ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل
تکنولوژی

گوگل روی روش جدیدی برای دسته‌بندی رنگ پوست بدون سوگیری کار می‌کند

گوگل اخیرا اعلام کرده که در حال توسعه روش استاندارد جدیدی برای دسته‌بندی رنگ پوست کاربران است تا به سوگیری متدهای موجود پایان داده و از تبعیض علیه افراد رنگین پوست جلوگیری کند. به گزارش ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۲:۴۵

گوگل اخیرا اعلام کرده که در حال توسعه روش استاندارد جدیدی برای دسته‌بندی رنگ پوست کاربران است تا به سوگیری متدهای موجود پایان داده و از تبعیض علیه افراد رنگین پوست جلوگیری کند.

به گزارش رویترز، در حال حاضر مقیاس استانداردی به نام «مقیاس فیتزپاتریک» وجود دارد که رنگ پوست را بر اساس ۶ دسته طبقه‌بندی می‌کند. شرکت‌های فناوری هم در حال حاضر از همین مقیاس برای دسته‌بندی افراد و طراحی محصولات خود از جمله سیستم‌های تشخیص چهره یا حسگرهای ضربان قلب ساعت‌های هوشمند استفاده می‌کنند.

منتقدان می‌گویند مقیاس فیتزپاتریک که شامل چهار دسته‌بندی برای رنگ پوست سفید و دو دسته‌بندی سیاه و قهوه‌ای است، تنوع نژادی افراد رنگین پوست را نادیده می‌گیرد. حالا گوگل اعلام کرده که در سکوت خبری مشغول کار روی سیستم جدیدی برای طبقه‌بندی رنگ پوست بوده است:

«ما در حال کار روی روش‌های جایگزین و جامع‌تری هستیم که می‌تواند در توسعه محصولاتمان مفید باشد. در این راه با متخصصان علمی، پزشکی و گروه‌هایی که با جوامع رنگین پوست در ارتباط هستند، همکاری می‌کنیم.»

شرکت‌ها می‌دانند که محصولاتشان ممکن است برای گروه‌هایی که اطلاعات کافی درباره آن‌ها در دسترس نیست، درست عمل نکنند. نگرانی درباره مقیاس فیتزپاتریک آن‌جا اتفاق می‌افتد که محدودیت طیف پوست‌های تیره منجر به تولید فناوری‌هایی شود که مثلا برای پوست‌های طلایی-قهوه‌ای مناسب باشد اما برای پوست‌های قرمز-قهوه‌ای جواب ندهد.

در سال ۲۰۱۸ در مطالعه‌ای مشخص شد که سیستم‌های تشخیص چهره اغلب جنسیت افراد تیره پوست را اشتباه تشخیص می‌دهند. در ماه آوریل امسال، محققان فیسبوک ضمن آزمایش هوش مصنوعی برای تشخیص ویدیوهای دیپ‌فیک اعلام کردند که مقیاس فیتزپاتریک به‌وضوح نمی‌تواند تنوع موجود در رنگ پوست‌های قهوه‌ای و سیاه را پوشش دهد. فیسبوک هم در نهایت گفت که برای استفاده از متدهای جدید آمادگی دارد.

کارشناسان دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو پارسال در مقاله‌ای اعلام کردند که مقیاس فیتزپاتریک می‌تواند در خوانش ضربان قلب در ساعت‌های هوشمند اشتباه کند و به افراد اطمینان کاذب دهد. اپل در واکنش به این مقاله گفته بود که مقیاس فیتزپاتریک یکی از روش‌های آزمایش ضربان قلب آن‌هاست و این شرکت با متدهای دیگری قابلیت‌های ساعت خود را امتحان می‌کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی