ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

سورس کد فیفا ۲۱ و موتور فراست بایت در حمله به الکترونیک آرتز به سرقت رفتند

الکترونیک آرتز (EA) ناشر سری بتلفیلد و بسیار دیگر از فرنچایزهای محبوب دنیای ویدئو گیم، اخیرا اعلام کرده که تحت حملات گسترده قرار گرفته است. به نظر می‌رسد که هکرها موفق شدند به اطلاعات این ...

امیرحسین امام‌جمعه
نوشته شده توسط امیرحسین امام‌جمعه | ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۰

الکترونیک آرتز (EA) ناشر سری بتلفیلد و بسیار دیگر از فرنچایزهای محبوب دنیای ویدئو گیم، اخیرا اعلام کرده که تحت حملات گسترده قرار گرفته است. به نظر می‌رسد که هکرها موفق شدند به اطلاعات این شرکت دست پیدا کنند و سورس کد فیفا ۲۱ نیز شامل آن‌ها می‌شود.

سارقان در انجمن‌های گفتگوی غیرقانونی در حال فروش حجم عظیم اطلاعات بدست آمده از الکترونیک آرتز هستند. گفته می‌شود که مقدار داده‌ها به ۷۸۰ گیگابایت می‌رسد. علاوه بر سورس کد فیفا ۲۱، سورس کد موتور فراست بایت نیز در اسکرین‌شات‌ها دیده می‌شود. هکرها مدعی شده‌اند که برخی دیگر از ابزارهای انحصاری توسعه این شرکت را نیز به سرقت برده‌اند و اکنون در تلاش برای فروش آن‌ها هستند.

الکترونیک‌ آرتز به تازگی تایید کرده که هدف حملات قرار گرفته است و مالکیت داده‌های در حال فروش را نیز متعلق به خود می‌داند. در بیانیه رسمی اعلام شده است که این شرکت در حال تحقیق پیرامون نشت اطلاعات شبکه و چندین بازی خود و سورس کدها آن‌ها در کنار ابزارهای جانبی است. هنوز تایید نشده است که سورس کد فیفا ۲۱ نیز در میان عناوین گفته شده وجود داشته است یا خیر. سخنگوی EA تاکید دارد که اطلاعات کاربران هدف این حملات نبوده است و هکرها نتوانسته‌اند به آن‌ها دست پیدا کنند؛ در نتیجه هیچ دلیلی برای نگرانی پیرامون حفظ حریم شخصی کاربران وجود نخواهد داشت.

پس از این حملات، الکترونیک آرتز اقدام به بهبود سیستم‌های امنیتی خود کرده است و ادعا دارد که فروش اطلاعات بازی‌ها نمی‌تواند تاثیری روی کسب و کار و عناوین اختصاصی آن‌ها داشته باشد. همچنین این شرکت همکاری خود با نهادهای قضایی را شروع کرده است تا تحقیقات قانونی پیرامون درز اخیر داده‌ها صورت بگیرد.

استودیو سی‌دی پراجکت نیز پس از انتشار بازی پرباگ سایبرپانک ۲۰۷۷، مورد حملات باج‌افزاری قرار گرفته بود. در نهایت نیز هکرها موفق شدند به سورس کد عنوان اخیر این شرکت دست پیدا کنند و آن را به فروش برسانند. سی‌دی پراجکت حمله هکرها را دلیل تاخیر در انتشار پچ ۱.۲ بازی سایبرپانک اعلام کرده است؛ اما در حال حاضر به نظر می‌رسد که الکترونیک آرتز ترسی از مشکلات آتی مرتبط با هک ندارد و معتقد است که هیچ تاثیری روی روند توسعه بازی‌ها نخواهد داشت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • طاووس
    طاووس | ۲۲ خرداد ۱۴۰۰

    کار روسی یس

مطالب پیشنهادی