ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

برنامه‌های Win32 در مایکروسافت استور ویندوز ۱۱ آپدیت دریافت نخواهند کرد

ویندوز ۱۱ مایکروسافت استور جدیدی دارد که برای همه توسعه‌دهندگان بهینه‌سازی شده است. به گفته مقامات مایکروسافت فروشگاه اپلیکیشن‌های این شرکت از تقریبا همه فریم‌ورک‌ها از جمله Win32، دات نت، جاوا، UWP و وب اپ‌ها ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۴ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۰

ویندوز ۱۱ مایکروسافت استور جدیدی دارد که برای همه توسعه‌دهندگان بهینه‌سازی شده است. به گفته مقامات مایکروسافت فروشگاه اپلیکیشن‌های این شرکت از تقریبا همه فریم‌ورک‌ها از جمله Win32، دات نت، جاوا، UWP و وب اپ‌ها پشتیبانی می‌کند.

مایکروسافت به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد اپلیکیشن‌های Win32 (یا به عبارت دیگر همان برنامه‌های معروف exe.) را به‌صورت بسته‌بندی‌نشده در ویندوز استور ثبت کنند. آن دسته از برنامه‌های exe. که شبکه‌های توزیع محتوای خاص خودشان را دارند هم می‌توانند در این فروشگاه قرار داده شوند، ولی آپدیت‌های آن‌ها به‌صورت مستقیم از مایکروسافت استور عرضه نمی‌شود.

به عبارت دیگر، نصب آپدیت اپلیکیشن‌های Win32 از طریق فروشگاه اپلیکیشن‌های ویندوز ۱۱ ممکن نخواهد بود. اگر این برنامه‌ها را از استور دانلود کنید، باید به‌روزرسانی‌ها را به‌طور مستقیم از خود توسعه‌دهنده بگیرید. مایکروسافت می‌گوید:

«لزومی به ثبت آپدیت اپلیکیشن‌ها از طریق استور وجود ندارد. کاربران نمی‌توانند آپدیت‌ها را به واسطه استور دریافت کنند. اپلیکیشن‌ها پس از دانلود شدن با استور قابلیت آپدیت مستقیم از طریق خود برنامه را خواهند داشت.»

افزون بر این، مایکروسافت به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد نصاب ساده برنامه‌های خود را روی فروشگاه این شرکت به اشتراک بگذارند تا امکان دانلود و نصب اپ‌ها فراهم باشد. «رودی هیون» از مایکروسافت در توییتر تایید کرده که این شرکت می‌خواهد حداکثر شفافیت را در خصوص اپ‌هایی که روی استور مایکروسافت قرار می‌گیرند، داشته باشد. اگر یک اپلیکیشن در استور امکان آپدیت نداشته باشد، متنی زیر نام آن برنامه نشان داده می‌شود.

مایکروسافت می‌گوید با این کار به اطلاع کاربران می‌رساند که پس از نصب یک برنامه به‌روزرسانی‌های آن توسط چه شخص یا شرکتی ارائه خواهد شد. با این حساب، اگر اپلیکیشن‌ها از فریم‌ورک‌های جدیدتر استفاده نکنند و همچنان به نشر نسخه‌های بسته‌بندی‌نشده Win32 اصرار داشته باشند، امکان عرضه آپدیت از طریق مایکروسافت استور را از دست می‌دهند.

هنوز مشخص نیست که رویکرد این فروشگاه در قبال اپلیکیشن‌هایی که قابلیت آپدیت داخلی ندارند چگونه خواهد بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی