در بنچمارک گیکبنچ عملکرد فوقالعادهای داشته باشد و پردازندههای دسکتاپ را شکست دهد. این تراشه در بخش تک هستهای به امتیازی در محدوده ۱۶۶۲ تا ۱۷۰۰ دست پیدا کرده و در بخش چند هستهای هم امتیاز ۶۰۰۵ را به نام خودش ثبت کرده است.
با این نتایج، جدیدترین محصول اینتل عملکردی بالاتر از تمام پردازندههای دسکتاپ رایزن ۵۰۰۰ حتی رایزن 9 5950X دارد، البته این تراشه را با ۳ امتیاز بالاتر شکست داده است.
اگرچه Core i7-1195G7 در ردهای پایینتر از پردازندههای دسکتاپ راکت لیک اس قرار میگیرد، اما بسیار پرقدرتتر از دیگر پردازندههای نسل یازدهم سری U با امتیازی نزدیک به ۱۴۰۰ است.
این پردازنده جدید، قدرتمندترین پردازنده سری U اینتل محسوب میشود که با استفاده از فناوری «مکس توربو ۳.۰»، برای اولین بار به فرکانس ۵.۰ گیگاهرتز دست پیدا میکند.
گیکبنچ اولین بنچمارک شخص ثالث است که نتایج عملکرد Core i7-1195G7 را منتشر میکند و انتظار میرود در آینده این پردازنده در بنچمارکهای بیشتری مورد بررسی قرار بگیرد، البته نباید منتظر عرضه این محصول اینتل در آینده نزدیک باشیم.
در حال حاضر نتایج بنچمارک دیگر پردازنده جدید سری U اینتل یعنی Core i5-1155G7 منتشر نشده و نمیدانیم چه عملکردی از خودش نشان میدهد. با این حال قدرتمندترین پردازنده سری Core i5 مخصوص اولترابوکها و لپتاپهای باریک و سبک محسوب میشود، بنابراین باید منتظر عملکرد قابل قبولی از آن باشیم.
با توجه به قدرت قابل توجه Core i7-1195G7، باید منتظر عملکرد نسل بعدیاش باشیم تا ببینیم اینتل میتواند بازار اولترابوکها را متحول کند یا اینکه اپل با چیپ M1X یا M2 به راحتی رقیبش را شکست میدهد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
البته که باید عملکرد چند هسته ای مقایسه بشه چون توی محیط واقعی بیشتر چند هسته ای کارها انجام میشه. با توجه به بنچمارک ۶۰۰۵ در عملکرد چند هسته ای، این cpu حتی از 10750h,و AMD سری 4000 هم عملکرد ضعیفتری داره